od včera jsme zpatky vse super - silnice prazdny, turistu a motorkaru 0 pocasi slusny (ael když chcije tak to stoji z ato :-) ) ranni mrazy jen občas :-) - drzim pesti :-)
Upravil milanek dne 28.09.2014 22:10
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Zajděte si do bordelu v Sarande- těd si nevzpomenu na název- myslím že 4elements-je to hned na u pláže na tý hlavní štráse. Některý baby jsou tam pěkný ale jinak solidní obludárium
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Zajděte si do bordelu v Sarande- těd si nevzpomenu na název- myslím že 4elements-je to hned na u pláže na tý hlavní štráse. Některý baby jsou tam pěkný ale jinak solidní obludárium
našel jsem jednu zajímavou fotku, jak dokážou v Albánii motivovat řidiče, aby v jednosměrce jezdili fakf jen jedním směrem,,,, osobně si nedovedu představit, najet na to s motorkou 350 kg ....přední kolo ..
mara napsal:
jé, to známe z Pogradče, ale jeli jsme správným směrem
Mě se zase líbí ty konopný lana jako retardéry, fotku ale nemám.
Představ si Máro,že je to foceno právě tam a jeli jsme,tak jak jsme měli.
Hlásím návrat domů dnes v 15:00 hodin.
Výlet to byl perfektní jen se to trochu zvrtlo a místo Albánie to byl celý Balkán a tak budeme muset Albánii prozkoumat podrobněji až příště.
Všem zúčastněným děkuji za pěkných téměř 14 dní.
.
Potkal jsem vás někde na hranicí h v MN , když jsem se vracel z Alb. To jste byli ještě vyfešákovaný a naleštěný, tak jsem vám záviděl. Já byl po 14 dnech jak koule bláta.
KUKY se vrací