Tonda napsal:
Jejda, to byla zase akce Dobré to bylo. Speciální poděkování všem, co se mnou jeli na "výlet" - jelo se s váma dobře, i když nás bylo jako psů. Foto hýýýr: http://tonda1200....14.4.2013/
Diky za paradni vyjizdku!Cestou domu super pocasi,ale 15km pred barakem kroupy,slejvak,cerna obloha proste zazitek!
PS:A taky jsem rad,ze jsem ty mistni opilce mohl v patek sledovat strizlivyma ocima.Clovek prece nemusi porad chlastat!
Prej střízlivýma očima
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Na to, kolikrát jsem to tam položil, na motorce ani škrábaneček... asi tím bahnem , ale jenom jsem přijel domu, fouknul vítr a branka mi vletěla přímo do předního blatníku... a je tak odřenej.. že GRAND kaňon v Americe je mělký proti tomu..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
byť potřetí, zase mě to bavilo, večírek, panáky, tanečky, to bahno, ale i vaše výkony.
všichni jste byli opravdu dobrý, pár z vás fakt talenti, kteří by svůj talent rozhodně neměli nechat zahálet....
Upravil milan enduroskola dne 14.04.2013 22:07
milan enduroskola napsal:
byť potřetí, zase mě to bavilo, večírek, panáky, tanečky, to bahno, ale i vaše výkony.
všichni jste byli opravdu dobrý, pár z vás fakt talenti, kteří by svůj talent rozhodně neměli nechat zahálet....
Milane jeste jednou diky, neco sem se opravdu naucil a zjistil, ze to opravdu jde, kdyz to clovek dela tak jak se ma, ale chce to porad trenovat dokola.
Jinak hned to jel vyzkouset na chalupu sice tam nebylo bahnu zato hnusny bily svinstvo
Jasně, Díky moc Milane.. Když jsem Tě v pátek večer viděl, tak jsem nevěřil tomu, že v sobotu budeš schopnej koneckonců jako většina lidí kolem.
Jinak Schreku.. to jak jsi zdolával RADARKA rybníček.. mám natočené.. kam ti to mám hodit? :-D
Také musim poděkovat za suprovej víkend. Ikdyž to nemám uplně nejblíž tak doufám, že jsem nebyl naposled. Nikdy jsem se do terénu nepouštěl. Přijel jsem na touranckách a myslim že se enduroškola dá projet i na nich. Ikdyž to bylo doopravdy znevýhodnující oproti špuntařům.
Jinak si myslim, že jsem byl zaručeně nejšpinavější F 650 GS (00)
MarekHK napsal:
Také musim poděkovat za suprovej víkend. Ikdyž to nemám uplně nejblíž tak doufám, že jsem nebyl naposled. Nikdy jsem se do terénu nepouštěl. Přijel jsem na touranckách a myslim že se enduroškola dá projet i na nich. Ikdyž to bylo doopravdy znevýhodnující oproti špuntařům.
Jinak si myslim, že jsem byl zaručeně nejšpinavější
Ty jsi důkaz toho, že když malé GSko hodíš do bahna, tak i tak prostě jede ,
No jestli se počítá pohyb půl metru za minutu jako jízda, tak potom ano, šla ta bahění lázeň "projet" i na touranckách
Upravil Cidas dne 15.04.2013 07:44
:-D mě to spíš připomínalo rozjíždění se s variátorem... motor do plna ale rychlost šneka na plotně..