..mam tyhle https://www.jsacc.../10770.htm ..uz nejaky patek a v pohode - noha v suchu a teple. Maji dokonce vibram podrazku.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
vsezved napsal:
@Taborak
Jak tak koukám na BMW SNEAKER DRY, tak já osobně bych do nich nešel. Na chození asi dobrý, ale jsou dost nízký a po zkušenostech s úrazem kotníku mám jiný preference, než pohodlný chození. Ochrana na prvním místě a raději se tahám s druhýma botama.
Osobně mám nyní Sidi Adventure 2 a s nima nemám při chůzi problém.
Ještě používám silniční Sidi Vortice, které jsou supr pohodlný na chůzi, jen do nich teče jak do cedníku, ale díky větrání vyschnou za 5 minut po dešti. Mám vyhozený gumy ze stupaček a zespoda dostávají pěkně zabrat. Takže doporučuju s gumama a na silnici, jo a jen pokud máte úzkou nohu.
von celý ten outfit páně Táborákův je tak do města na kafe
spadnout bych v tom nechtěl...
pod trvalým dohledem
vsezved napsal:
@Taborak
Jak tak koukám na BMW SNEAKER DRY, tak já osobně bych do nich nešel. Na chození asi dobrý, ale jsou dost nízký a po zkušenostech s úrazem kotníku mám jiný preference, než pohodlný chození. Ochrana na prvním místě a raději se tahám s druhýma botama.
Ještě používám silniční Sidi Vortice, které jsou supr pohodlný na chůzi, jen do nich teče jak do cedníku, ale díky větrání vyschnou za 5 minut po dešti. Mám vyhozený gumy ze stupaček a zespoda dostávají pěkně zabrat. Takže doporučuju s gumama a na silnici, jo a jen pokud máte úzkou nohu.
Chlapci moji milí, až se naučíte všechny písmenka z abecedy, tak se dočtete, že ty boty a rifle jsou certifikovány vč. chráničů stejně jako těžší moto oblečení. Akorát je to vyrobený tak, aby to bylo pohodlnější a ochranné prvky to nepostrádá. A do terénu a nebo na krosku se přeci jenom člověk musí obout a obléci trochu jinak že?
Upravil Taborak dne 31.01.2019 15:40
A ne na darmo se říká "papír snese všechno". Certifikace je dobrá věc, ale přeci jen to chce trošku používat i rozum a nespoléhat se jen na nějaký papír.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
vsezved napsal:
@Taborak
Chlapci moji milí, až se naučíte všechny písmenka z abecedy, tak se dočtete, že ty boty a rifle jsou certifikovány vč. chráničů stejně jako těžší moto oblečení. Akorát je to vyrobený tak, aby to bylo pohodlnější a ochranné prvky to nepostrádá. A do terénu a nebo na krosku se přeci jenom člověk musí obout a obléci trochu jinak že?
No právě do terénu a na krosku je hadr celkem nepodstatná věc, tam jsou důležitý chrániče. Ale těm riflím prostě nevěřím a teniskám už vůbec ne, neříkám,že v nich nejezdím, ale nepouštím se do žádných větších akcí. Ve 150 bych v tom spadnout nechtěl...
pod trvalým dohledem
kubas napsal:
Mám už asi 4 roky Toucany a jsem s nima spokojenej. Teď ještě přibyli na off ježdění Gaerne SG12.
Potkal jsem v zmíňovaných SG12 v Bosně kořen, pecka taková, že mi odletěla noha ze stupačky, ale noha úplně v klidu. Tehdy jsem si uvědomil, že ty Toucany jsou akorát tak do mokra, prostě měkká bota, která se tváří drsně jenom tváří.
pod trvalým dohledem
vsezved napsal:
@Taborak
No právě do terénu a na krosku je hadr celkem nepodstatná věc, tam jsou důležitý chrániče. Ale těm riflím prostě nevěřím a teniskám už vůbec ne, neříkám,že v nich nejezdím, ale nepouštím se do žádných větších akcí. Ve 150 bych v tom spadnout nechtěl...
Ve stopadesáti bych nechtěl spadnout ani v pancéřovým skafandru -pokud nejsi na okruhu tak se asi nevyhneš střetu s nějakou pevnou (nebo jedoucí) pžekážkou tudíž jasnný výsledek .V této rychlosti je dobrý oblečení výhoda pro havrany že tě budou mít pohromadě a nenachodí se moc po škarpách při sběru
Koupil jsem tcx infinity v roce 2012.Za ty peníze super boty.Nikdy jsem o ně nijak nepečoval a fungují doteď.Minulý rok 15h v dešti a noha v suchu.Zatím jsem neměl žádný problém z hlediska funkčnosti a nemam zatím důvod kupovat nové.Bota není a nijak zmačkaná drží tvar. Jedinej problém když jsem si koupil ponožky Klim od touratechu tak už bych potřeboval o číslo vetší.Ta jejich ponožka je zkrát nějaká tlustá.Kdybych kupoval no e tak bych místo vel42 kterou bežně nosím koupil 43.
mám dotaz k botám. Koupil jsem si chrániče holeně, které končí v půlce délky této kosti. Co byste doporučili, vyšší boty aby byla celá délka holeně chráněná? Popř. jestli si koupím kratší, máte zkušenosti jak jsou na tom s promoknutím? Nohavice mám až k nártu i při skrčení na moto.
Předem díky za názory/zkušenosti. Neexistuje špatné počasí!
Palk napsal:
Kluci jezdite nekdo v BMW Gravel? Jak je to u nich s velikosti oproti normální obuvy? Pavel
Před vanoci jsem je kupoval. Mam normalne 9 a jejich velikosti mi perfektene sedi v 9.
Já je mám taky někdy od podzimu, normálně mám 46 a tyhle jsem vzal 47 a dobrý, akorát na teplejší pokožku. Seděj dobře, trochu se zozšláply, ale jen trochu... Jo a bral jsem je myslím z renocar za asi čtyři a půl... teď je tam koukám už nemají..
Palk napsal:
Kluci jezdite nekdo v BMW Gravel? Jak je to u nich s velikosti oproti normální obuvy? Pavel
Před vanoci jsem je kupoval. Mam normalne 9 a jejich velikosti mi perfektene sedi v 9.
Já je mám taky někdy od podzimu, normálně mám 46 a tyhle jsem vzal 47 a dobrý, akorát na teplejší pokožku. Seděj dobře, trochu se zozšláply, ale jen trochu... Jo a bral jsem je myslím z renocar za asi čtyři a půl... teď je tam koukám už nemají..
Jo za tu cenu jsem je mel taky. A prave kvůli cene jsem do nich sel. Byly to vyprodeje a spousta věci byla za pulku stejne jak boty
Miguel napsal:
Hele v kevlarových riflích se rozmáznul můj kamarád a ani známka po tom, že se v nich klouzal a kutálel po asfaltu jak po ledu. Zato kožená bunda nese známky jeho kaskadérské akce na věky věků. Po této zkušenosti jsem si koupil ty samé a doufám, že je nebudu muset zkoušet..
Ale ty kotníkové tenisky bych fakt zahodil! Mám už hodně let nějaké staré StylMartin pouze s ochranou holeně ale měkkým kotníkem a bojím dne kdy v nich padnu. Jenže to jsou tak pohodlné papuče, že se mi do těch všech oplastovaných lyžáků stále nechce
Tak asi deset let staré StylMartiny letos nahradily nejdříve Sidi Crossfire SRS které jdou do světal neb jsem poleno co neví jak v nich jezdit a nakonec jsem pořídil Sidi Adventure 2. Tak doufám že budou sloužit. Zatím daly 10kkm a jsem spokojený, ale StylMartiny jsem stejně nevyhodil
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Miguel napsal:
Hele v kevlarových riflích se rozmáznul můj kamarád a ani známka po tom, že se v nich klouzal a kutálel po asfaltu jak po ledu. Zato kožená bunda nese známky jeho kaskadérské akce na věky věků. Po této zkušenosti jsem si koupil ty samé a doufám, že je nebudu muset zkoušet..
Ale ty kotníkové tenisky bych fakt zahodil! Mám už hodně let nějaké staré StylMartin pouze s ochranou holeně ale měkkým kotníkem a bojím dne kdy v nich padnu. Jenže to jsou tak pohodlné papuče, že se mi do těch všech oplastovaných lyžáků stále nechce
Tak já jsem v těch stylmartinech spadl v Maďarsku a už mám tři týdny na noze sádru protože mám zlomený kotník, tak alespoň víš, že jsi udělal hodně dobře, že si boty vyměnil.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Jo a jak budu moct zase jezdit, tak jdu taky do SIDI adv 2.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90