Budu zvedavy jestli ji budes ladit jeji krasny originalni stav a nebo pustiz uzdu svemu umu a kreativite.
Sam nevim co je lepsi.
No ono je to jedno pokud to je udelane poradne.
A o to se u tebe nebojim.
Pájo je v originál stavu nainvestováno do motoru a ostatního 2600 eur novej wilbers,zbytek je kosmetika což je Pavlovo hobby a věřím,že ji do jara tak poladí,že to bude velká voňavka,už se těším na jarní radarku až ji Pavel přiveze..
Cim dal vic se mi ty dvuventile libija. Mam cukani na tutoho za €5K ale neorientuju se v cenach ci je to moc nebo ne, ale je nadherny
Ero přiložený následující obrázek:
[68.49Kb]
Upravil Ero dne 18.11.2018 15:43
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Mi prijde ta cena docela v pohode. Je to podle fotky sportovni model kolem roku 1976. Ma v predu 2 kotouce v USA verzi vidle (oranzova bocni odrazka).
Vypada ze je v dobrem stavu a to je podstatne.
Asi bych zjistil jestli to neni skladacka a jakou ma historii.
Cena 5E je dobrá pokud je v dobrym stavu. Pokud má 69 koníků, tak je na tom fakt dobrý svezení, ale proti monolevru výše se hůř ovládá - je větší, těžší, delší a sedíš vejš. Na druhou stranu ten motor je mazec - oproti 50 koňový 80ce můžeš jet klidně na pohodu 120km/h (s kapotou, protože na naháči už pěkně fouká) a při vrknutí plynem to ještě pěkně vystřelí. Je tam asi i delší koncák já mám myslim 32/11. Pro mě by byl ideál R80monolevr s motorem z R100CS/RS a s dlouhym koncákem. Když nad tim přemejšlim, tak je těch 20 koníků a koncák dobrej hlavně na předjíždení, 50 koníků je taková příjemná pohodička.
MALI přiložený následující obrázek:
Nechci kvůli banality zakládat nové vlákno tak s dovolením využiju tohle.Chtěl bych vědět kolik roků má zde nejstarší aktivní jezdec s BMW R100GS nebo R80GS.Mám na mysli toho kdo na tom jezdí dlouhé túry a nevyhýbá se ani offu.Ne někoho kdo to pouze vlastní.Zbytek bych pak chtěl řešit s dotyčným nejstarším jezdcem přes PM.
Ja mam 47 to je ti asi malo kamarad ma 70 ale ten ti asi nenapise jelikoz u tak starych lidi je vrchol moderni techniki kulickovy pocitadlo a dvouventil.
P.S. nic ve zlym ale vidim ze ty mas uz taky problemy s vyplnenim profilu.
Upravil Bohumil dne 21.03.2019 12:09
Kupredu spatki ni krok...