bystricke napsal:
jo jo,pája je skrytej ofrouďákještě otom neví,ale parkrát se sváma nebo snáma sveze a bude přemýšlet jak tomu přizvednout podvozekbo se poprvé dostal na místa o kterých ani nesnil
..jo jo, jak píšeš - trochu tomu přizvednout podvozek a obout nějaké špuntovnější pneu
...prostě vytunit na verzi "BMW R850R GS Adventure" a můžeme vyrazit třeba na ty polské písky
to everybody: …pánové, víkend se blíží, tak bychom mohli začít uvažovat co podnikneme
…někteří věrní už hlásí neúčast: Bystrické musí v sobotu pracovat a v neděli juchat, oř Páji1 je u doktora …já (s pomocí kamaráda) vyměnil náhon tachometru a vyřešil nesvítící potkávačku (žárovkou to nebylo) a jsem READY
…o5 to vidím na nějakou okolokomínovku v pátek (tak od 17:00) a pak o víkendu jsem "ke všemu svolný" …nějaký nápad?
to everybody: …pánové, víkend se blíží, tak bychom mohli začít uvažovat co podnikneme
…někteří věrní už hlásí neúčast: Bystrické musí v sobotu pracovat a v neděli juchat, oř Páji1 je u doktora …já (s pomocí kamaráda) vyměnil náhon tachometru a vyřešil nesvítící potkávačku (žárovkou to nebylo) a jsem READY
…o5 to vidím na nějakou okolokomínovku v pátek (tak od 17:00) a pak o víkendu jsem "ke všemu svolný" …nějaký nápad?
Slovenskóóóó. Tam už jsme dlouho nebyli.Sice mi ti jejich poliši pijou krev,ale protentokrát bych se umravnil a dodržoval.
v nedělu má stejně pršetže bych v sobotu vyrazila já to pak zkusím nějak dohnat
měl bych se jet projetmyslím,že to je mému zdraví prospěšné
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
pavelgs napsal:
Jestli to nebude vadit,počkal bych nahoře na Bumbálce.By mi srdce vykrvácelo,kdybych vynechal zatáčky nad Šancema
Můžu? Můžu,že jo?
Na oplátku vás provedu trasou,ze které si poslintáte vnitřek přilby
...můžeš Pavlíku, můžeš
...na trasu se už těším (pozval jsem kamaráda na cesťáku ...bude to i pro něho? )
Pokud to nebude zrovna R1 tak určitě.Teda, v jednom úseku to bude trošku rozdrncané,ale onehdá to dalo i R1100RT,takže bych to viděl jako bezproblémový úsek.Myslím že zbytek trasy to bohatě vynahradí.
Tak jsme ze Slovenska doma.Počasí nádherné,najeto u mě cca 550km.Najezený,příjemně unavený a spokojený.Tak je to správné,tak to má být .Idylku trošku pokazili místní policajti s jejich neuvěřitelně idiotským policejním "bodem" na dálnici..
Vtvoří "špunt" v podobě zůžení na dálnici,sníží tam rychlost na 60 a na konci omezení to měří.Jestli se něco dá označit za šikanu a buzeraci,tak je to tohle.