Mosquito napsal:
Teda Morabo ten obrazek Hikse na KTM mi pripomina jinej
hele s takovejmahle spekama bych nemohl byt Scout sniper, ze jo?
aha... ty vlastne nejses taky
---
semper fi 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emíílio to je totální bastl, protože jsi se snažil zdokonalit dokonalé tím tvým "kitem"
Hiksi ty woe, já věděl, že jsi trošku při těle, ale když tě vidím na té fotce tak si říkám, že ty už tak poddimenzované lumiče na tom wosmikilu musí být pořád na doraz, když na to sedneš.. Teď už chápu, že nám nechceš nic dokazovat mimo cestu
Ta Káátéemka je na tom daleko líp s těma vidlema to by byl stroj pro tebe, ale ono to nemá ABS, že umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Dolek napsal:
Hiksi ty woe, já věděl, že jsi trošku při těle, ale když tě vidím na té fotce tak si říkám, že ty už tak poddimenzované lumiče na tom wosmikilu musí být pořád na doraz, když na to sedneš.. Teď už chápu, že nám nechceš nic dokazovat mimo cestu
osmikilo prezilo Hixe 110 000 km... takze si s tou svoji teorii rovnou naser 17 cm
Pak mám jenom jedno vysvětlení a to, že ty fotky strašně skreslujou
Taky je možnost, že jsi velmi nízkého vzrůstu ( v překladu, že přes jezevčíka nevidíš na projíždějící autobus ) a pak i s takovou postavou nevážíš víc, jak metrák
Já ti říkám prodej tu Čínskou sériovou motorku a kup si ten náš adventure model a budeš spokojenej, jak želva a navíc takový zarytý bojovník za oranžové by se nám hodil umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Dolek napsal:
Pak mám jenom jedno vysvětlení a to, že ty fotky strašně skreslujou
Taky je možnost, že jsi velmi nízkého vzrůstu ( v překladu, že přes jezevčíka nevidíš na projíždějící autobus ) a pak i s takovou postavou nevážíš víc, jak metrák
Já ti říkám prodej tu Čínskou sériovou motorku a kup si ten náš adventure model a budeš spokojenej, jak želva a navíc takový zarytý bojovník za oranžové by se nám hodil
morabo napsal:
Náhodou co vím, tak se Hicksovi na 990 líbilo, si prej připadal hned jak na trochu těžším a výkonějším osmikile
Já tomu věřím, protože tyhle dvě motorky jsou si k sobě opravdu blízko umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
No já měl taky ten dojem. Jen že má 990 o hoooooodně festovější podvozek a je znát ta 18ka, jinak opravdu pocitově, koncepčně dost podobný pocit, zvlášť při přesednutí z boxera. Ale pozor, hodnotím pouze podle horší okresky a easy-polňačku. Bohužel jsem se do pořádného offíku nedostal...
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Náhodou co vím, tak se Hicksovi na 990 líbilo, si prej připadal hned jak na trochu těžším a výkonějším osmikile
Já tomu věřím, protože tyhle dvě motorky jsou si k sobě opravdu blízko
kdyz tu napisu ze 990 je fajn, tak nektere gumy (nejen) od vas si to vylozi tak, ze 990 je nejlepsi a ostatni je shit.
17 cm
Emile já si myslím, že ty jsi na ty Káátééemky zanevřel jen proto, že víš, že by jsi s sebou stejně stále plácal o zem, a nebo do vody, že jo, ale teď když máš to Béemwé, tak se máš aspoň za co schovat, že
Jo a stále jsi nám nevysvětlil, jak to máš s tím pytlíkem?? umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně