Co mě ale i po skoro třech měsících dokáže fakt překvapit, jsou domky.
V každé zemi jsou ty standardy trochu jiné. Tady jsou ale rozdíly někdy až neuvěřitelné. Na domky uplácané z hlíny a pár trámů jsme si už docela zvykli.
Tohle je třeba domek pastevce.
Mirka přiložený následující obrázek:
Ubytování většinou není problém sehnat. Kolikrát je to pro místní jediný zdroj příjmu a protože ještě nemáme prázdné kapsy, většinou spíme pod střechou.
Někdy se to ale nepovede, a tak stavíme stan na fotbalovém hřišti. Ty jsou i v nejmenší dědině uprostřed hor.
PS: vidíte ty zasněžené vrcholky v dálce? Jo, to jsou jedny z vrcholků Huascaránu
Všimla sem si, že u nás teď frčí téma taxikáři/uber a máslo..
Taxikáři tady mají většinou takovýhle vozítko a neváhají použít jakoukoli reklamu, aby předhonili konkurenci. Většinou vás odvezou kamkoli ve městě za 2-3 soly (14-21Kč). Pravda ale je, že třeba v Limě jsme taky využili Uber. Je to v Perú prý žhavá novinka
A k máslu asi mám jen toto. Jestli bude tak drahý pořád, tak si na chleba dám rovnou uzený. Pěkně tučný
Tady to máme hezky pěkně zespoda.... Nuda? Néé, nuda se tady neodehrává. Někdy i vzpomínáme na Rusko nebo Patagonii.. Hlavně ve chvílích, když už se mi z těch zatáček dělá trochu blbě.
Tuhle krásku znáte.... Svoje jméno dostala až v Jižní Americe. Bylo to ze začátku, někde v Argentině..
Jmenuje se La Poderosa, což v překladu znamená MOCNÁ
Inspirace filmem čistě záměrná
A tenhle den se jela projet jen ona a její muž k jednomu z jezer. Takové randíčko
Dnešní dávku fotek završím něčím neobvyklým.
Zatáčky, výhledy..už je to trapný, že? Určitě to sami znáte, že náhody fungují a není jich obzvláště na cestách málo.
Tak jedem offroadem do kopce, cesta je úzká, na pytel. Už tak dvacet minut potřebuju čůrat a fakt se nedá kde zastavit, abych si šla normálně za keřík.. V tom je taková malá odbočka jakoby nikam... Hlásím Vojtovi, že tady jdu. A mezitím, co já sem za keřem, Vojta zkoumá ceduli... Prý PIVO... Dáme jedno
Kluci v kontyšu maj pěknou hospodu. Výběr velký, obsluha vstřícná, chuť piva skvělá (chápejte - na poměry J.A.). Jo a hned v úvodu nás vítají s tím, že si tady zadarmo můžeme postavit stan.
Chtěli jsme spát v horách, tam by nás to ale stálo zhruba 350 korun za noc(za osobu ve stanu).
Jste chytří kluci, takže už všichni víte jak to dopadlo.
Spali jsme u kontyšu a těch sedm stovek, co jsme ušetřili, jsme tam prolili hrdlem..
Pěkně se na to kouká po ránu, když tady za oknem leje jako z konve. Miri, nádherné fotky. Užívejte si to.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
...Mirka alespon kompenzuje ten zakaz fotit mistni baby...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Top fotky, spoustu zážitků, který moc závidím (a přeju). Je to neuvěřitelný, jak dlouho už jste na cestě, já se po třech týdnech vždy těším na přátele, takhle dlouho bych nevydržel, musel bych létat jednou za čas dom ) užívejte dál!
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
Kamardi diky! Tady to asi i pres vsechny specifika nejde nemit rad.
Dalsi info bude nasledovat
Mrsknu vam sem az budu na pocitaci nove video. Rozhodli jsme se natocit co mame vsechno s sebou.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz