Nářez, i kdyby toho byla pravda desetina. Zajímavé bylo i působení rodiny Karla ve spojení s protektorátem, polomy z roku 1936, a táborem v Letech a spojení této rodiny s Havlovou.
bobGS napsal:
Volme Karla, dostaneme
- rakušáka, co si hraje na státníka
- Kalouskova pohunka, co ale rychle svlékne kabát TOP09 - jeho slova - když bude třeba
- prohlašuje, že Benešovi dekrety jsou neplatné - sudeťáci se už těší
- pokud bude průser, uteče stejně jak v minulosti jeho rodina přesunula své působení, proč jen neutekla před němci ?
- schvaluje-neschvaluje amnestii, jak se to hodí
Pouze krátký výčet. Jako člověk mi nevadí vůbec, jako ministr zahraničí trochu. Jako prezident - názor politologů, že prezident musí být státník, ne politik - tak to nebudem mít nikoho, Kája určitě není státník a Miloš je politik(bývalý)
ty jsi zjevně neviděl, neslyšel ani jednu diskuzi, jinak bys to nemohl napsat, takovou nepravdu
prouky co je nepravda?
možná rakušák, protože dědil když byl adoptován jako dospělý, pak ale neměl restituovat, budiž, je šikula. Ostatní jsou jeho slova někdy - nejsou jen debaty.
Ale lidi tady se zhlédli v knížeti a neví koho volí, je to každého boj. Nelíbí se mi ani jeden z nich, menší zlo je Milouš. Celá volba prezidenta je zástupný problém, který odvrací pozornost od machinací s amnestií, odvoláním Lessyho, který začal někomu šlapat na paty. Tak těm blbcům nabídneme volbu prezidenta, Kájo vezmeš to? Jasně Míro, natrhnu jim zadek ať máme klid, z Bruselu něco přijde a Posselt taky něco šoupne. Jo je to parodie, jde jen o to jak velká, to ale nevíme nikdo, jen posloucháme diskuse, ale číst a shánět informace se nikomu nechce.
JeeS napsal:
TO Allroad: Byla to moje reakce na příspěvek, který napsal Dovi. Nebylo to asi zřejmé . Souhlasím s ním. Jsem totiž většinou vždy na straně těch "slabších". A musíš uznat, že je náš národ v současné době masírován médií (která jsou v zahraničních rukou) ve prospěch knížete ....Jsem velmi ráda, že Schwarzenberg reagoval na Benešovy dekrety tak, jak reagoval. Byla to velmi spontánní reakce. Za to musel od svých poradců dostat co proto, ale bohužel (pro něj) už pozdě. Teď už to zpět nevezme, ať bude říkat cokoliv. Je to v něm. Je takový. Jo a ještě něco. Kníže, jako zástupce německé šlechty, je v přímém rozporu z Masarykovými politickými a ekonomickými reformami (zkonfiskování majetku šlechty a katolické církve a zrušení šleštických titulů)..... taky si všimněte, že nikdy nenavazuje na první republiku.... na Masarykův odkaz.....
Promin, Stani, ale dovolim si do toho vstoupit.
K dekretu jsem psal uz vys.
A nemecka slechta?! To by mel Karel asi tezko s nemcinou obcas drobny problem jeste u maturity, kdyz se prestehovali v jeho jedenacti letech.... Navic i za valky byla cela rodina vedena jako cesi a k ani se nepokusili se prihlasit k nemectvi.
Na Masaryka jsem odkazy slysel. Zkus si pustit nejaky ten dokument, par starsich rozhovoru atd a uvidis.
K masirovani medii, ano, media jsou spis pro Karla, ale nevidel bych v tom nejake spiknuti, ale rekl bych,ze si za to muze Zeman sam. Sklizi co zasel. Kdyz nekomu leta nadavas do ****u, tezko se od nej muzes dockat, ze ti bude mit extra vuli pomahat...
Co se socialniho citeni kandidatu tyce, tezko soudit, co je uprimnost a co je hrany boj za lid v honbe o hlasy.
Zemanovi nicmene z velke casti neverim nos mezi ocima. A Karel mi neprijde jako nejakej vydriduch, kdyz napr. po celou dobu v exilu posilal jejich byvalym zamestnancum v cechach a i jejich rodinam penize na prilepsenou.
Na druhou stranu ani Karel neni dokonaly, to da rozum a ani vsechny jeho nazory nemohou byt. Ale porad, ac clen nepopularni vlady, je to pro mne slusny clovek, normalni clovek a je velice uprimny a nesnazi se svymi nazory zalibit, coz mi v politice prijde jako bajecny a casto nevidany ukaz.
Jinak chapu, ze co clovek a volic, to jiny politicky nazor, to je normalni.
Co vadi mne a desne, je tak nizka, lziva, pripadne prekroucena a z kontextu vytrzena, nevkusna antikampan, zacilena na probuzeni tech nejhorsich pudu naseho naroda, co Zeman a Klaus s rodinou predvadi a za to si u mne nezaslouzi vyhrat ani kdyby na druhy strane stal syn Hermanna Goeringa, ktery by nemluvil cesky vubec... A to rikam jako polozid, ci co ja to vlastne jsem. Proste stredoevropska smeska, jako kazdej druhej tady.
PS: posledni vety jsou samozrejme nadsazka, ale myslim, ze jeji duvod je nasnade. Maiali nel Fango!
Proč, to nemůže mít každý svůj názor? Proč je jiný lepší než můj
http://www.novinky.cz/domaci/290871-scenarista-stransky-se-omluvil-dejdarovi-psal-jsem-to-ve-vzteku.html
tenhle pán si asi přinesl tyhle praktiky z doby dávno minulé, jako někteří jiní
Koruna všeho je omluva, že volil nesprávná slova- názor není o slovech ale o postoji a ten vyjádřil zcela jasně
A já s ním souhlasím. Dejdar zahrál roli perfektně, celý seriál byl velmi vydařený - možná ho plně pochopí až příští generace. Dejdar tvrdil, že mu to změnilo pohled na mnoho věcí z té doby, čemuž bych taky věřil - především na to, jak se chovala česká soldatesky při vyhánění a likvidaci svých bývalých sousedů a jak se dál choval bolševik. O to víc je pro mne nepochopitelné, jak může volit někoho, kdo škemrá u komunistů o podporu. Ale to je holt pokřivenost dnešní doby, morálky, cti atd. Ale o tom už se napsalo, a všechno marno, jak je vidět.
Víš něco o chování německé soldatesky a henleinovců v roce 1938? Moji prarodiče měli být upáleni ve škole jen proto, že byli češi, tohle se dneska neučí to není moderní, krátkou paměť máme a tenhle seriál vzhledem k demokratickému postoji jeho tvůrce - nevím, začátek sqělý, pokračování má všechny znaky komunistického pohledu jen s opačným znaménkem, příliš jednoduchý pohled na tu dobu. Proč ne. Doufám, že příští generace se budou učit o této době pravdivě a ne totalitní optikou, ať červenou, kterou jsme se učili my, nebo modrou, která se učí dneska. Každá totalita stojí za..ho..o
A stejně - nejlíp umí spát Kája a navíc za ty prachy
Vím o tom možná víc než si umíš představit. Taky jsem nikde nepsal o tom, že se před válkou nic nedělo. Psal jsem o tom, že se naši spoluobčané chovali stejně, jako ti, kteří tam řádili před válkou-s tím, že pak zůstali zkryti pod novým režimem a mnozí se dostali v rámci soudružení na vysoké posty, z kterých dalším lidem ničili životy....ale to je jinej příběh. Psal jsem o důvodech proč nechápu postoj Dejdara...
bobGS napsal:
Nářez, i kdyby toho byla pravda desetina. Zajímavé bylo i působení rodiny Karla ve spojení s protektorátem, polomy z roku 1936, a táborem v Letech a spojení této rodiny s Havlovou.
To je tak zajímavé, že snad půjdu na Google a najdu si dalších tisíc podobných článků. A co hodit sem nějaký opačný, je libo?
bobGS napsal:
prouky co je nepravda?
možná rakušák, protože dědil když byl adoptován jako dospělý, pak ale neměl restituovat, budiž, je šikula. Ostatní jsou jeho slova někdy - nejsou jen debaty.
Ale lidi tady se zhlédli v knížeti a neví koho volí, je to každého boj. Nelíbí se mi ani jeden z nich, menší zlo je Milouš. Celá volba prezidenta je zástupný problém, který odvrací pozornost od machinací s amnestií, odvoláním Lessyho, který začal někomu šlapat na paty. Tak těm blbcům nabídneme volbu prezidenta, Kájo vezmeš to? Jasně Míro, natrhnu jim zadek ať máme klid, z Bruselu něco přijde a Posselt taky něco šoupne. Jo je to parodie, jde jen o to jak velká, to ale nevíme nikdo, jen posloucháme diskuse, ale číst a shánět informace se nikomu nechce.
Aaaa jeee... Dalsi s konspiracnima teoriema... Kdyz uz jsme u toho, tak si alespon vypln profil
Maiali nel Fango!
Tak teď už vím, Borisi, proč Ty toho knížete tak obhajuješ
Lezou Schwarzenberg a Kalousek na skálu a v tom nejtěžším úseku se zaseknou. Schwarzenberg říká: "Kdyby tady byl Boriš, ten by nás zachránil."
Kalousek: "Prosimtě, lez!"
Ale Schwarzenberg po chvíli zase: "Kdyby tu tak byl ten Boriš, ten by nás zachránil, ten by nás z toho vytáhl!"
Kalousek: "A kdo je ten Boriš?"
Schwarzenberg: "Neznáš českou hymnu? Boriš umí po skalinách!
Jen jestli celé to video není podvrh - myslím, že tady jde o spiknutí CIA, KGB, Mossadu a BIS. To nikdo nemůže vyvrátit! Miloš přece NIKDY nelhal a lhát nebude, vždyť je to bývalý komunista a ti nikdy nelhali.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Radio Jerevan:
Podle poslednichg pruzkumu predvolebnich preferenci, zatimco Karel Schwarzenberg prozatim vitezi mezi obcany na socialnich sitich, Milos Zeman mezi obcany na socialnich davkach.
bobGS napsal:
prouky co je nepravda?
Aaaa jeee... Dalsi s konspiracnima teoriema... Kdyz uz jsme u toho, tak si alespon vypln profil
No jo když dojdou argumenty je i profil dobrý
A konspirační teorie - no další co skočil na špek. Nevšimli jste si nikdo že nemáme prezidentský režim? Prezident nemůže skoro, tedy kromě amnestie, nic. Kalí vodu, Vojtěchu, kalí vodu. A národ je tak blbej, že jim to žere. Ale život je o pocitech a když to někomu stačí.... tak mu to přeji.
Takhle ten kapitalismus nevybudujem, tu kouli na krku musíme i když to bolí občas použít. Víra přenáší horya přináší .....
Upravil bobGS dne 22.01.2013 20:37