xHackerM napsal:
Já mám golu (94 dílů) od ATX se sedmiletou zárukou. Donesl mi ji Ježíšek. A kdybych žádnou neměl, tak bych se nebál té z Lidlu a nebo jsem měl vyhlídnutou sadu u Louise.
Těch gol je na trhu hafo a určitě i hodně z nich je dobrých a je fakt, že Lídl je zásobovaný z Německa a ty si vyložený šunty nedovolí prodávat. Já beru jen profi vercajk.
KUKY se vrací
ja mam tuhle uz asi dva roky a je uplne vpohode, ale chybi mi u ni prave ty ockovy klice http://www.louis....r=10003583Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Parukar napsal:
Ahoj co říkáte na tu sadu.. ? Na doma, k motorce a něco na autě, sekačka atd....
Láká mě to, ale nejsem si jistý , že potřebuji 3 x ráčnu, atd...
mimochodom čo stala tato Lidl sada, link totiž už je trochu mimo, na slovensku to bude asi tyžden dva pozadu takže uvidime čo s tym...!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Před nějakou dobou měli v letákové akci měnič napětí. Teď ho vyprodávají se slevou 100,-. Koupil jsem ho a vypadá spolehlivě. Hned jsem z něj nabíjel mobil do plna a jsem spokojený. Pokud je ve Vašem Lidlu již nemají a máte zájem, tak v Plzni jich máme ještě dost min. ve dvou Lidlech...
Mám zakoupený jeden měnič pro Honzu_BMW_VW a druhý pro Raidera, který ho ovšem objevil i v jejich Lidlu. Chce tedy někdo ten jeho kus a on si ho pořídí u nich? Včera koupené, včetně účtenky.
Ozvi se Fogymu. Psal mi dřív, že se podívá u nich a případně ho vezme. Raději bych ho dal Tobě, je to bez starostí a poštovného, cestou do práce bych Ti ho hodil, ale Fogy napsal dřív.
Mě to je jedno, nutně to nepotřebuju. Klidně mu ho pošli. Já jen když nebyl nikdo tady na fóru, tak jsem se ozval. Kdyby ho nechtěl tak jsem na řadě.
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Nevie ako presne kopiruje slovensky Lidl akciu českeho Lidlu alebo je to súčasne? Ten momentak ma celkom zaujima!
Upravil JRM66 dne 02.10.2014 19:53
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Takovej kompresorek mám z OBI ,použiju ho párkrát do roka na bicykl a pak ho vozím na moto dovolenou kdybych něco píchl.Motorku jsem sním foukal asi jen jednou ale už ho mám možná 5let.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.