vevis napsal:
No tak ja tak nejak taky pocitam s dalsim rocnikem u Vevise v Machove.Opet neco mensiho a opet s off-road vyjizdkou.Snad dopadnou i brody. Obed snad tentokrat na romantickem miste a snad k nemu ani nevede asfalt.A bude jedna novinka.Budu vybirat individualni vstupne.To budu urcovat podle toho jakou budu myt naladu a jak mi kdo bude sympaticky.At je to spravedlive!Nekdo to holt bude myt zdarma,ale i ty nejnesnesitelnejsi by se mohli vejit do 1000kc.Vstupne nebude zahrnovat nic a samozrejme ho nedam na charitu,ale neco pekneho si koupim!
taky jsem přemejšlel na co se pužily peníze ze vstupného.
Že by na novou fujaru?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Peníze ze vstupného byli použity na sraz. Areál samosebou zdarma není. Ten je obecní a ta za to chce prachy, další byli samolepky, věcné ceny za orienták, kopírování itinerářů, bydlení na celý víkend, zamluvená jiná pracovní doba atd... Zdá se vám to moc? Nepočitám žadný kilometry s tim strávený, čas taky ne.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jo a ještě taky v pátek v noci byl ze vstupného sud piva a kofoly.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Peníze ze vstupného byli použity na sraz. Areál samosebou zdarma není. Ten je obecní a ta za to chce prachy, další byli samolepky, věcné ceny za orienták, kopírování itinerářů, bydlení na celý víkend, zamluvená jiná pracovní doba atd... Zdá se vám to moc? Nepočitám žadný kilometry s tim strávený, čas taky ne.
Jasně dělal jsem si srandu...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Cycli napsal:
No jo NONO, když ty jsi jel brzo domů. BIGR - jasně, to jen abyste věděli za co ty prachy byli, že si s nima ted netapetuju.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Emilio napsal:
To bych neřekl,že pro někoho kilo je asi velká suma,příště to Cycli bude muset zlevnit na 99kč....
Jinak když se bavíme o penězích,tak jsem z vevisem udělal takovou sbírku(omlouvám se,že to bylo za zády organizátorů)
Jednalo se o finanční podporu pro Hickse,když má tu novou osmistovku,aby si mohl dopřát co uzná za vhodné,třeba nové svody,když původní má promáčklé,tudíš tam má jiné tlaky v motoru
Nevím jestli se charitativní výběr povedl nebo né,každopádně částka se vyšplhala do výše megamaximálnímožné částky tří korun
Až se domluvíme s vevisem jak částku předat,Hicks může ihned finanční prostředky použít(částka je nezdanitelná)
Jinak mě mrzí,že Hicks se nepřišel za všema ukázat,představit nebo případně vzdělit nové zážitky či poznatky!!*pissed*
Příště to jistě musí napravit!
Tečka
Hele to je spis nedorozumneni... ja jsem vyrazil ze Sedlcan pres Pragl fakt jeste pred patou rano )... cestou mi dosel benzin a jak mne to nasralo a navic jeste v teniskach a dzinach to chladno ztuhlo, tak jsem to polozil v nejaky vesnicce u Hradce uprostred krizovatky... no a hned potom jsem se hnal 2,5km k benzince sikmym behem... dorazil jsem a uz se vyjizdelo na tu predpokladanou cca hodinovou vyjizdku... proste bylo to skoro hodinu zdrzeni. No nejak to trvalo dyl a kdyz jsme se vratili tak jsem moc nestihl obejit vic lidi... protoze mne cekaly ten den jeste sedlcany nazpet... navic mi to tam prislo jako spis izolovany skupinky.
Ale Vevise jsem nasel...
Kazdopadne ta vyjizdka byla perfektni... i s randolfovou akcni vlozkou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
randolf napsal:
Jakou vlozku mas na mysli, muzu-li se zeptat?
myslim lov cerpacky na nepratelskem uzemi
Pripisu to do fora osmistovek... jestli to tobe chciplo kdyz byl podle pocitace dojezd 50km a bluesberrymu 80km, tak bez kanystru uz asi nevyjedu.
17 cm
randolf napsal:
Jakou vlozku mas na mysli, muzu-li se zeptat?
myslim lov cerpacky na nepratelskem uzemi
Pripisu to do fora osmistovek... jestli to tobe chciplo kdyz byl podle pocitace dojezd 50km a bluesberrymu 80km, tak bez kanystru uz asi nevyjedu.
Jo tohle
Mas recht, to je fakt na h...o.
Az pujdu na prohlidku po 10k, urcite jim reknu, aby to poradne sestelovali.
Nezapomen mi napsat, kolik Ti dluzim za ten benzin a kanystr a cislo uctu.
randolf napsal:
Jo tohle
Mas recht, to je fakt na h...o.
Az pujdu na prohlidku po 10k, urcite jim reknu, aby to poradne sestelovali.
Nezapomen mi napsat, kolik Ti dluzim za ten benzin a kanystr a cislo uctu.
jo to pak nejak vyridime...
co vidim jako dulezite je sehnat kanystr NA BENZIN cca 2 litry.
Volal jsem ted do TT a to co prodavaji je na olej, ne na benzin (uzke hrdlo, roztaznost)...
ale neni zmineno vyslovne ze to je na benzin... tohle je pruser, jsem znamej dojizdec nadrzi, jestli mi chcipne i motorka s pasazerem, nejspis mne popravi na miste.
17 cm