Jarda 900 napsal:
Derringer v 45. sem koupil Tatíkovi k vánocům. Je to krásný kousek a úžasné zpracování. od firmy Great Gun. Kvalita foto nic moc. foceno mobilem.
Moc pěkný kousek v titan nitridu, taky jsem si na vánoce nadělil .45 ale v tvrdochromu.
Ivan napsal:
Nádherná jako některé holky, stejně jako ony (zde naštěstí) ale bojovná, zákeřná a klamající tělem...
Máš nějaké podrobnosti o této zbraní?
Konkrétně o této zbrani mohu napsat, že jsem 15 let spokojeným majitelem. Rytina je dělaná dodatečně. Ráže .22 WMR (Winchester Magnum Rimfire), což je prodloužená .22 malorážka, dá se střílet i běžnými malorážkovými náboji, ale nedoporučuje se, protože se vypalují komory v bubnu (je to stejné jako u zbraní .357 Magnum, ze kterých se dá střílet stejnými, ale kratšími .38 Special). Náboje .22 WMR jsou běžně dostupné střelivo, dělá se více druhů, např. s dutou špičkou, což je myslím zakázáno, ale ono je to brané i jako lovecké střelivo, dělají se i brokové náboje, "kulka" je plastová a uvnitř malé broky. Revolvery se dělají v různém provedení, ráže (.22 nebo .22 WMR), délky hlavní, rukojeti, dokonce i sklápěcí rukojeti, revolver může být vsazen do spony na opasek...
Diky, vyrabi je kamarad primo u nas. Tak sem si navymyslel co jsem chtel. Je to uzasna rucni prace a prijemne se z toho strili.
namork1 napsal:
Jarda 900 napsal:
Derringer v 45. sem koupil Tatíkovi k vánocům. Je to krásný kousek a úžasné zpracování. od firmy Great Gun. Kvalita foto nic moc. foceno mobilem.
Moc pěkný kousek v titan nitridu, taky jsem si na vánoce nadělil .45 ale v tvrdochromu.
Jarda 900 napsal:
Diky, vyrabi je kamarad primo u nas. Tak sem si navymyslel co jsem chtel. Je to uzasna rucni prace a prijemne se z toho strili.
namork1 napsal:
Jarda 900 napsal:
Ty jsi z Tvrdonic? Tak to Pavla pozdravuj . Zpracování je opravdu super, a přístup majitele přímo ukázkový ....
Jo jo primo z Tvrdonic. A jeho tatik me krasne doladil 45.ACP. Tak az si pojedes pro druhou tak se stav na kafe
namork1 napsal:
Jarda 900 napsal:
namork1 napsal:
Jarda 900 napsal:
Ty jsi z Tvrdonic? Tak to Pavla pozdravuj . Zpracování je opravdu super, a přístup majitele přímo ukázkový ....
kejda napsal:
Tipuji tak minimalne 20 jinych zbrani, Kel-tec, Ruger, Beretta a hromada dalsich. Co preferujes?
...požadavek je spolehlivost a malý rozměr...Ruger, co píše Ivan nevypadá zle
Beretta PX4 subcompact, Kel-tec PF9, HK P30SK, S&W M&P9, to všechno je paráda, ale pak je důležité, kolik jsi ochoten za to dát...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ano včera se prodala. Už ale zase za utržené peníze míním koupit optiku na Tavora, takže furt dokola...neušetřím nic
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ivan napsal:
Nádherná jako některé holky, stejně jako ony (zde naštěstí) ale bojovná, zákeřná a klamající tělem...
Máš nějaké podrobnosti o této zbraní?
Konkrétně o této zbrani mohu napsat, že jsem 15 let spokojeným majitelem. Rytina je dělaná dodatečně. Ráže .22 WMR (Winchester Magnum Rimfire), což je prodloužená .22 malorážka, dá se střílet i běžnými malorážkovými náboji, ale nedoporučuje se, protože se vypalují komory v bubnu (je to stejné jako u zbraní .357 Magnum, ze kterých se dá střílet stejnými, ale kratšími .38 Special). Náboje .22 WMR jsou běžně dostupné střelivo, dělá se více druhů, např. s dutou špičkou, což je myslím zakázáno, ale ono je to brané i jako lovecké střelivo, dělají se i brokové náboje, "kulka" je plastová a uvnitř malé broky. Revolvery se dělají v různém provedení, ráže (.22 nebo .22 WMR), délky hlavní, rukojeti, dokonce i sklápěcí rukojeti, revolver může být vsazen do spony na opasek...
Musel jsem si dohledat co že to vlastně je. Nejedná se tedy o nic laciného, nicméně je to krasaveček.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Musím poopravit moje tvrzení o možné náhradě .22LR a .22WMR, které, jak jsem psal, se nedoporučuje kvůli vypalování komor válce .22WMR, když do něj dáme .22LR. Místní člen Ivo mne upozonil, že střely jsou sice stejné, tedy i hlaveň, ale nábojnice .22WMR má průměr 6 mm, zatímco .22LR jen 5,6 mm. Kdysi, když jsem NAA kupoval, mi někdo říkal, že záměna je možná a ono by to asi i střílelo, ale jak mi napsal Ivo, nedoporučuje se nejen vzhledem k vypalování komor, ale i možnému poškození. Osobně nevím, nezkoušel jsem. Díky Ivo.
Identifikovatelné to je, ale nikdo neví že to doma máš. Žádnou registraci na to neprovádíš a kdyžtak to zakecáš že jsi to prodal nějakému joudovi z trámtárie
Jarda 900 napsal:
To asi bude identifikovatelné, protože hlaveň má drážkování, ale to neva. Když jsem z toho stříleli, tak to olovo je hodně tvrdé, po prostřelení 5 cm. borové fošny nebylo ani nějak moc zdeformované
Hrabe_X napsal:
Jarda 900 napsal:
Pěkná, dokonalá na obranu pro lidi bez ZP.
Dvě 11mm díry zastaví i statného rifudžíse, olovo v jeho těle nebude balisticky identifikovatelné - dávám palec nahoru.
Lehounka věcička do kapsy.....: http://www.armed.cz/revolver-ruger-lcr38-spec/d-96762/
když něco chces musíš pro to hlavne sam něco udelat a necekat ze samo se to nejak samo se vyresi se.....
To znám, flusbrok (záložka) na 9mm brow, ale kde jsi vyhrabal tenhle model s tou bradavicí před lučíkem? Vzdáleně to na mě působí jako mířidlo, ale fakt jsem to ještě neviděl a dle obrázku je to z výroby. Hoď odkaz, ať se pokochám. Dík
Upravil Medik dne 29.01.2016 15:36
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
..... tenhle model s tou bradavicí před lučíkem? Vzdáleně to na mě působí jako mířidlo, ale fakt jsem to ještě neviděl a dle obrázku je to z výroby. Hoď odkaz, ať se pokochám. Dík
...to pan Google...je to laser...
YouTube Video "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."