Mohu navrhnout Soumarský most, Ivan to tam zná, výborný kiosek, krásné cyklotrasy a na Pa,So a Ne akorátní trasa.Vyjet v pátek ráno, alespoň pro mě a v neděli domů. Mám už letos docela plný kalendář akcí a málo dovolené. Ale to není limitující pro každého.
Je to tábořiště, takže bez elektriky, máme ale své zdroje, zvažte. Termín někdo navrhněte, popřípadě místo. Rádi se tam s mojí paní podíváme.
Upravil bmwivo dne 23.02.2017 06:41
Ivoš.
Chlapi, dajte tip na camp, Lipno, u vody, bez techno hudby, ideal s kúpaliskom alebo v blizkosti kupaliska, mame 5 r. skor nieco utulnejsie ... nepotrebujem tam dalsich 3 tis kempistov
... vdaka
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
Chlapi, dajte tip na camp, Lipno, u vody, bez techno hudby, ideal s kúpaliskom alebo v blizkosti kupaliska, mame 5 r. skor nieco utulnejsie ... nepotrebujem tam dalsich 3 tis kempistov
... vdaka
byli jsme na lipně jak byla olympiáda..a všude plno..ale asi bych to lipno objel a jak jsme byli na kole tak tam pár kempů bylo kde bylo málo lidi...frymburk a dále....
http://czunici.ra...
vlk napsal:
... vdaka
Jediná dobrá rada je se Lipnu vyhnout... dnes je z toho tak profláklý rezort, že je to hlava na hlavě...
a sakra, traja z troch: Lipno obist. Kua a co fcul? Keby bolo na mne ja si viem vybrat, ale prckovi som xcel dopriat stezku v stromoch ... atd
OK, tak iny kemp u vody a blizko Lipna? ... Šumavy?
Na Lipně touhle dobou příliš klidu prostě nebude....teď o víkendu jsem byl s kartavanem na opačném konci republiky, tam klid byl jako vždy...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
vlk napsal:
a sakra, traja z troch: Lipno obist. Kua a co fcul? Keby bolo na mne ja si viem vybrat, ale prckovi som xcel dopriat stezku v stromoch ... atd
Kdyby Ti to pomohlo tak stezka stromů je i na druhé straně hranic - v Bavorském lese, takže se můžeš ubytovat kdekoliv na Šumavě a najít o něco klidnější místo...
vlk napsal:
Kdyby Ti to pomohlo tak stezka stromů je i na druhé straně hranic - v Bavorském lese, takže se můžeš ubytovat kdekoliv na Šumavě a najít o něco klidnější místo...
řekl bych, že ta stezka v Německu je i hezčí (mě se líbila více a jeď ráno před davy lidí) a hned u parkoviště je lesní zoo s volně pobíhající zvěří (nemyslím děti), ale třeba jdeš napříč výběhem s jeleny apod. Jen na vlky a medvědy koukáš z chodníčků ;o))
www.jantruhlar.cz
Všem moc krat vdaka za tip a odpovede, zajtra odchadzam ideme to skusit na vlastnej kozi, ak bude najhorsie, furt to viem cobydup zbalit a odtahnou do klidu
plan je: hodonin - znojmo - třeboň - jestřábí. Na dalnici prdim, v aute pojdu rozpravky, jara cimrman, Tublatanka, U2 and Rock ... pohoda 80-100km/hod
Tip od Vjetrnika bol rodinne schvalen, ideme do kemp: Jestřábí, Černá v Pošumaví
ak mate nejaku good vychytavku na ideal a neucpanu cestu z Třeboňe do Černej v Pošumaví, budem Vám povďačný - prípadne ak ste domáci dojdite na pivec
V Jestřábí na podzim byl kluk co tam dělal správce Slovák . Bydlel přímo v kempu s manželkou a byl velmi vstřícnej. My jsme tam na konci listopadu prožili krásnej víkend. Bylo to tam fajn. A stezka je kousek. A ve Frymburku je u hotelu pěknej vnitřní bazén i se skluzavkou a saunou. Nevim jestli maj i venkovní ale to zvládnete v kempu. Jinak Lipno je krásný. Lidi tam teď budou to je jasný. V listopadu tam nikdo nebyl