Tak jsem vcera prvne projel E09.
Silnice po desti, v lese mokro a blativo.
Na silnici nejezdim s kolenem na zemi, tak ze zadnej problem jsem nemel.
Jsou min hlucne nez karoo ktery jsem zrovna dojezdil. 4200 km.
V lese a blate dobry. Na predku stale ostry karoo. Podle me na zadku je ta guma cajk.
paja1 napsal:
[quote]Zloun napsal:
Kluci muzete mi strucne zhodnotit, jak drzi na vode e7, 9, 10? Jasne, zalezi na jizdnim stylu atd atd, ale nejaky blbuvzdorny shrnuti?
Když pohledáš najdeš toho tady spoustu. Nebo mi zavolej nechce se mi to sepisovat.
Co jezdec to názor, nazuj a vyzkoušej. Málokdo s těch co sebou prásknou přiznají svoji chybu. Vždycky při takovémto pádu je to špatnýma gumama. Na mokru s ABS a hrubou figurou zastavíš hůře než na hladkých.
Upravil joe dne 13.04.2014 16:58
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe napsal:
[quote]paja1 napsal:
[quote]Zloun napsal:
Kluci muzete mi strucne zhodnotit, jak drzi na vode e7, 9, 10? Jasne, zalezi na jizdnim stylu atd atd, ale nejaky blbuvzdorny shrnuti?
Když pohledáš najdeš toho tady spoustu. Nebo mi zavolej nechce se mi to sepisovat.
Rudo volat nebudu, ve ctvrtek jsem u tebe byl na kafi
Joe napsal:
[quote]paja1 napsal:
[quote]Zloun napsal:
Rudo volat nebudu, ve ctvrtek jsem u tebe byl na kafi
Odbaveno.
Mitas smyka na vode tak isto ako kazda bezna ina pneu. Na mokrom zadne kolo s ABS nebrzdi skoro vobec a jeto to iste ako kazde ine pneu na stuploch.
E10 ma moju plnu doveri na suchom a mokrom. Doma su uz dalsie dve zadne a jedna predna nachystane do sezony
copo@centrum.sk
copo napsal:
asi som sa stal Mitasofil, dve zadne su uz doma a cakam este na predne
to mas na tu 638 (639)
hej, na ram nech padam ako do perinky. Je to 639, ale predne vidle 638 po zrazke zo srnkou Koleso prezilo, len srnku oskalpovalo a medzi plastom a rafikom je srst. Cvaknem, dam foto
Upravil copo dne 01.05.2014 23:14
copo@centrum.sk
normalne ze problem s pneu zohnat, MITAS to tusim vsetko dava von. Tak som este k dvom sadam E10 priobjednal sadu E07 na skusku a obujem ich do Skotska, Irska ze co a ako sa spravaju. Do konca roka budem mat hadam s pneu uz vystarane
copo@centrum.sk
Rudo,prosímtě,jaká je u tebe dostupnost E07 na 1150ku? Potřebuju celou sadu. Dik za info. Momentálně mám na E07 najeto 10000km a zadek mám sjetej po ty "výztuhy" figur a předek lehce obržděnej,tak to nebudu mermomoci dojíždět do mrtě,ale dopřeju si novou sadu...
MilKal napsal:
Připojuji se k dotazu co je momentálně k dispozici na 1100?
K dispozici E-10 i v kombinaci s E-09 Dakar ve 150ce. E-08
Upravil joe dne 11.05.2014 22:12
chlapi,kde se dá sehnat ta samolepka na přístrojovku ,,max.160km/hod"? musim ji tam dát,bo jsem koupil 07 s T a mam mít V nebo H.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Si ji vytiskni nekde na etiketovacce
Ja stridam neustale rychlostni indexy, tak to prelepuju pravidelne. Proste nekam do zornyho pole.
Maiali nel Fango!
hm,jenže k etiketovačce se nedostanu....................
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Koupil jsem nedávno o Joea gumy a super na offíku a suchý silnici, na mokro tu ale klouže a musíš si dát pozor. Už mě to taky překvapilo a to nejezdím na kolenou sem tam to zkusím trošičku položit víc než jsem zvyklý ale opatrně. Vyzkoumal jsem, že pokud je silnice hrubá tak cajk i v mokru ale pokud jsou tam takový ty zkurvený.. záplaty hladký tak tam to klouže jako sviňa. A kort když jseš v náklonu!! Jinak ale zpokojenost mám je už 2 měsíce a dobrý a Ruda taky super. Honza