pavelch napsal:
Včera jsem se bavil s borcem u dealera Hondy a říkal, že už tam mají lidi složený zálohy a závazný objednávky na novou afriku a to ji viděli jen na obrázku
To jsou blázni, první rok výroby nikdy nekupovat a čekat, až vychytají největší mušky! )
pavelch napsal:
Včera jsem se bavil s borcem u dealera Hondy a říkal, že už tam mají lidi složený zálohy a závazný objednávky na novou afriku a to ji viděli jen na obrázku
To jsou blázni, první rok výroby nikdy nekupovat a čekat, až vychytají největší mušky! )
Stejne to bylo is LCckem, stejne je to s Volvem XC90, Audi Q7 atd.
Pokud nejde o Hjundaj i10, casto bude vyprodano jeste pred zahajenim prodeje.
Mimochodem, mam za sebou 2 roky jezdeni na prvnim LC adv. prodanym v CR a zatim nebylo co vychytavat...
Já si myslím, že těch automatů bude přinejmenším polovina.
Nejsem si jistý, nestudoval jsem podrobně ceník ale je vůbec možné v evropě objednat verzi bez ABS aby to bylo dodané s papírama pro silniční provoz?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tome, ceny jsou tady http://www.honda....aster.html
bez ABS za 330tkč
za tu cenu holátko, bez šusplechu, krytů rukojetí ....
Upravil PetrAT dne 24.11.2015 13:06
PeterAT ma predbehol... na Slovensku je tiez mozne si objednat verziu bez ABS s TP samozrejme. Pokial viem motocykel nemusi mat vo vybave ABS aby mohol mat technicky preukaz.
live fast, die young be wild, have fun
pavelch napsal:
Jojo, dva znám osobně a třetí do toho šel s nima. Viděli fotky a objednali. Za chvíli toho po republice bude jako 1200 GS....
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
nie zeby BMW bolo ciste ako lalia (vid posledna zvolavacka na unasac zadneho brzdoveho kotuca)
ale ked niekto rozprava o rokoch vyvoja japonskych ruciciek tak sa akurat tak mozem smiat.... bez ohladu na svetadiel, kazdy vacsi vyrobca viac alebo menej potichu obcas zvola...
live fast, die young be wild, have fun
hele, koneckonců někdo ty první ročníky koupit musí... aby se to otestovalo A někomu jde o to, aby řekl že už ji má a jezdí na ní, za rok ji nabídne dál a pořídí zase novou
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Mluvil jsem s klukem co si ji objednal a udajne pry by mela byt pak k dispozici i vetsi nadrz na nejakych 30l .