LukyGs napsal:
On je Vlasťa buď vtipálek nebo trouba. Nevím proč to sem dal, mě normální věci vtipné nepřipadnou tož tak.
Tak Luky,A je správně...já jsem takový vtipálekAle kdo je trouba jasně vyplývá z Tvého obsáhlého příspěvku o opravách a úpravách tvých strojů který jsem určítě výstižně vložil mezi vtipy
Když myslíš Vlasťo, podle tohohle se fakt pozná inteligentní člověk, většina lidí chápe proč to dělám a i s tím souhlasí ale tobě to přijde asi hooodně vtipný. PS. Ty vtipálk, ještě že sem to na ten servis dal jinak sem si mohl rozbít díky převodovce hubu ale to tebe nezajímá. Tebe zajímá jen jak do koho rýpnout že, sory ale není mi zrovna do nějakých žabomyších válek s tebou protože mě dneska jeden dědula naboural zadek auta.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů… Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere…
Vidí to vrabčák a říká: „Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!!“
Orel říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou…
Vidí to medvěd a říká: „Týýý jo,to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět. “
A vrabčák mu říká: „Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš… Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v píči!“
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: „Hele medvěde,maš ty vůbec nějaký křídla?“
Medvěd odpoví: „Ne nemám.“
A vrabčák: „Ty vole, ty to máš dobře v píči!"
kim napsal:
Víte kdy začne být v česku lépe?
Až přijde vdova po Nečasovi za Vondrou do vězení, aby se zeptala,
kdo zastřelil Kalouska na Klausově pohřbu...
kim napsal:
To neni vtipny pak tady budou komousi
Toho bych se nebál víc za vyliž pr... to už stát nemůže ten vývoj.
kim napsal:
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Muz žene po milování: Kdybych nevedel že mas astma, myslel bych si, žes me vypiskala :-D...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mě místní
"pedofile" a podobně. A to jen proto, že jí je 21 a mně 50. Úplně nám
zkazili desáté výročí.
Otázka: Myslíte, že je v Británii příliš mnoho imigrantů?
Odpověď: 17% ano,11% ne, 72% nerozumět otázka.
Životní náklady jsou teď tak vysoké, že se mnou manželka znovu
souloží. Nemůže si dovolit kupovat baterie. R1200GS mě fakt baví, je to vácheň