COD: INTERPHONEFBEATTP je Interphone FBeat Twin Pack (Fbeat je jen s malým dosahem a takřka bez specialnich fukncí - vhodne pro řidič a spolujezdec)
COD: F5MC+FBEAT je komnbinace jedne jednotky F5Mc a jedné jednotky FBeat (to jsem bral já) Myslím si že idealní složení pro jezdec - spolujezdec kdy spolujezdec se jen vozí a sám nikdy nejede.. takže nepotřebuje mít našlapanou F5Mc
COD: INTERPHONEF5MCTP je Interphone F5Mc v Twin Pack ( 2 kompletní sady na 2 helmy)
Jinak balení přišlo kompletní.. všechno naprosto OK Jen český návod nebyl, ale toho je plný internet jinak F5MC mluví normalně česky..
Koupen F5MC pro Schuberth C3, cena 174,-Euro vč. dopravy. Myslím si, že cena je OK. V neděli jsem objednal, dnes dorazil.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
kdybyste někdo chtěl tu židličku, tak jsem objednal jednu zbytečně navíc, nechám ji za to, co jsem koupil - asi 800. Nevypadá vůbec zle. Je to ta modrá.
kdybyste někdo chtěl tu židličku, tak jsem objednal jednu zbytečně navíc, nechám ji za to, co jsem koupil - asi 800. Nevypadá vůbec zle. Je to ta modrá.
Dost nad tím přemýšlím.. Velikost by měla být ok.. Jen stále nevím jeslti se vyplatí kupovat přece jen starší oblečení :/ jeslti ta funkčnost za to stojí a nebo se jen platí za značku..
Dost nad tím přemýšlím.. Velikost by měla být ok.. Jen stále nevím jeslti se vyplatí kupovat přece jen starší oblečení :/ jeslti ta funkčnost za to stojí a nebo se jen platí za značku..
To by mě taky zajímalo, proč se za tím RP2 každej tak honí. Nepochybuju o kvalitě zboží, ale 12 litrů za víc jak 4 roky starej propocenej komplet je dost.
Upravil Mardock dne 19.04.2016 11:41
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
RP2 mám 5tým rokem a jsem s tím max zpokojen a taky jsem to kupoval starší. neříkám že dnes nejsou lepší a levnější hadry to nee určitě jsou ale toto opravdu špatné oblečení není a když se ti to líbí není co řešit
To by mě taky zajímalo, proč se za tím RP2 každej tak honí. Nepochybuju o kvalitě zboží, ale 12 litrů za víc jak 4 roky starej propocenej komplet je dost.
A pračka ti nic neříká? Ta by ten "problém" měla vyřešit.
Já došel k Rallíčkům přes troje jiné hadry. Prvně jsem měl nějaké NoName a jako dobrý, ale potil jsem se v tom jak kůň v igelitu. Tak jsem koupil jiné bez vložek NERVE. No do začátku proč ne, ale už bych si je znova nekoupil.
Pak jsem si pořídil Pardálovky (2011) odjezdil jsem v nich 2 roky a liboval jsem si jak jsou skvělé. No a pak jsem pořídil RP2PRO.
Pokaždé to byl skok o třídu výš. Jen RP se mi ani při jejich stáří nepárají, všechny druky drží, zipy fungují, všechny větráky se dají bez problému ovládat za jízdy jednou rukou. Kapsy jsou tam kde mají být, jsou dostatečně velké abych se do nich dostal i v rukavicích atd atd atd...
Prostě to mají vychytané a k 1100/1150 to oblečení i tak nějak patří
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ne pračka mi nic neříká- co to je? Já to neporovnával s hadrama za "5 klacků" z Pakistánu. Taky jsem nezpochybňoval kvalitu-to si tak nějak blbě vyčetl. Patří to k BMW asi tak jak velkej pupek když to tak většinou pozoruju A taky fusakle a trencle BMW. Tak jinak - chtěl jsem říct, že já bych si asi něco málo připlatil a koupil nový hadry třeba od PSI apod. když bych nechtěl šmejdy. Je jen dobře, že si tak drahý hadry najdou kupce i po X letech nošení. Jen mě zajímalo co je na tom takový terno.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Chtěl jsem kupovat KLIM Badlands potažmo Companero. No pak se objevily RP2 v dobrém stavu za rozumnou cenu a sáhl jsem po nich.
Takže jestli jít do kvalitního kompletu za 20.000 a výše nebo koupit ojetej a funkční za 10.000 je asi ten důvod proč jsou RP2 tak populární. Jiné kvalitní oblečení bez závad na bazaru moc nevídám.
Bude to patrně tím, že když si někdo koupí celej BMW set (moto+hadry atd.) tak zároveň s novou motorkou pořídí i nový hadry (taky od BMW) a tak se můžou ty starší pustit mezi prostý lid.
Když někdo koupí něco jiného (KLIM, Companero, Revit aj.) za velké peníze, málokdy se toho bude zbavovat, pokud už to nebude totálně v (_!_) A nebude s toho zbavovat ani když změní značku motozyglu.
Já ušetřené peníze prohnal nádrží, popřípadě doplňkama.
Upravil geofre dne 19.04.2016 14:44
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí