Plawa napsal:
No a (snad) to nejlepsi nakonec.. snazil jsem se tocit zo nejvic z gimbalu na helme aby to video nebylo jenom roztresenej marast, je s tim sice oser ale vysledek snad stoji za to...
Prezil jsem dva tydny v domovine... Ten vas zpusob zimy zda se mi ponekud nestastny Zpet do tepla..
Unor/Brezen kdyz tady zaprsi tak i poust docela rozkvete..
Mozna si vybavite z videi Horseshoe Dam na sever od Phoenixu - x krat jsem pod ni projizdel, malokdy se stane ze by pres ni vubec tekla voda a kdyz, tak to ani nestoji za rec. Po 5ti letech co jsem tady jsem se konecne dockal ...
A nezbytne selfie pod vodopadem
Kdyz uz jsem s sebou tahnul fotak tak jsme cvakli par fotek po ceste.. jsem s ty 350ky nadsenej cim dal vic a vic..
Až příště budeš u nás v kotlině napiš to dopředu. Myslím že je tady dost lidí který by to zajimalo
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Dik a trefil jsi docela presne nad cim premejslim, vetsinou kdyz jsem doma tak sezvem par znamejch a delam "promitani" u nasich, nikdy by me nenapadlo to tahnout nekam mezi lidi (i kdyz to delam tady..). Byl jsem se s tatou tentokrat podivat v Adventure Moto na prezentaci Jardy Simy o Africe, rozhodne zajimavy a kdyz jsem videl ze lidi maj zajem (obzvlast v zime..) tak jsem si rikal ze bych neco takovyho asi taky utah. Ja jsem docela sebekritickej k tem mejm videim a fotkam ale jde spis asi o obsah nez formu.. snad Taky bylo zajimavy videt ze na motorkovy prezentaci nema jedinej kus videa kde by jela motorka, ja to mam vsechno v pohybu a zadnej zivot kolem... chce to rozumnej mix.
Mame naplanovanejch par dalsich cest tady po okoli tak zkusim poridit nejaky videa, v lete urcite zase bude Colorado, do ty doby se snad dokopu uz konecne koupit drona, tam by to melo stat za to..
Mam v hlave jeste par napadu jak to zase posunout o kus dal, idealni by bylo delat cestopisy a pridat do videi nejakej komentar, jeden muj kamarad mi vytknul ze ty moje videa vypadaj jak "dovolena hluchonemych".. plus delat vic externich zaberu a prolozit je se zaberama z helmy (uz testuju, viz niz).
Jestli se mi tady neco dostalo poradne pod kuzi tak je to singletrack.. dokopal uz jsem se nejak do stadia kdy se v kazdy zatacce nedesim ze to poslu do kaktusu, kdyz si to clovek zacne uzivat tak je to jak horska draha kterou sam ridi.. nahraju jeste klasicky video sestrihany z celyho dne nicmene opet pro predstavu jaky jsou tady v breznu podminky na kroseni...
To bylo vcera.. a dneska jsme s grupou 18ti (!!) lidi povetsinou na dualsportech (rika se tomu tak u nas?) vyrazili opet smer Sheep Bridge a Horseshoe dam. Spousta mistnich nikdy ani sama nedojela k ty prehrade, dneska to meli s bonusem - jeste o dost vic vody nez minulej tyden.
Startujeme v plny sile.. tyhle vetsi grupy se vetsinou svolavaj pres meetup.com, docela ok platforma pro vsechny mozny srazy.
Cela ta trasa je bez problemu sjizdna i autem, jedinej obtiznejsi usek je sjezd od samtnyho mostu k rece.. mozna si vybavite ze jsem tam tudy rval i GSo
Obcas si tak rikam ze jsem uz docela zrychlil, trva to presne do chvile kdy kolem me proleti 23ti letej kluk na postarsi Honde a zmizi mi behem 2 zatacek.. "Ja jezdim od 5ti let a zavodim Baja 1000".. ok mladej, pokracuj puvodni rychlosti
Na trase na vychodni strane prehrady je par brodu, v lete jsou komplet vyschly, tentokrat par z nich docela teklo.
Chris vypada ze by moh mit potize..
Chris potvrzuje moji domnenku.. motorka nastesti zustala nad vodou takze dojel zpatky jenom s mirnejma znamkama podchlazeni..
V lete by byl rad ze se ochladil, tentokrat uplne nadsenej nebyl.. preci jenom bylo slabych 18 C.
Prehradu uz jste videli x krat ale tentokrat konecne v plny sile...
YouTube Video
A na konec trochu haluz.. tohle bylo nejmin 100m od reky a ne uplne ve stejny urovni... co dal, zacnou prset zaby?
Arizona je prej jenom poust... no kdyz zaprsi, tak i poust rozkvete..
Zkusil jsem dat jsem dohromady video toho jak vypada takova typicka sobotni Arizonska vyjizdka na kroskach. Mick poridil fungl novou Husky TE300 tak idea byla ze projedem jenom neco jednoduchyho. Uplne to nedopadlo
Pocasi porad jeste drzi (pod 35 tak toho vyuzivame jak to jenom jde.. v tydnu se snad dostanu k tomu zpracovat i video, napichnul jsem si do prilby mikrofon tak se zatim psychicky pripravte na moje vtipne komentare...