Vencar1150r napsal:
Můžeš si mě tam zapsat.Mám R 1150 R a teď mám 103 500 km.Letos už nevyjedu.Mám problém s guferem na klice.
Jakej problem? Proste tam.nandas gufero pripravkem vymenis par sroubu a za dopoledne nemas co delat.
Jde mi olej do airboxu.Po 50km vypustím tak štamprli oleje.Změřil jsem kompresi a oba válce mají 11.Začalo to dělat až po výměně gufer na klice.Reklamaci mi neuzná a sám to dělat bez zkušeností a přípravku..
servisak napsal:
Jak neuzna? To vypada na nejakou levou
Týden před dovčou se mi objevil čůrek oleje na spáře mezi motorem a převodovou.Na rychlo jsem někoho sehnal.Musela se udělat i spojka.Vstupní hřídel měla drážkování omletý.Jenže jsem odjel dovolenou a toho jsem si ani nevšiml.Jsem měl problém i s tím,že v Edinburgu se mi udělal zkrat,protože mechanik špatně zapojil starter.Nechal kabel stálého proudu ležet na cívce.Řekl mi,že když jsem odjel dovču tak to udělal správně ty gufera.
Upravil Vencar1150r dne 06.09.2016 21:29
Ne? Tohle ti nekdo rekl? To je masakr. Tohle nemuze snad nikdo myslet vazne. Zase nejakej servis na vsechny znacky
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Ne? Tohle ti nekdo rekl? To je masakr. Tohle nemuze snad nikdo myslet vazne. Zase nejakej servis na vsechny znacky
Bohužel servis jen na BMW.Aspon se postavil čelem k tomu zkratu.Motorku jsem musel nechat v BMW v Edinburgu tam mi řekli,že je kabeláž a řídící jednotka KO.Tak jsem musel letecky domů.Dopravce mi motorku přivezl.Přivezl jsem moto do servisu a tam zapojil baterku a vše fungovalo.Gufera mi už neuzná.Jinudy se olej do airboxu nemůže dostat než přes to gufero?Komprese je dobrá.
Bohumil napsal:
Nooo...taky menim olej 3x za rok ale to mam 3 motorky...ty to stihnes na jednej.
letos už po 4. a ještě 3x na 11ce
ještě,že tohle mě aspoň baví
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA