...Emane, v Liberci v krámě, kam jezdím servisovat/kupovat kola tak teď tam má Specialized Epic, nový, rok 2013, velikost "L", cena 40tis, ale má jeden velký problém, je to červený
Jinak z karbonu neměj strach. už je to úplně jinde a karbon se na kole chová líp než hliník.
Nebudu Ti tady vypisovat, aby jsi jel do Skicentrum Radotín, Bikeclinic v Pze, Specialized všude, to si najdeš na webu. Meridu maj mj. v Liberci taky. ale spíše je to o tom, že probereš svoje požadavky a tady Ti kluci něco seženou. Jinak ten "Epic" je řádově za 75tis v krámě a myslím, že bude k dispozici ještě v černý barvě.
H
www.jantruhlar.cz
na souslu taky dnes uz jezdi kdekdo, byvala to kdysi rarita. Muzes kontaktovat Dlouhana v Praze, treba by ti neco poskladal, abys byl vyjimecny
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Kdysi jsem to asi 2x jel.Schody dolu byli paradni.Clovek vetsinu leti tesne nad tema schodama,tak ani neni moc vytlucenej.Ale zbytek je fakt poradna makacka.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kluci, kdyby někdo chtěl toho mého Cannondale Flash, nechám ho za 35. Potřebuji vyřešit trochu jiné věci a tak se zbavuji všech potřebných i nepotřebných věcí
KTM 1190 Adventure R
Zdar pánové, kdyby někdo sháněl něco neokoukaného, tak budu mít k prodeji svého Ibise.
Je to trochu něco jiného, než obvyklá kola, jak barva , tak vzhled, dám sem jen pár info a asi zbytek telefonicky nebo mailem.
Rám karbon, 26", zadní stavba DW link, velikost L, předek 2013 Fox 140 CTD Kashima, zadek 2013 Fox CTD Kashima, komplet na XT 2013, 3x10, ráfky ZTR Arch EX. Stav je excelentní. PC cca 129, teď okolo 60-70 podle sedlovky a nějakých komp navíc.
Víc fotek mailem
kejda přiložený následující obrázek:
[119.45Kb]
Upravil kejda dne 23.06.2015 20:47
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Tak co, cyklisti, byl někdo z vás včera na Mallevil cupu?
Já si dvakrát projel těch 100+ kiláků (ale na motorce ) a moc si neumím představit jet to na kole.
Čau, Tom
Ahoj Tome, Malevil jsem několikrát jel a je to krásný závod v krásné přírodě.
Jinak se omlouvám Progranitovi i Emiliovi, ale Cannondale už je prodaný...
KTM 1190 Adventure R
Geralt - a dávals tu stovku? Jestli jo tak klobouk dolů, jel jsem to na moto a i tak jsem pěkně zničenej. Navíc letos to bylo na mokru a chvílema za deště.
Čau, Tom
Ja si dal včera Kopřivnického drtiče.
13,5 hodiny 133km 3500m převýšení, 70km déšť, kroupy,dvě zelňačky, dvě piva, tři kofoly, jedny tyčinky, bananek v čokoládě, nějaké dvě ampule-asi drogy :-)), dvě snikers a jedna medajle za zdolání....
TomElefant750 napsal:
Tak co, cyklisti, byl někdo z vás včera na Mallevil cupu?
Já si dvakrát projel těch 100+ kiláků (ale na motorce ) a moc si neumím představit jet to na kole.
Čau, Tom
100 jsem jezdil ze začátku, pak už jen 2x tu kratší a včera už jen jako catering služba synovi. Jel 40tku (kvůli kategorii) a byl celkově 18tý a 5tý v kategorii, tak myslím, že poměrně slušný ;o))
www.jantruhlar.cz
Letos jsem se do ježdění na horském kole obul jako nikdy předtím,tedy,ne že bych trávil hodiny a hodiny,na to nemám fakt čas.Ale zatím 650 km,od začátku května úprava mé hmotnosti ze 100 kg na 93 kg ,kolo Author Modus 2010.
Dělám to hlavně kvůli dalšímu zlepšování časů na okruhu na mé litrové GSX-R.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.