paja1 napsal(a): Určitě se ještě uvidíme, takováhle parta se neopouští.
f pohodě,na motorce přece nezáleží.hlavně dyš to jede.
P.S. desky si skovej,pasujou aji na geeso kerí si jednů kůpíš
Upravil Bohumil dne 28.04.2010 19:42
Kupredu spatki ni krok...
bystricke napsal(a):
pájo,jdeš proti proudu,můžu ti to s klidem napsat bo sem měl před bmw jamahu 1300 sp,.....vysavač,se kterým jsem bez bmw problémů najel 65000 km,motorka nádherná,motor silák,žádné vibrace,ale už bych tímto směrem nešel,zjistil sem za ty léta,že je naprostý luksus mít možnost odbočit mimo cestu,Pájo na silnici to lepší nebude,báwo znáš,víš co od něho můžeš očekávat,proto ti radím,nekupuj jízdenku jen tam,bo jednou zjistíš to co já,potřebuješ víc účelový stroj bmw gs
Chlape možná, že máš pravdu, jenže já často chodím proti proudu a udělám to zase. Chci naháče co má silný motor a lákají mě opravdu dlouhé vyjížďky. Sám píšeš, že jsi najel 65000 a pak změnil styl. Mi ty kilometry zatím chybí, chci vidět evropu ze sedla motorky. Koupím naháče za rozumné peníze, vylítám se a třeba se časem k BMW vrátím. Určitě se ještě uvidíme, takováhle parta se neopouští.
lítal sem s xjr dlouhé štreky,supr stroj tak jak gsx 14,ale báwo mi přijde lepší,není tak rychlé,zato je pohodnější.
tak ať dobře vybereša někdy se stím ukaž na bazénech
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi: rád bych, ale máme novoroční firemní večírek...a zítra jsem slíbil účast na teréních vyjížďkách histocké vojenské techniky...dnes to nedám...navíc chci moto umýt a nafotit k prodeji...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
jencekgs: moje slova...ale včera po svezení na 1150 jsem se definitivně rozhodl...650 jde do světa...
jj...jencek přesedlal...v neděli mu totiž petr_t nakecal, že je to lepší než GS...dívat se do jedoucí pračky......a on se toho chudák chytnul...škoda...takový drsný offroaďák to byl
Jinak jestli mi pavel počká, než prodám 650 tak dohoda určitě bude. Jsem pevně rozhodnut. Sice to bude chtít pár hodin práce, ale jdu do toho
Upravil HonzaGS dne 30.04.2010 13:04
to HonzaGS: DOBŘE DĚLÁŠ! myslím, že se Pavel s prodejem unáhluje, ale na druhou stranu chápu, že je unavený hlavně přístupem servisů - což ty řešit nemusíš ...navíc je Pavel férový člověk co ti o svém stroji řekne i co by nemusel
...pokud to dopadne budeš mít modro-bílou krasavici s kterou objedeš kus světa!
Myslím si o Pavlovi totéž, opravdu férový člověk...řekl mi o stroji opravdu vše, přiznal i sebemenší slabost motorky, což, jak říkáš, by ani nemusel a opravdu si toho cením, protože s takovým jednáním se dnes už málokde setkáš...já jsem tedy definitivně rozhodnut pro koupi, teď už je rozhodnutí jen na pavlovi...zda prodá nebo ne...
Ale jestli jo, bude to pro mě opravdu splněný sen.
...ale fakt je, že v reálu je to opravdu krásná motorka.Mám slíbené svezení.Už na to málem došlo,ale baterka nějak odmítala spolupracovat.Bohužel je to jen na silnici a to mi moc nesedí.Kdybych byl čistě silniční poletucha,jdu do ní hned.ABS,vyhřívané hefty a sedadlo,tempomat,el nastavitelné plexi........
prezi napsal(a):
to Pavel: krásná, ale BMW ...nebude se ti to kazit?
Určitě bude..Proto jsme si nakonec neplácli.Ale na to svezení se těším.Minimálně proto,že jsem kdysi býval majitelem K100,což byl praotec téhle motorky.
jencekgs napsal(a):
Je krásná, ale ty máš nějakou smůlu na BMW. Jenom k ní přijdeš už nejede
Ačkoliv tu značku nemám rád tak mi k tobě sedí víc enduro a když ne GS tak 950 nebo kolik to je.
Myslíš KTM LC8? Bývala doba kdy jsem ji strašně chtěl,ale po svezení zůstaly spíš rozpaky.Motor sice jede opravdu fest,ale ne tam kde si to představuju já. Tak trošku digitální jízda.Buď nula nebo jednička.Nic mezi tím Pro mě velké zklamání.Pro sport a divočení v bahně super,pro klidné cestování na pikaču.