Na ja, nova domena. Gut. Jenom jsem si nějak nemohl vzpomenout, jaké mám heslo. Ale nakonec sem to dal
Takže triko www.BMWGS.cz si možná zarámuju na památku.
Apropó, nebyl by to podnět na další sérii s novou doménou?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jen malá úvaha: zastoupení BMW ČR se nelíbila původní doména, tak nevím, proč by prodejci BMW měli mít reklamu na doméně nové. Nevím kolik za reklamu platí a je to čistě na rozhodnutí majitele domény, ale připadá mi to hloupé... Proč dělat reklamní prostor značce, které vadíme.
jediný důvod proč jezdím na motorce BMW je ten, že Mercedes motorky nedělá
To rozhodně, taková dnešní univerzální omluva pro všechno ????
Co čest, morálka, rovná páteř. Známe ještě pravý význam těchto slov?
on je z Moravy...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To snad není pravda ????copak já jsem ten, co se rval za zachování domény bmwgs?
Já nemám peníze z hostingu, z reklamy, já tady neinzeruju hošani co mluvili o svobodě a rvali se za to, aby mohli používat cizi jméno a vydávat ho za svoje me budou obviňovat z nedostatku morálky
Přejmenovali jste to na baworak.cz a budete se ohrozovat proti BMW
Upravil Miguel dne 01.03.2019 20:25
pod trvalým dohledem
To musí být zvláštní forma masochismu. BMW me prudí, jsem proti tomu jak se chovají, mám morální zásady, ale na jejich motorce budu jezdit i nadále a chci provozovat forum o jejich produktu tohle je nejspíš typicky “české”?
pod trvalým dohledem
To bud... a nebo je mi to uplne u zadku a jsem rad za forum.kde se neco dozvim a je mi jedno jestli je na domene www.chleba.cz nebo kdekoliv jinde... nejvic stejne fnukaj ty co maj ojetinu z DE za 80.000 a kupujou si filtry od HIFLO...
bmwgsa napsal:
To bud... a nebo je mi to uplne u zadku a jsem rad za forum.kde se neco dozvim a je mi jedno jestli je na domene www.chleba.cz nebo kdekoliv jinde... nejvic stejne fnukaj ty co maj ojetinu z DE za 80.000 a kupujou si filtry od HIFLO...
Špatný příklad jsi zvolil...
Zrovna Hiflo dodává filtry pro BMW, jen na něj natiskne logo BMW a obarví ho načerno, aby opeřenej trotl, co nemá ojetinu za 80.000 trochu vykrvácel za blbost.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
MirekH napsal:
Jen malá úvaha: zastoupení BMW ČR se nelíbila původní doména, tak nevím, proč by prodejci BMW měli mít reklamu na doméně nové. Nevím kolik za reklamu platí a je to čistě na rozhodnutí majitele domény, ale připadá mi to hloupé... Proč dělat reklamní prostor značce, které vadíme.
Trochu blba uvaha. V cem jsou prodejci BMW vinni?? Jsou na tom uplne stejne jako napr. tento web. Oni taky muzou jen to co jim Oficialni BMW dovoli. Nebo jako myslis ze treba Renocar nebo Stratos atd muzou zato co se tu stalo? To je k smichu ...