To byl vtip. Však jsme ve ftipech. Srazík BUDE. To bych vám neudělal.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Omluva pro Velke R(BIG R) rípáním do prazaku kratim volne chvile teda kdyz neonanuju ale vetsinou je to zalozene na realnych zkusenostech ze pokud me na silnici nekdo jakymkoli zpusobem ohrozuje vetsinou ma na aute(ne na bajku) velke A hned za prvnim cislem na znacce nic proti tobe jen nebud tak "chytlavej"
když, tak fest
To je na jinou diskusi kterou taky založíme. Nechte se překvapit. Stejně vám mimo termínu nec moc neřeknem.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak jsem si po delší době přečetl tuto rubriku a koukám, že do sebe šijete jak malý děcka.... kolik Vám je??? Asi Vám utekla podstat proč na tyhle stránky "lezete" a co Vás tedy spojuje... Nebo spíš by mělo!
Raději poděkujte klukům co se o stránky starají a nebo tomu kdoje vytvořil!!! Uvědomte si co je za tím vším práce a potom se tady budete hádat jako děcka... jen kvůli tomu kdo se kde narodil... Skoro to zavání rasismem co?
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Muž a žena spolu byli už 20 let, a vždy, když měli sex, muž navrhoval, aby zhasli světlo. Po 20 letech se to už ženě zdálo hloupé.
Tak vymyslela, že tento zvyk překazí. Přichystala si lampu a jednou v noci, když už byli uprostřed akce, rozsvítila.
Podívala se ... a viděla, že manžel drží v ruce vibrátor.
Křičí na něho: "Ty impotentní parchante! Jak jsi mě mohl celé roky takhle klamat? Doufám, že mi to vysvětlíš!"
Muž se jí podívá do očí a říká: "Dobře. Já vysvětlím vibrátor a ty vysvětlíš děti...." BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Co je pro chlapa nejlepší na orálním sexu?......to ticho!!!
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Muž posílá manželce SMS: Jsem unavený, souložit nebudeme, jenom mi ho vykouříš.
Odpověď: Jsem taky unavená, vyhoň si ho do sklenice, vypiju si to ráno. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Povídají si dva přátelé:
"Představ si, včera jsem zachránil svoji kolegyni před znásilněním."
"Neříkej, a jak?" "Ukecal jsem ji." BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Strašná katastrofa - zemětřesení v Rumunsku, 50 000 mrtvých. USA okamžitě poskytuje potravinovou pomoc - posílá 50 000 zbrusu nových potravinových balíčků. Rusko poskytuje materiální pomoc - posílá 50 000 spacáků a přikrývek. A česko okamžitě posílá 50 000 nových rumunů.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Strašná katastrofa - zemětřesení v Rumunsku, 50 000 mrtvých. USA okamžitě poskytuje potravinovou pomoc - posílá 50 000 zbrusu nových potravinových balíčků. Rusko poskytuje materiální pomoc - posílá 50 000 spacáků a přikrývek. A česko okamžitě posílá 50 000 nových rumunů.