a proč nechceš obyč.GS? Sice vím,že seš habán,ale pro začátek dobrý a něco ušetříš.Pak někdy si koupíš jiný...Seš v tom překupnictví už celkem zběhlej
Jo,video dobrý! Já už jsem to sice viděl(jak v jackass,tak tady na fóru),ale jako program na nedělní dopoledne,mě to nenapadlo.Máš lístek na první jízdu zdarma
Prostě láska ADV....na obyč jsem měl nohy jak zkrčenec....
ehm... No coment... Nerad bych se zase dostal s panem Petrem11 do křížku...
Upravil Kubrt dne 15.08.2011 22:47
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Copak se stalo???
Vždyť Petr je dobrej chlapík,já se s ním vždy pobavím...
nebudu to tady ventilovat... stačí pohledat na m.cz ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
sedí! Známá firma!Taky zkušenost
Hele musíme se někdy domluvit na ten ktm sraz,nie?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Sem se docela pobavil,sere se jim to a navíc když i zdejší člen napíše do podmínek - Pokud by měl někdo z nově příchozích zájem o členství v LC8 Adventure Club.cz,základní podmínkou je vlastnictví stroje KTM LC8A,nebo SE.
Hlavně že je tady,ale s BMW měl společnýho jen to,že to měl napsaný na sešitě ruského jazyka v sedmé Béééé
V tom názvu jim ještě chybí KSČ a se SSSR na věčné časy.S Rakouskem jsme si věčný časy už taky zažili.To je jako stanné právo,co tam napsal.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Sem se docela pobavil,sere se jim to a navíc když i zdejší člen napíše do podmínek - Pokud by měl někdo z nově příchozích zájem o členství v LC8 Adventure Club.cz,základní podmínkou je vlastnictví stroje KTM LC8A,nebo SE.
Hlavně že je tady,ale s BMW měl společnýho jen to,že to měl napsaný na sešitě ruského jazyka v sedmé Béééé
no ty kjávo, pakli-že to musím vzdát maximální repekt! (po vzoru jejich chyb v pravidlech "Pakli-že jsi ochoten naše pravidla repektovat" LOOOL!)
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
hezké, jen je škoda, že tam nemají adresu, kdyby se tam chtěl někdo jet podívat
To ne no...je tam jen telefon a mail.....
Na co adresa,tam neni co k vidění.Je to vobyčejnej shop.
Před čtyřiceti lety, kdy jsme se začali zabývat motocykly, jsme netušili, jakého rozvoje se sběratelství veteránů dočká. Proto jsme se rozhodli vybudovat originální muzeum - pro potěchu naši, především však vaši.
Chceme totiž něco jiného než běžné muzeum s mrtvými exponáty, kam stačí zajít jen jednou a víc už ne, protože vás napříště již nemá čím překvapit. Naším cílem je muzeum živé, v němž se budou exponáty obměňovat, přibývat a ubývat, neboť si je budete moci i koupit. Jeho současná „virtuální“ podoba se, věříme, brzy zhmotní v ojedinělou galerii, jejímž hlavním posláním bude nejen zpřístupnit naše sbírky všem, kdo s námi sdílí lásku ke starým strojům a obdiv k jejich tvůrcům. Hledáme vhodný objekt, kam muzeum umístíme, a přivítáme i vaše tipy.
Jeho prostory pak chceme nabídnout i Vám: Budete zde moci vystavit své veterány, které chcete prodat, a lépe zaujmout případného kupce, budete moci svou sbírku obměnit, obohatit i redukovat. Budeme na tom stejně. Pro skutečného sběratele je totiž obchod pouhým prostředkem, nikoli cílem…
hezké, jen je škoda, že tam nemají adresu, kdyby se tam chtěl někdo jet podívat
To ne no...je tam jen telefon a mail.....
Na co adresa,tam neni co k vidění.Je to vobyčejnej shop.
Před čtyřiceti lety, kdy jsme se začali zabývat motocykly, jsme netušili, jakého rozvoje se sběratelství veteránů dočká. Proto jsme se rozhodli vybudovat originální muzeum - pro potěchu naši, především však vaši.
Chceme totiž něco jiného než běžné muzeum s mrtvými exponáty, kam stačí zajít jen jednou a víc už ne, protože vás napříště již nemá čím překvapit. Naším cílem je muzeum živé, v němž se budou exponáty obměňovat, přibývat a ubývat, neboť si je budete moci i koupit. Jeho současná „virtuální“ podoba se, věříme, brzy zhmotní v ojedinělou galerii, jejímž hlavním posláním bude nejen zpřístupnit naše sbírky všem, kdo s námi sdílí lásku ke starým strojům a obdiv k jejich tvůrcům. Hledáme vhodný objekt, kam muzeum umístíme, a přivítáme i vaše tipy.
Jeho prostory pak chceme nabídnout i Vám: Budete zde moci vystavit své veterány, které chcete prodat, a lépe zaujmout případného kupce, budete moci svou sbírku obměnit, obohatit i redukovat. Budeme na tom stejně. Pro skutečného sběratele je totiž obchod pouhým prostředkem, nikoli cílem…
Pěkná vomáčka.Takový pondělní UHO.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Něco podobnýho už bylo v praze- myslim že se to menovalo classic car gallery- byl to šop s veteránama a vším okolo nich ,vydržel asi rok a ted tam prodávaj náký nesmysly.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zetor napsal:
Jasný....Já jen kdyby jste se chtěl někdo podívat na pár pěkných fotek pěkných motorek.....nic víc,nic míň.....
Jo pekny pokoukani!A ja zil v domeni,ze Čechie stoji cca milion.No nic,tak budu muset neco prisetrit.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!