Tato sobota v Machově byla opravdu vydařená. V neděli jsem se ještě i pěkně projel, Kašákova tlačenka luxusní, emilovice taky, ale raději jsem jí moc nepil, protože bych ráno nevstal.
Tady je pár fotek z mobilu: http://public.fot.../?show=all
PeDR napsal:
Emil povidá:Nevěřil bych,že člověk kterej si sotva zaváže boty aniž by se u toho neudusil a takhle válí na piáno.thumbs up
****ík jeden jsem na něho v padesáti zvědavý.
Jinak děkuji,děkuji,na tu hajtru to líp nešlo.
Eva měla pravdu, když ti říkala, že to nikdo nepozná, že místo tónů to vydává pouhé zvuky. Před potlačením pudového jednání ten flašinet rozebrat destruktivním způsobem a cílenou snahou z něho něco vytřískat smekám
Prý jsi u toho trpěl jako zvíře v železech.
Kaca se taky opravdu snažil. Zvlaštní shoda - pokus uvést hudební nástroj do chodu projevili pouze osoby s nepřehlédnutelnými tělesnými rozměry
Třeba budeme mít kluci jednou šanci vás opravdu slyšet hrát na nástroj, který by fungoval. Hanibalo dřevo by lépe sloužilo jako pokrývka hlavy A co je nejstrašnější, já toho kousek i nahrál, ale vzhledem k nesmazatelnému vlastnímu opileckému projevu na záznamu je mě stydno doložit vaši snahu o hudební povznesení veselé společnosti. Pro samé pípání by nebylo slyšet nic.
Budu si musel pořídit nějaký přístroj, který mě při frekvenci slova "vole" častější než hodinu dá citelný elektrošok.
Upravil Medik dne 10.10.2011 15:16
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
xljanek napsal:
No ja jsem se aspom dobre prospal v suchu a v teple Ale ne tichu
Proto jsi možná dojel domu v pohodě. Měl jsi to kus a to člověk nemá být unavenený ne? A taky do Machova to bylo kus, tak tě prostě napřed přepadla únava a potom zodpovědnost
Jsem silnoproudař. Asi bych časem i něco vytvořil, ale snažší asi bude méně chlastat a více se kontrolovat. Myslel jsem, že se to věkem nějak zlepší.
Životní omyl.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To Medik: nahoď záznamy, ať jsou jakékoliv. U toho nebude fungovat cenzura jako u Emila (h.a.j.z.l.i.k). Slovo vole přece zástupné,ne? Nebo mi to hoď aspoň mailem. Pro potenciální vnoučata.
PeDR napsal:
To Medik: nahoď záznamy, ať jsou jakékoliv. U toho nebude fungovat cenzura jako u Emila (h.a.j.z.l.i.k). Slovo vole přece zástupné,ne? Nebo mi to hoď aspoň mailem. Pro potenciální vnoučata.
Neboj. Už na tom pracuju. Když ti pošlu originál, tak je to děsně veliký a třeba doma na XP a 17 monitoru to neběhá, tak to musím zmenšovat. No a tradičně, moc nestíhám
Jo a pánové a dámy, Eva mě vyhrožuje, že mě koupí proužkované triko, když jsem v něm tak sexi. Mám se zeptat Renči, kde se ten skvost kupuje (triko, ne Renča). Ale já mám strach, že bych se líbil chlapům, tak do toho asi nepůjdu
Přece ve dvaceti hned všechno nemůžeš mít a zažít.....vem si,že Jankovi i Medikovi je už kolem padesáti a Bluesberry najíždí na šedesátku,jak věkově,tak i na sousedku....
Emile, Emile, až se dneska stavím, tak ty šicí stroje rovnou otestuji. Na tobě A nebo si tě s Bobem vezmem pěkně na sendvič mezi prstence, víš, že jsme oba ještě nepřekročili ani 45? A počítám, že nám potom Blusesberry pomůže někam zakopat tvé ostatky prďolo. A co ten obrázek pionýra před Billou? Já myslel, že jsi ho už pustil a ty ho proháníš do víru velkoměsta a zpět na dědinu
Přece ve dvaceti hned všechno nemůžeš mít a zažít.....vem si,že Jankovi i Medikovi je už kolem padesáti a Bluesberry najíždí na šedesátku,jak věkově,tak i na sousedku....
Emile, Emile, až se dneska stavím, tak ty šicí stroje rovnou otestuji. Na tobě A nebo si tě s Bobem vezmem pěkně na sendvič mezi prstence, víš, že jsme oba ještě nepřekročili ani 45? A počítám, že nám potom Blusesberry pomůže někam zakopat tvé ostatky prďolo. A co ten obrázek pionýra před Billou? Já myslel, že jsi ho už pustil a ty ho proháníš do víru velkoměsta a zpět na dědinu
Emile nedelej si srandu ze starsich lidiUz jsem premyslel nad tim kde bys vzal fotku meho baraku
Emile nedelej si srandu ze starsich lidiUz jsem premyslel nad tim kde bys vzal fotku meho baraku
zdarr... uz mas Ohlinse?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mas tam ESA?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2