Fífo, díky za super akci. Krásné prostředí, velice chutná zetorova meruňkovica (stejně mu nevěřím, že není z moravy .-)) a nezapomenutelný hudební zážitek "chip a dale" v podání dvou světových performerů. Doufám, že IBU nakonec velice sympatické slečně zabral. My kvůli hrozícímu děšti odjeli zbaběle již po vyjížďce, tak snad vás to tam nevytopilo. Po cestě jsme potkali jedno mladého divočáka na SUZUKI GS 500 E jak to pustil do příkopy. Naštěstí se jemu ani jeho batůžku nic nestalo.
diDiky vam Vsem za krasny vykend moc jsem si to uzil,az na ten patek to jsem docela dost prebral.Verim ze se vsichni vratili v pohode a ve zdravi domu.Od brna me kotilo jak krava.
Tak za Rybízovce, dorazili jsme v pořádku, jediný déšť nás zasáhnul při vjezdu do Prahy, jinak naprosto bez problémů...Mockrát děkuju Lochmanovi za ibalginy, opravdu mi to moc pomohlo
Děkujeme srdečně za skvělou společnost na skvělém místě!!!Rybíz a Rybízová
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Fifo díkec za akci, žůžo to bylo. Ani ta vodní postel ráno nevadila . Zetore díkec za podporu, si dobrej. Klobouk dolů před Vámi chlapci.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Tady je pár fotek....http://zetorgs.ra...mava_2011/ motorky jsou focený když jste ještě všichni dáááávno zařezávali.... Ale kvalita fotek je bídná...
Upravil zetor dne 15.05.2011 20:14
Diky Fifovi za super akci a taky za vcerejsi super vyjizdku!
Dneska,prestoze jsme jeli bez deste a po suche silnici,tak se nam navrat domu trochu zkomplikoval.
Za jizdy najednou rachot,tak jsem zastavil.S vymacklou spojkou v pohode,ale jak jsem ji chtel pustit,tak to i na neutral byl rachot jak svina.Myslel jsem,ze odesla spojka nebo prevodovka.Doma jsem odhrnul manzetu kardanu a kousky krizku se sypali ven.Rozdelavat to budu az zitra.
Stalo se mi to kus za Taborem.Asi 180km od baraku.Nastesti byl zrovna u Tabora kamarad z Machova autem na jine akci. Ja mam ve ctvrtek cestu do Budejovic,tak jsme se rozhodli,ze nejlepsi bude sehnat vlek za auto s tim,ze ho ve ctvrtek vratim.
Timto chci hrozne podekovat Zetorovi,ktery nam pujcil zanovni vlek,sehnal i kurty a jeste jel z Budejovic s tim vlekem kamaradovi naproti!
Dale chci podekovat i Fifovi,ktery mi pujceni vleku nabidl take!
A jeste Aldovi,Kasakovi a jejich drahym polovickam,kteri tam s nama dost dlouho pockali a pomohli mi motorku nalozit.
PS:Kdybych vic premyslel,tak se to dalo poznat dopredu.(Nedavno se mi temer vysypali krizky na kardanu u dodavky.Ale tam jsem to vcas poznal.)
Uz vcera se mi zdalo,ze pri razeni a pusteni spojky cejtim trochu razy.Ale namlouval jsem si,ze se mi to zda.A projevovalo se to i pri prudcim pridani plynu,hlavne z nizsich otacek.Takze ten krizek uz musel mit velikou vuli.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
to Waltr: Ne ne nic jsi neprošvihl, byl jsi taky do deštivé neděle ne? Já jsem to měl o to lepší, že jsem vybral super místo na spaní. Tak trochu lavor a ten se přes noc naplnil. No ale strá Gemma vydržela.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
aldo napsal:
to Waltr: Ne ne nic jsi neprošvihl, byl jsi taky do deštivé neděle ne? Já jsem to měl o to lepší, že jsem vybral super místo na spaní. Tak trochu lavor a ten se přes noc naplnil. No ale strá Gemma vydržela.
aldostan s vodním příkopem
bystricke přiložený následující obrázek:
Ahoj,
také se připojujeme s velkými díky Fífovi, moc pěkné to byl a dokonce se Ti povedlo zařídit i to počasí
Ostatním účastníkům děkujeme za příjemnou společnost a už teď se těšíme na další setkání.
Moňa a Mařa