...hola hola kolektive!!! ...tak trasu na nedělní vyjížďku a pokec CWTT už mám
(kdo ještě netuší co to "CWTT" je, tak mi pisněte a já vám to objasním )
...srazíme se na Hukvaldech a vyrazíme "poskákat" Beskydské kopečky ...trasa vede po cestách všech tříd (bláto tam tentokrát zařazeno nebude) ...zastávka na svačinku bude na chatě, kterou jsem včera "objevil"
...včil ještě jak to bude vypadat s počasím ...na Medardu to vypadá, že by bylo lepší vyrazit dopoledne a na SKYFLY zase odpoledne, tak bych to ještě nechal "utřepat" a čas srazu upřesním večer
...těším se na vás bando!
Upravil prezi dne 08.05.2010 09:13
to je zrovna místo, kde když bude hezky, tak tam bude pěkně husto, ne že by naši hrochové nebyli vidět, ale tůristi moc nadšení z toho nebudou, si myslím, teda , ale je to fuk.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
v nedělu 9.5. scukanec ve Slavkově u B . na benzince pak na jih, východ moaravy a na beskydy - pustevny. z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Vážení tak jse o víkendu najížděl nějaké cestičky kolem Šternberka a yslím že by se to mohlo líbit. Chtěl bych to postavit off pro všechny + bude možnost pro trvdší a lépe vybavené jedince vybrat terén podle vlastních schopností na zdejším tankodromu. Jezdí se tam offroud a enduro závody, takže trať je rozmanitá od krásné hliněné cesty až po rokliny které jsou brutus. Posílám pár foto.