Kluci, jenom takový zlepšovák, co kdyby jsem si tma vzali i nějaké špekajdy a udělali si tam táborák... :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Kluci, jenom takový zlepšovák, co kdyby jsem si tma vzali i nějaké špekajdy a udělali si tam táborák... :-)
špekajdy jo, ale hlavně dříví na ten táborák...
Něco se najde.. a vymyslí :-D teda snad a když ne tak se něco vymyslí. Proberu to Joem
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
newman napsal:
Já budu vyrážet kolem 15:00 z Prahy 4, tak se můžeme scuknout kolem 15:30 na první benzínce směrem na Brno - jak je Mekáč..
Ok. Předběžně platí. Po té hrůze jsme jeli teď v pátek. Opravdu off. Strašný...... Ale bohužel v tuto hodinu asi jediná šance.
P.[/quote]
Tak po přehodnocení situace volím cestu mimo dálnici. Té pakárny jsem si užil tento víkend více, než dost. Raději o hodinu déle a v pohodě.
Sraz bych viděl asi na Omv na Strakonické, předběžně 15:15. Stejně jedeme nahoru přes Břežany atd. Přesný čas bych doladil ve čtvrtek během dne.
Tak já stačil v mezičasí změnit zaměstnavatele takže nevím jak mě v pátek pustí.Osonduju situaci a určitě dám ještě vědět.Jel bych rád spodem- sraz za prahou,benešov,vlašim,pejřímov,třešt,třebíč,radarka cestička jak z obrázků
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ja budu vyrazet z prahy. V patek by mela vyjit cely den nebo aspon odpoledne dovca, takze bych klidne vyrazil driv a jeste se trochu projel. Kazdopadne jinudy nez po D1. Prida se nekdo? Odjezd vidim zatim tak mezi 12 a 15hod.
P.
petr
R1200GS LC '13
TOLI napsal:
Tak já stačil v mezičasí změnit zaměstnavatele takže nevím jak mě v pátek pustí.Osonduju situaci a určitě dám ještě vědět.Jel bych rád spodem- sraz za prahou,benešov,vlašim,pejřímov,třešt,třebíč,radarka cestička jak z obrázků
TOLI napsal:
Sice časově nejdelší, ale suveréně nejhezčí cesta Praha -> Třebíč, jel jsem ji několikrát.
Jinak já pojedu kolem třetí z Prahy autem, tak kdyby jste chtěli někdo něco vzít stačí napsat
TOLI napsal:
Sice časově nejdelší, ale suveréně nejhezčí cesta Praha -> Třebíč, jel jsem ji několikrát.
Jinak já pojedu kolem třetí z Prahy autem, tak kdyby jste chtěli někdo něco vzít stačí napsat
Jo,vem Emila,ať si neopotřebuje motorky
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tááák ja dostal definitivne priepustku od svojej manažérky a synčeka, takže idééém
Joe - snad ma odtial nepozenies, bohuzial pridem autom podcenil som dobu potrebnu na prestavbu svojho hrosika a je este v rozpracovanom - nepojazdnom stave
K tomu ohnu sa rad pridam, a ukecavam este jedneho vyznavaca ohna z SK
Jestli chcete kludne vezmem do auta nejake drevo, ak je to tam taky problem zohnat ho + samozrejme naaku tu kopaniciarsku slivovicku
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Mr GS napsal:
Jo,vem Emila,ať si neopotřebuje motorky [/quote]
Taky mě to napadlo Ale z Třebíče by se už musel dostat pěšky, nemluvě o cestě zpátky