Ták a je doma......krasavica jedna...tď trošku ozdravné kůry a hurá na tréning
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
paja1 napsal(a):
Tak jsem včera prodal nejkrásnější motorku jakou jsem do teď měl, R850R.
Opouštím řady BMW, kde jsem si splnil klukovský sen. Nedá se svítit, BMW byla mazel, ale život jde dál a mám políčeno na Suzuki GSX 1400.Chci naháče a motor se sloní silou. Polní cesty pro mě skončí definitivně. Doufám, že seženu pěkný kousek (škoda, že se už nevyrábí nové) a určitě se na nějaké silniční vyjížďce ještě setkáme. Ještě prodám olej do motoru a převodu, nové přední desky, rozdám pár maličkostí a pak už budu jen číst kam jezdíte. Snad se občas i přidám.
zdarec no ja šel přesně opačnou cestou gsx 14je silá a krásnej stroj musel jsem jen vyměnit řidítka mě neseděly a dal jsem 2 výfuky - klasika naložit na ni mužeš dost 3kufry spolujezdec není problém
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Neděle 9.5. trochu volnější výkend tak mám v plánu trochu protáhnout moravu z jihu přes východ na sever .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Jdu protáhnout hrocha...první seznamovací jízda...snad ho hned nepokřtím
to pavel(už ne GS): kamaráde, až jsem zamáčknul slzu v oku
...ale zůstáváme v kontaktu, budeme co nejčastěji větrat tvoji japonskou klasiku a těšit se až zase osedláš nějaké cenduro!
to HonzaGS: velká gratulace
...modrobílá krasavice "zůstává v rodině" tak ať ti činí jen samá potěšení!
Tak první seznámení proběhlo bez újmy na mě i hrošíkovi...jen jezdím jak připosratý...přecejen je to nezvyk oproti 650...ale pár kilometrů a bude to v cajku...doufám:-D Jen si musím hlídat tachometr...chvilku se kochám a z ničeho nic je tam 80
HonzaGS napsal(a):
Tak první seznámení proběhlo bez újmy na mě i hrošíkovi...jen jezdím jak připosratý...přecejen je to nezvyk oproti 650...ale pár kilometrů a bude to v cajku...doufám:-D Jen si musím hlídat tachometr...chvilku se kochám a z ničeho nic je tam 80
tak to se kocháš fakt jenom chvilku
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
HonzaGS napsal(a):
Zítra udělám první delší výlet....tak doufám, že to oba přežijem......mám na plánu cca 500km...