rubigs napsal:
Hurá,už ji mám doma! Povedla se,je super,je krásná!A hlavně unikátní.Tímto velký dík Michalovi a Hugitce za úsilí,trpělivost a vytrvalost.
Vepsali jste se s Rackem do dějin. Byli jste první, komu byly doručeny!
Zajímavý seriál skončil....bavilo mě si to po večerech číst... tak kdy si můžu přijet do Plzně vyzvednout tu mojííííí .. sakra dnes jsem tam byl...
Bajlak napsal:
Pokud můžu poprosit taky bych ji chtěl poslat rovnou ke mě k Ladovi se teď bohužel nedostanu a čekal bych dalších x měsíců než jí hodím konečně na hlavu.
Čekal's tak dlouho a nevydržíš? Za mě - slabší jedinec.
To ne, ale když už vím že jsem tak je to těžší kord když všichni ostatní ji už budou mít :-)
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
rubigs napsal:
Hurá,už ji mám doma! Povedla se,je super,je krásná!A hlavně unikátní.Tímto velký dík Michalovi a Hugitce za úsilí,trpělivost a vytrvalost.
Vepsali jste se s Rackem do dějin. Byli jste první, komu byly doručeny!
Zajímavý seriál skončil....bavilo mě si to po večerech číst... tak kdy si můžu přijet do Plzně vyzvednout tu mojííííí .. sakra dnes jsem tam byl...
Škoda, že jsi nebyl na netu, ráno jsem to sem psal a Plzeňáci si pro ně hned přijeli. Stav se kdykoliv...
zdarec Michale,
pokud by Ti tam zbyl jeden kousek čepice, černé s modrým nápisem, měl bych zájem ;o)
chtěl bych mít tu legendární první sérii
a zároveň, pokud by Ti pomohlo odběrné místo v Liberci, tak se můžeme domluvit takto - zítra to dáš kolegovi v Plzni do auta, já si to od něj vezmu ve čtvrtek a v so/ne si to u mě v Liberci vyzvednou, příp. i ve čt/pá v Pha v práci
a jsi "k u r v a dobrej"
H
jsem musel upravit slova k u r v a, to nechápu, bylo to v neděli v televizi, tak to můžu použít nééé ;o))))
Upravil Honza_BMW_VW dne 08.01.2013 20:50
www.jantruhlar.cz