Dejvidek napsal:
... a kuwa... :-D Tak se vic rozepis, co to vsechno ma uvnitr, vice fotek atd atd... ;-)
FOTO JA BUDE CHVILKA..ALE MÁŠ TO KOUSEK SE STAV NA KAFE..ADRESU DO PRÁCE TI KLIDNĚ DÁM..:-)) TAM PARKUJU DOMA JSME SE NEVLEZL:-))))
http://czunici.ra...
To už je fakt moc. Chápu to v Americe, kde za tím tahají člun, druhé auto, zabivakují v mobiltownu a zůstanou 3 měsíce. I když - píše LPG a spotřeba nemusí být v přepočtu moc vzdálená podobným autům s TDI. A přitom tohle auto opravdu nebude zajímat jakýkoliv svah...
Co ten interiér - má taky koule jako moje Důra? Bordel kombinovanej s kýčem a k tomu komfortní kapitánské sedačky? Masivní dřevo, masivní kov, 3 cm vysoký koberec, plyš a spousta světýlek?
Upravil Ivan dne 17.02.2016 09:04
Ne já tim nic tahat nebudu, jen ať je kde dát kola a děti. Karavan by byl super protože jezdíme vlastně každý víkend na závody koní. Ale naštěstí žena vyhrává, tak se hotel zaplatí. :-))) Už jsem zkoušel s Juniorem stan a asi to využiji častěji a právě v té Zfiře bych chtěl udělat nouzovku pro přespání. Laďo už jsem ti to psal, moc si toho vážím, ale tohle bych si nikdy nelajznul. Ale díky.
Waltr napsal:
Ne já tim nic tahat nebudu, jen ať je kde dát kola a děti. Karavan by byl super protože jezdíme vlastně každý víkend na závody koní. Ale naštěstí žena vyhrává, tak se hotel zaplatí. :-))) Už jsem zkoušel s Juniorem stan a asi to využiji častěji a právě v té Zfiře bych chtěl udělat nouzovku pro přespání. Laďo už jsem ti to psal, moc si toho vážím, ale tohle bych si nikdy nelajznul. Ale díky.
Takže vlastně obytku nepotřebuješ...:-). Co se týká nouzovky na přespání, skvělá byla Škoda 120, vyrážel jsem na víkendy, na střeše motorové rogalo, v kufru motor, na zadním sedadle vrtule a spacák a jak se kempovalo. Nebo stará Volha Carevna, to bylo letiště!
Waltr napsal:.... Karavan by byl super protože jezdíme vlastně každý víkend na závody koní.....
...to jsi vlastně tenkrát u nás u kávy povídal...
Waltr napsal:
.... Už jsem zkoušel s Juniorem stan a asi to využiji častěji a právě v té Zfiře bych chtěl udělat nouzovku pro přespání.....
Nebo potom něco "rozkládacího", co už se tady také řešilo...je fakt že malý karavan to zvládne, něco pohodlnějšího a většího už moc ne
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ivan napsal:.... Bordel kombinovanej s kýčem a k tomu komfortní kapitánské sedačky? Masivní dřevo, masivní kov, 3 cm vysoký koberec, plyš a spousta světýlek?
...presně v tomhle kolotočářském duchu...
Hlavně už je to náklaďák papírově...
Ivan napsal:.... Bordel kombinovanej s kýčem a k tomu komfortní kapitánské sedačky? Masivní dřevo, masivní kov, 3 cm vysoký koberec, plyš a spousta světýlek?
...presně v tomhle kolotočářském duchu...
Hlavně už je to náklaďák papírově...
Na kolotoči nenajdeš přírodní dřevo ani plyš, ale jinak chápu. Určitě to nesmí být přehnané, ale kdybych měl volit mezi lehkým, klasickým, americkým kýčem (což jsou vlastně všechny americké klasiky) nebo plastovou konfekcí a palubní atmosférou ve stylu "vezu zboží zákazníkovi", moje volba by byla jasná:-). Je fakt, že jsou i nekonfekční evropská auta, ale zrovna mne žádné nenapadá. A nebo pak klasické, strohé, jednoduché, expediční 4x4, to by asi také šlo:-).
Ivan napsal:
[quote][b]... stará Volha Carevna, to bylo letiště!
Máš pravdu, tam se šukalo 1A....
To už je dávno pryč....
PS. šukat znamená polsky hledat.
Upravil hobr dne 17.02.2016 21:08
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ivan napsal:..... plastovou konfekcí a palubní atmosférou ve stylu "vezu zboží zákazníkovi".....
...mě ten styl soudobých osobáků v dodávkách vůbec neuráží...
To více ten US kolotoč...
Něco na podvozku M-B Sprinter nebo Iveco Daily bych si uměl představit......ale tam můj rozpočet zatím nesahá