www.bezeckaskola.cz - Podle me jedna z nejlepsich stranek o zdravem sttravovani a pohybu. a na diety ser.te, protoze
Snížení příjmu potravy je při snižování váhy efektivnější, ale má negativní vliv na úbytek svalové hmoty, tedy snížení výkonosti
K tomuto závěru se dospělo na základě studie, kdy u šestice vytrvalostně trénovaných mužů byl vytvořen deficit 4000 kilojoulů denně, a to buď zvýšenou tělesnou aktivitou, se zachováním příjmu energie, nebo snížením příjmu energie, při zachování stejné tělesné aktivity jakou měli před pokusem. Když muži denně spálili o 4000 kJ více díky zvýšené aktivitě (to odpovídá uběhnutí 12 kilometrů), byl průměrný úbytek na jejich váze 750 gramů týdně. Ti, u nichž zůstala tělesná aktivita stejná, ale byl jim snížen příjem kalorii o 4000 kJ, pak týdně v průměru shodili 1,8 kg. Pro ty, co jim jde pouze o úbytek hmotnosti, je to dobrá zpráva, která říká, že se prostě stačí omezit v jídle. Pro člověka, který však shazuje kvůli tomu, aby podal lepší výkon, je to zpráva špatná, neboť vyšší úbytek váhy byl způsoben úbytkem svalové hmoty!
Tak jsem dnes to vlákno celý přečetl,,, dlouho jsem se tak nepobavil.... hlavně že máme téma na zimu
Kuva, těším se na jarní Radarku, podle mě by si všichni účastníci Transformace měli nechat udělat trička, ať je identifikujeme.
Co se mě týče, jsem r. 1966 a už jsem přišel na to čím to, že mám kila navíc.,.. 184/100/ 105 cm v pase.
tady je pachatel:
Jednou, a to už si to skoro fakt nepamatuju, jsem z nějakého pro mě neznámého důvodu nepil pivo 3 měsíce,,, a shodil jsem 5 kilo, žádná svalovina, pěkně vaničku, redukoval...
Jenže přišel comeback a metr v pase. Zase.
Denně chodím po práci - sedavé- cca 7 km ostrou chůzy rychlostí, která není ani v těch Kalorických tabulkách,(dle app Endomondo 7,0km/hod) o víkendu 25-30km ve stejném tempu, v létě kolo s obdobným časovým objemem , jen se o něj musím podělit pochopitelně s motorkou....
Takže jsem se smířil s tím, že se škopkem to prostě nejde,,,, A protože mě pivo živí, vlastně díky němu můžu jezdit na motorce a mám co do huby, musím k němu být značně loajální,,, vlastně bych měl být pivním ambasadorem, že...
Když jsem dělal paragliding, učili mě, že 0m výškově je u bezmotorového letu taky stoupání, tak se toho držím.
Přeji vám všem mnoho úspěchů, tohle vlákno budu sledovat a těším se na další pokroky !
Hoši dnes seminář s Pawel biszcak:
Karate :Mistr Polska Karate Kyokushin 80 kg 2004,2010,2011
Mistr Polska Karate Kyokushin open 2010,2011,2012
Mistr Polska v Kickboxu 2011,2012,2013,2014
Mistr Evropy v K-1 UPKA
Mistr Evropy v K-1 WKN
3-tí na Mistrovství světa WAKO
Mistr světa K-1 Global
Mistr Polska v K-1
Vítěz Grand Prix Russia open K-1
A záměrně jsem se pro vás zvážil ráno (cvičení tři hodiny dopoledne a tři odpoledne) a vážil jsem 90,5 kg
a pak vážení v sedum večer 87 rovných
Nevěřím že někdo nemůže shodit, jo je fakt že to byla voda a hned to na míru musí spravi 6 Ostravárků, ale to už je jen detail.
Parukar napsal:
Tak jsem dnes to vlákno celý přečetl,,, dlouho jsem se tak nepobavil.... hlavně že máme téma na zimu
Kuva, těším se na jarní Radarku, podle mě by si všichni účastníci Transformace měli nechat udělat trička, ať je identifikujeme.
Co se mě týče, jsem r. 1966 a už jsem přišel na to čím to, že mám kila navíc.,.. 184/100/ 105 cm v pase.
tady je pachatel:
Jednou, a to už si to skoro fakt nepamatuju, jsem z nějakého pro mě neznámého důvodu nepil pivo 3 měsíce,,, a shodil jsem 5 kilo, žádná svalovina, pěkně vaničku, redukoval...
Jenže přišel comeback a metr v pase. Zase.
Denně chodím po práci - sedavé- cca 7 km ostrou chůzy rychlostí, která není ani v těch Kalorických tabulkách,(dle app Endomondo 7,0km/hod) o víkendu 25-30km ve stejném tempu, v létě kolo s obdobným časovým objemem , jen se o něj musím podělit pochopitelně s motorkou....
Takže jsem se smířil s tím, že se škopkem to prostě nejde,,,, A protože mě pivo živí, vlastně díky němu můžu jezdit na motorce a mám co do huby, musím k němu být značně loajální,,, vlastně bych měl být pivním ambasadorem, že...
Když jsem dělal paragliding, učili mě, že 0m výškově je u bezmotorového letu taky stoupání, tak se toho držím.
Přeji vám všem mnoho úspěchů, tohle vlákno budu sledovat a těším se na další pokroky !
To pivo je průšvih totální...popravdě je to jediný s čím bojuju, jinak cvičení a strava mi problém nedělají, ale ot pivo nevím neívm to je fakl mazec...
No jo, tak dnes je to mesic od startu. Vecer se zmerim a zvazim. Jsem na to zvedej.
Svatky, rymecka:-)
Takze jeste dva ored nami.
Splněný sen moje 1100GS
BURE napsal:
Ani mi Tome nemluv! Kdyby bylo na mne, tak se v nem koupu!
Hele je to fakt tak hrozný s tím pivem..?
Někde jsem čet, že největší problém je to že způsobuje hlad....
No v neděli jsem to po 3 týdnech nevydržel a pustil jsem tam jednu chlazenou Plzeň....ale jinak se držím..
Tom
Jedna dvanda cca 1000kJ. 5 jich dam ani nemrknu... A pak se pekne nezeru, bo mam hlad. Asi tak... Proto se tomu radeji vyhajbam.
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Pardal napsal:
pivo je zdravý.. myslím že jedno dvě denně nemůže škodit.. to by se fakt nedalo, jedno denně si dám určitě.. no o víkendech je to bohužel víc...
Jsem rád, že v tom nejsem sám, co se piva týká
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Pardal napsal:
pivo je zdravý.. myslím že jedno dvě denně nemůže škodit.. to by se fakt nedalo, jedno denně si dám určitě.. no o víkendech je to bohužel víc...
Tak to je v pytli tohle je totálně demoralizující
Tom
Pardal napsal:
Jsem rád, že v tom nejsem sám, co se piva týká
Jedno pivo= 1hod ostrého pochodu v aerobní hladině... čistě kaloricky,,,,
další peklo je vitamín B, kterého má fakt dost široké spektrum,,, Dává se dětem při nechutenství.... čistě pragmaticky.
Blbé 2-3_ škopky - sníží "ostražitost" a bílej sex je jasná volba.
A pak se nedopočítají ani Kalorické tabulky