Waltr napsal:
Tak opět navnadíme některé, je třeba plánovat. Otevřít lahváč ccsss.... YouTube Video
Otevřel jsem si pivo, natáhl si nohy a telefon mi napsal, že video je nedostupné.
PROSÍM, vysvětlete mi někdo proč v mobilu s nejnovějším androidem to neběží a proč ve windows video z youtube běží.
Díky A.
BMW 1200 GS a ///M3
Waltr napsal:
Tak opět navnadíme některé, je třeba plánovat. Otevřít lahváč ccsss.... YouTube Video
Otevřel jsem si pivo, natáhl si nohy a telefon mi napsal, že video je nedostupné.
PROSÍM, vysvětlete mi někdo proč v mobilu s nejnovějším androidem to neběží a proč ve windows video z youtube běží.
Díky A.
Protože obsahuje "kradenou" hudbu, na mobilních zařízeních tedy není dostupné.
Tak to je.
aldaGS1 - Otevřel jsem si pivo, natáhl si nohy a telefon mi napsal, že video je nedostupné.
PROSÍM, vysvětlete mi někdo proč v mobilu s nejnovějším androidem to neběží a proč ve windows video z youtube běží. hmm!
Tak to vim naprosto přesně, dělá to joutube, když prudí kvůli autorským právům použité muziky. Waltr by musel ve správci videí na svém účtu nahradit, nebo přiznat obsah shodující se třetích stran, pak to funguje i pro mobili.
Waltr - pěkné video. Okamžitě se mi vybavil červen 2012, když jsem se tam poflakoval s Joem, Dr.Žákem a spol. Je to tam opravdu krásný
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Sete napsal:
Mě ta délka většinou odradí :-( Pro nezúčastněného je 15 minut až až
Ale jo, asi by se daly pro někoho vystříhat první minuty, výjezd z Plzně po D5 a motání A93 ...možná i výplach z průtrže v Bellinzoně po první noci v kempu, ale tak to začalo Kdo dokouká uvidí i nějaké šotoliny.)
6min20 - 10,14: Maira-Stura - (za mě boží kraj)
10min15- 12min30: Výjezd na Elvu
12min30 -Marmora (LouDahu) - Valcavera - Col de Tende
17min - části Ligurky a Fort de la Marguerie
19min15 - výjezd na Col del Mallemort (k Batterie de Viraysse), (pro mě snad to nej - z Alpského ježdění, žádný lidi, poměrně náročnější cestu už si bere zpátky příroda..)
22min50 - Vzhůru na Tunnel du Parpaillon z jižní strany. (Díky generále Zede!)
26min55 - z Lac du Mont Cenis večerní výjezd na Monte Malamot a návrat kolem masivu Mont Cenis...
čest, Mel
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Pertla napsal:
Tak jsem sestříhal Trailer k našemu připravovanému DVD YouTube Video
Pertlo tak co bude nekdy to DVD nebo jsme to prehlednul a uz vyslo. Diky za info
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
hmm, tak to asi neposloužím. Ta oblast není až tak zajímavá a je malá. Pevností tam je sice dost, ale povětšinou v údolí. Na Meranem je NP, takže do hor nevjedeš. Akorát pár pěkných asfaltů, ale na 2 dny max.