HonzaGS napsal(a):
Myslím si o Pavlovi totéž, opravdu férový člověk...řekl mi o stroji opravdu vše, přiznal i sebemenší slabost motorky, což, jak říkáš, by ani nemusel a opravdu si toho cením, protože s takovým jednáním se dnes už málokde setkáš...já jsem tedy definitivně rozhodnut pro koupi, teď už je rozhodnutí jen na pavlovi...zda prodá nebo ne...
Ale jestli jo, bude to pro mě opravdu splněný sen.
Pavlova motorka je nádherná, trochu mechanicky omladit a můžeš lítat do aleluja. Dolítat do zimy a pak pořádně přeléčit a budě běhat jako mladice. Vypadá každopádně jako čerstvá maturantka....
Pája
jencekgs napsal(a):
Je krásná, ale ty máš nějakou smůlu na BMW. Jenom k ní přijdeš už nejede
Ačkoliv tu značku nemám rád tak mi k tobě sedí víc enduro a když ne GS tak 950 nebo kolik to je.
Myslíš KTM LC8? Bývala doba kdy jsem ji strašně chtěl,ale po svezení zůstaly spíš rozpaky.Motor sice jede opravdu fest,ale ne tam kde si to představuju já. Tak trošku digitální jízda.Buď nula nebo jednička.Nic mezi tím Pro mě velké zklamání.Pro sport a divočení v bahně super,pro klidné cestování na pikaču.
Jo tu jsem myslel, no tak pak už zbývá jenom varadero. To je mezi LT a GS na půl cesty a myslím že by bazény dalo:-))))
Psal jsi že budeš letos bez moto a už vymýšlíš. To ti dlouho nevydrželo
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Je krásná, ale ty máš nějakou smůlu na BMW. Jenom k ní přijdeš už nejede
Ačkoliv tu značku nemám rád tak mi k tobě sedí víc enduro a když ne GS tak 950 nebo kolik to je.
Myslíš KTM LC8? Bývala doba kdy jsem ji strašně chtěl,ale po svezení zůstaly spíš rozpaky.Motor sice jede opravdu fest,ale ne tam kde si to představuju já. Tak trošku digitální jízda.Buď nula nebo jednička.Nic mezi tím Pro mě velké zklamání.Pro sport a divočení v bahně super,pro klidné cestování na pikaču.
Jo tu jsem myslel, no tak pak už zbývá jenom varadero. To je mezi LT a GS na půl cesty a myslím že by bazény dalo:-))))
Psal jsi že budeš letos bez moto a už vymýšlíš. To ti dlouho nevydrželo
Já se za K1200GT nehnal.Má ji na prodejně můj "dvorní dovozce" motorek a tak mi ji nabídl.Nic víc v tom nehledej. Letos jinou motorku pořizovat nebudu.Na zahnání absťáku budu mít GTR a to mi bohatě stačí.
Já myslím že to je na zahnání absťáku super stroj. Doufám že ti to s tím honzou klapne a bude s náma jezdit alespoň tvoje (bývalá) vrtule.
No příští rok už budeš zpět na nějakém enďůru tipuju
Ale to LT je fakt kočár. Bydlet v USA tak je to můj favorit. Tak dej vědět jak se na tom jezdí
Splněný sen moje 1100GS
HonzaGS napsal(a):
Myslím si o Pavlovi totéž, opravdu férový člověk...řekl mi o stroji opravdu vše, přiznal i sebemenší slabost motorky, což, jak říkáš, by ani nemusel a opravdu si toho cením, protože s takovým jednáním se dnes už málokde setkáš...já jsem tedy definitivně rozhodnut pro koupi, teď už je rozhodnutí jen na pavlovi...zda prodá nebo ne...
Ale jestli jo, bude to pro mě opravdu splněný sen.
Pavlova motorka je nádherná, trochu mechanicky omladit a můžeš lítat do aleluja. Dolítat do zimy a pak pořádně přeléčit a budě běhat jako mladice. Vypadá každopádně jako čerstvá maturantka....
Přesně tak. Podle toho za kolik prodám 650, tak zbytek do ní hned na začátku vtlačím a omladím ji A konečně bude doma můj sen
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Dostal jsem dnes od Páju ty plastové podložky pod origo držáky bočních kufrů.
Jsou prý pro PavlaGS a když je nestihnu dodat včas tak HonzuGS
Splněný sen moje 1100GS
paja1 napsal(a):
Chlape možná, že máš pravdu, jenže já často chodím proti proudu a udělám to zase. Chci naháče co má silný motor a lákají mě opravdu dlouhé vyjížďky.
hmm... a jak je to u te GSX s podsedlovkou?
je dostatecne pevna pro naveseni nalozenych kufru, jako na vetsine GS?
ja jsem pred osmikilem uvazoval o Shiverovi... ale prodejce mi otevrene rekl, ze na dlouhe cesty ani poradne nalozeni to moc neni...
---
jinak ja myslel, ze prave GS je synonymum pro opravdu dlouhe vyjizdky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2