Dva chlapi se baví o tom, co dostali k Vánocům "Pojď k oknu...
Vidíš to krásný, modrý BMW?"
"No, tak to je opravdu moc pěkný."
"Tak v takový barvě jsem dostal tepláky..."
honzis napsal:
Kdyz Neil Armostrong nastupoval do modulu na mesici na zpatecni cestu, dlouze se podival na zemi a prohlasil druhou pamatnou vetu: GOOD LUCK Mr. Gorsky.
Kdyz se ho na to novinari ptali, tak se vzdy jen usmal ale nikdy neprozradil proc to rekl…
Asi po 26 letech se ho na to jeste jednou novinar zeptal: tak mu to konecne Armstrong povedel….. rekl:
Kdyz jsem byl maly kluk, hazel jsem si s kamaradem mickem a ten jednou spadl sousedum, kteri se jmenovali Gorsky pod okno. Tak jsme prelezl plot a kdyz jsem se pro nej pod oknem sklanel: tak jsem zaslechl pamatnou vetu:
ORALNI SEX, TY CHCES ORALNI SEX?? TO BY MUSEL SOUSEDOVIC KLUK CHODIT PO MESICI, ABYCH TI HO VYKOURILA.
tohle je bohuzel afaik vymysl...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bývala tu fabrika
a v ní hala veliká.
Rom varovných nedbal slov,
do sběru šel řezat kov.
Zprvu krad jen kolejnice,
nevěděl nic o statice,
tak dostal ten nápad hloupý,
v hale řezat nosné sloupy.
Varovných že nedbal slov,
na hlavu mu spadl krov.
Ze břicha mu trčí dráty,
traverza mu žvejkla hnáty.
Kvůli tomu průseru,
ozývaj se z Bruselu,
že cikáni co tu kradou,
často bývaj vzhůru bradou.
Opicak prijde pozde vecer strasne udychany, vycerpany a splaveny domu.
Doma se ho ptaji, co proboha delal.
-Ale, povida opicak, sukal jsem zirafu.
-Na a z ceho jsi tak vyrizeny ?
-To bylo furt: Dej mi pusu - vraz mi ho tam, dej mi pusu - vraz mi ho tam...
jardajerman@seznam.cz
TOLI napsal:
Bývala tu fabrika
a v ní hala veliká.
Rom varovných nedbal slov,
do sběru šel řezat kov.
Zprvu krad jen kolejnice,
nevěděl nic o statice,
tak dostal ten nápad hloupý,
v hale řezat nosné sloupy.
Varovných že nedbal slov,
na hlavu mu spadl krov.
Ze břicha mu trčí dráty,
traverza mu žvejkla hnáty.
Kvůli tomu průseru,
ozývaj se z Bruselu,
že cikáni co tu kradou,
často bývaj vzhůru bradou.
Ta je naše Kladenská, takhle shodili středojemnou válcovnu na Vojtěšský huti, č****ci jedni. Jeden den vyřezávala jedna černá parta všechny sudý íčka v hale, aby tam něco zůstalo a druhej den přišla druhá a taky vyřezala jen ty sudý....a bylo to. Dokonce za to dostali Darwinovu cenu....
Byl jsem ředitelem jednoho velkého podniku. Kávu mi vařila sexy sekretářka a jezdil jsem do práce tatrou613. Jednoho dne za mnou přišli, abych zaplatil 5000kčs na pohřeb jednoho významného člena ÚV KSČ. Řekl jsem, že za 5000 pochovám celý ÚV KSČ sám.
Od té doby jsem byl ředitelem menšího podniku. Kávu mi vařila starší sekretářka a do práce jsem jezdil tatrou 603. Jednou mi vyčítali, že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ. Řekl jsem, že kdybych věděl, že je poslední, přišel bych s transparentem.
Od té doby jsem pracoval jako mistr. Do práce jezdil vlastním autem a kávu si vařil sám. Na stěně jsem měl obraz Husáka a Lolobrigidy. Řekli mi, abych tu kurvu sundal. Sundal jsem Husáka.
Od té doby jsem pracoval na výkopech. Do práce jsem jezdil na kole a kávu nosil v termosce. Když jsem kopal, přišli za mnou, abych kolo schoval, že tudy půjde Sovětská delegace. Řekl jsem ať se nebojí, že mám kolo zamčené a pojištěné.
Od té doby jsem byl dlouho nezaměstnaný, ale život mě poučil, než přišel sametový převrat.
Od té doby pracuji v politice. Kávu mi vaří sexy sekretářka. Do práce mě vozí řidič v Audi. Držím hubu a zvedám ruku, jak je potřeba. Moje životní úroveň stoupá. Na výstřelky z mládí už jen vzpomínám.
Upravil LukyGs dne 24.04.2012 02:30
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs: tvoje troska bude asi ten trochu lacinej konec, jinak je to Simek a Grosman z r.69 i kdyz s drobnejma nepresnostma
Upravil morabo dne 24.04.2012 05:17
Maiali nel Fango!
Sousedka: "Ahoj! Já jsem tvá nová sousedka. Mám chuť dnes celý večer tancovat, pít a souložit. Nemáš čas?"
Soused: "Jasně, že ano!!"
Sousedka:"Super! Pohlídáš mi psa?"
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Toz kuci je to tak, motorka kdyz sem ji koupil nebyla ve stavu ideal. No a ja sem takovej ze chci at je v perfektnim stavu protoze bylo par veci za ktery by majitel prede mnou potreboval nakopat do guli. Chci jet s kamaradem na delsi vejlet cca 3tis.km a tak nechci nic ponechat nahode. Ona mi to Bramburka vrati v podobe bezproblemoveho chodu. Bohuzel me moc kluci neznate a tak se divite ale sandman-GS by vam mohl sam potvrdit ze su proste takovej. Napriklad sem si koupil E Mercedes za 300tis. 130tis. sem do nej nasypal a aby byl v top stavu A po pul roce sem ho prodal kamaradovi za 220 tis. Protoze to bylo nejstarsi auto v mem autoparku a nechtel sedm at mi nove auta hnijou ze se s nima nejezdi. Proste mam rad kdyz je vsechno v cajku.
Mate tada nekdo nejakej tip.co jeste udelat kdyz uz je moto rozlozena?
--------------------------------------------------------------------------------
BMW R 1100 GS
tak trošku jinej svět ......Se mi zdálo že je to vloženo ve špatném vlákně....
Upravil 3axap dne 24.04.2012 11:10