Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 18 z 22:   1  ...  15    16    17    18    19    20    21  ...  22  

Jake pouzivate boty na GS
Bubak
Přidané 31.01.2019 08:09

Registrace: 26.03.07
..mam tyhle https://www.jsacc.../10770.htm ..uz nejaky patek a v pohode - noha v suchu a teple. Maji dokonce vibram podrazku.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

Miguel
Přidané 31.01.2019 13:13

Registrace: 19.03.12
vsezved napsal:
@Taborak
Jak tak koukám na BMW SNEAKER DRY, tak já osobně bych do nich nešel. Na chození asi dobrý, ale jsou dost nízký a po zkušenostech s úrazem kotníku mám jiný preference, než pohodlný chození. Ochrana na prvním místě a raději se tahám s druhýma botama.
Osobně mám nyní Sidi Adventure 2 a s nima nemám při chůzi problém.
Ještě používám silniční Sidi Vortice, které jsou supr pohodlný na chůzi, jen do nich teče jak do cedníku, ale díky větrání vyschnou za 5 minut po dešti. Mám vyhozený gumy ze stupaček a zespoda dostávají pěkně zabrat. Takže doporučuju s gumama a na silnici, jo a jen pokud máte úzkou nohu.

von celý ten outfit páně Táborákův je tak do města na kafeSmile
spadnout bych v tom nechtěl...
pod trvalým dohledemSmile

kubas
Přidané 31.01.2019 15:00

Registrace: 16.06.13
Mám už asi 4 roky Toucany a jsem s nima spokojenej. Teď ještě přibyli na off ježdění Gaerne SG12.
per aspera ad astra

Taborak
Přidané 31.01.2019 15:31

Registrace: 14.12.14
Miguel napsal:
vsezved napsal:
@Taborak
Jak tak koukám na BMW SNEAKER DRY, tak já osobně bych do nich nešel. Na chození asi dobrý, ale jsou dost nízký a po zkušenostech s úrazem kotníku mám jiný preference, než pohodlný chození. Ochrana na prvním místě a raději se tahám s druhýma botama.
Ještě používám silniční Sidi Vortice, které jsou supr pohodlný na chůzi, jen do nich teče jak do cedníku, ale díky větrání vyschnou za 5 minut po dešti. Mám vyhozený gumy ze stupaček a zespoda dostávají pěkně zabrat. Takže doporučuju s gumama a na silnici, jo a jen pokud máte úzkou nohu.

Chlapci moji milí, až se naučíte všechny písmenka z abecedy, tak se dočtete, že ty boty a rifle jsou certifikovány vč. chráničů stejně jako těžší moto oblečení. Akorát je to vyrobený tak, aby to bylo pohodlnější a ochranné prvky to nepostrádá. A do terénu a nebo na krosku se přeci jenom člověk musí obout a obléci trochu jinak že?
Upravil Taborak dne 31.01.2019 15:40

vsezved
Přidané 31.01.2019 16:16

Registrace: 07.08.15
A ne na darmo se říká "papír snese všechno". Certifikace je dobrá věc, ale přeci jen to chce trošku používat i rozum a nespoléhat se jen na nějaký papír.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS

Miguel
Přidané 31.01.2019 17:51

Taborak napsal:
Miguel napsal:
vsezved napsal:
@Taborak

Chlapci moji milí, až se naučíte všechny písmenka z abecedy, tak se dočtete, že ty boty a rifle jsou certifikovány vč. chráničů stejně jako těžší moto oblečení. Akorát je to vyrobený tak, aby to bylo pohodlnější a ochranné prvky to nepostrádá. A do terénu a nebo na krosku se přeci jenom člověk musí obout a obléci trochu jinak že?

No právě do terénu a na krosku je hadr celkem nepodstatná věc, tam jsou důležitý chrániče. Ale těm riflím prostě nevěřím a teniskám už vůbec ne, neříkám,že v nich nejezdím, ale nepouštím se do žádných větších akcí. Ve 150 bych v tom spadnout nechtěl...

Miguel
Přidané 31.01.2019 17:52

kubas napsal:
Mám už asi 4 roky Toucany a jsem s nima spokojenej. Teď ještě přibyli na off ježdění Gaerne SG12.

Potkal jsem v zmíňovaných SG12 v Bosně kořen, pecka taková, že mi odletěla noha ze stupačky, ale noha úplně v klidu. Tehdy jsem si uvědomil, že ty Toucany jsou akorát tak do mokra, prostě měkká bota, která se tváří drsně jenom tváří.

kim
Přidané 02.02.2019 08:54

Registrace: 12.10.08
Miguel napsal:
Taborak napsal:
Miguel napsal:
vsezved napsal:
@Taborak

No právě do terénu a na krosku je hadr celkem nepodstatná věc, tam jsou důležitý chrániče. Ale těm riflím prostě nevěřím a teniskám už vůbec ne, neříkám,že v nich nejezdím, ale nepouštím se do žádných větších akcí. Ve 150 bych v tom spadnout nechtěl...

Ve stopadesáti bych nechtěl spadnout ani v pancéřovým skafandru -pokud nejsi na okruhu tak se asi nevyhneš střetu s nějakou pevnou (nebo jedoucí) pžekážkou tudíž jasnný výsledek .V této rychlosti je dobrý oblečení výhoda pro havrany že tě budou mít pohromadě a nenachodí se moc po škarpách při sběru Smile

Palk
Přidané 02.02.2019 12:52

Registrace: 05.11.11
Kluci jezdite nekdo v BMW Gravel? Jak je to u nich s velikosti oproti normální obuvy? Pavel
Snažím se jet tak, abych dojel domů.

zdenekkkkk
Přidané 02.02.2019 15:04

Registrace: 18.07.15
Palk napsal:
Kluci jezdite nekdo v BMW Gravel? Jak je to u nich s velikosti oproti normální obuvy? Pavel

Před vanoci jsem je kupoval. Mam normalne 9 a jejich velikosti mi perfektene sedi v 9.

petr_v
Přidané 11.04.2019 14:50

Registrace: 13.06.16
DAYTONA TRANS OPEN GTX

Nezničitelné i v celodenní průtrži mračen, pohodlné.

JANMZ
Přidané 11.04.2019 19:29

Registrace: 23.06.17
Koupil jsem tcx infinity v roce 2012.Za ty peníze super boty.Nikdy jsem o ně nijak nepečoval a fungují doteď.Minulý rok 15h v dešti a noha v suchu.Zatím jsem neměl žádný problém z hlediska funkčnosti a nemam zatím důvod kupovat nové.Bota není a nijak zmačkaná drží tvar. Jedinej problém když jsem si koupil ponožky Klim od touratechu tak už bych potřeboval o číslo vetší.Ta jejich ponožka je zkrát nějaká tlustá.Kdybych kupoval no e tak bych místo vel42 kterou bežně nosím koupil 43.

DM3555
Přidané 11.04.2019 23:10

Registrace: 22.08.13
Gaerne G.Midland..POHODLÍČKO

vvalosek
Přidané 14.04.2019 11:31

Registrace: 14.06.17
Ahoj,

mám dotaz k botám. Koupil jsem si chrániče holeně, které končí v půlce délky této kosti. Co byste doporučili, vyšší boty aby byla celá délka holeně chráněná? Popř. jestli si koupím kratší, máte zkušenosti jak jsou na tom s promoknutím? Nohavice mám až k nártu i při skrčení na moto.

Předem díky za názory/zkušenosti.

Neexistuje špatné počasí!

Clyde
Přidané 14.04.2019 14:24

Registrace: 13.04.11
zdenekkkkk napsal:
Palk napsal:

Před vanoci jsem je kupoval. Mam normalne 9 a jejich velikosti mi perfektene sedi v 9.

Já je mám taky někdy od podzimu, normálně mám 46 a tyhle jsem vzal 47 a dobrý, akorát na teplejší pokožku. Seděj dobře, trochu se zozšláply, ale jen trochu... Jo a bral jsem je myslím z renocar za asi čtyři a půl... teď je tam koukám už nemají..

zdenekkkkk
Přidané 14.04.2019 18:28

Registrace: 18.07.15
Clyde napsal:
zdenekkkkk napsal:
Palk napsal:

Já je mám taky někdy od podzimu, normálně mám 46 a tyhle jsem vzal 47 a dobrý, akorát na teplejší pokožku. Seděj dobře, trochu se zozšláply, ale jen trochu... Jo a bral jsem je myslím z renocar za asi čtyři a půl... teď je tam koukám už nemají..

Jo za tu cenu jsem je mel taky. A prave kvůli cene jsem do nich sel. Byly to vyprodeje a spousta věci byla za pulku stejne jak boty Smile

vztekloun
Přidané 23.04.2019 19:50

Registrace: 26.05.09
Miguel napsal:

Hele v kevlarových riflích se rozmáznul můj kamarád a ani známka po tom, že se v nich klouzal a kutálel po asfaltu jak po ledu. Zato kožená bunda nese známky jeho kaskadérské akce na věky věků. Po této zkušenosti jsem si koupil ty samé a doufám, že je nebudu muset zkoušet..

Ale ty kotníkové tenisky bych fakt zahodil! Mám už hodně let nějaké staré StylMartin pouze s ochranou holeně ale měkkým kotníkem a bojím dne kdy v nich padnu. Jenže to jsou tak pohodlné papuče, že se mi do těch všech oplastovaných lyžáků stále nechcerolleyes

vztekloun
Přidané 13.08.2019 19:32

Registrace: 26.05.09
Tak asi deset let staré StylMartiny letos nahradily nejdříve Sidi Crossfire SRS které jdou do světal neb jsem poleno co neví jak v nich jezdit a nakonec jsem pořídil Sidi Adventure 2. Tak doufám že budou sloužit. Zatím daly 10kkm a jsem spokojený, ale StylMartiny jsem stejně nevyhodilSmile
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze

Spitfire
Přidané 13.08.2019 19:57

Registrace: 05.06.12
vztekloun napsal:
Miguel napsal:

Hele v kevlarových riflích se rozmáznul můj kamarád a ani známka po tom, že se v nich klouzal a kutálel po asfaltu jak po ledu. Zato kožená bunda nese známky jeho kaskadérské akce na věky věků. Po této zkušenosti jsem si koupil ty samé a doufám, že je nebudu muset zkoušet..

Ale ty kotníkové tenisky bych fakt zahodil! Mám už hodně let nějaké staré StylMartin pouze s ochranou holeně ale měkkým kotníkem a bojím dne kdy v nich padnu. Jenže to jsou tak pohodlné papuče, že se mi do těch všech oplastovaných lyžáků stále nechcerolleyes

Tak já jsem v těch stylmartinech spadl v Maďarsku a už mám tři týdny na noze sádru protože mám zlomený kotník, tak alespoň víš, že jsi udělal hodně dobře, že si boty vyměnil. Wink
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

Spitfire
Přidané 13.08.2019 19:59

Registrace: 05.06.12
Jo a jak budu moct zase jezdit, tak jdu taky do SIDI adv 2.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

Strana 18 z 22:   1  ...  15    16    17    18    19    20    21  ...  22  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 42
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,709
Nejnovější člen: romandodge

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.45 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI