..kdo ví co jsi tam měl za specnase a ruzný komplice v mokrým tričku, aby ti pomohli zdokumentovat podezřelé chování předem vytipovaných jedinců apod. ...ale ať nezasírám kulturně laděné vlákno, kecama o focení ...jestli rybí oko....kompakt nebo zrcadlovka...... nebo MrGS nebo Bob .... ale je vidět, že to praní dopadlo velice dobře a místo sušičky bylo použito slunce bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
To spíš veviska cenzurovala,ale ještě přímo ve foťáku.Je to potvora.
Prej uplnym nedopatrenim zrovna u tehle fotky zmackla tlacitko hodit do kose a pak to vymazani jeste nechtene potvrdila.Proste technickej antitalent!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hej Petře,udělal jsi dobrej komiks ... a hlavně : " aby bílá bíla byla " Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dneska jsme byli ve špitále.Já mám nějakej termoplast na dvou článkách malíku.Je to lepší než ten hliníkovej bazmek.Anče to sundali uplně,má jen malej tejp.Takže pohoda.Když je hlad,je i husa dobrá.
Ještě jsem ji nekoštoval,nejdřív jsem ji nemohl najít a pak jsem neměl chuť.Taky jsem vedle ní našel soudek Heinekenu.To jsou poklady.Když je hlad,je i husa dobrá.