Tak jsem to dneska zjišťoval na místní poště a balík tam pro mě žádnej NENI. Můžeš mi prozradit číslo té zásilky,abych to mohl líp dohledat a začít dělat větší dusno?
Díky
BIGR napsal:
Tak jsem to dneska zjišťoval na místní poště a balík tam pro mě žádnej NENI. Můžeš mi prozradit číslo té zásilky,abych to mohl líp dohledat a začít dělat větší dusno?
Díky
Číslo zásilky ti nedám bo je to poslaný jako normální dopis. Ne doporučeně a už vůbec to není pojištěný. Takže nestačí než doufat že ti to dojde a nebo budeš mít smůlu a nějaká kurva ti to na poště čórla. S tím už ale nic neuděláme, ale tu kurvu lehce poznáme. Takže jak uvidíš poštáka v tričku bmwgs, jdi po něm !!
Vydrž, určitě to dorazí.... přes svátky mají na poště bordel a jak tam poklidí trička určitě najdou............
Jdu balit další trika, tak čus
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Takže dneska jsem nabalil a valím na poštu s trikama pro tyto lidi:
pt, petr7, peet, pavelgs, nsfrt, misik, mirek, milhaus ul, melikana, mates, lark, kogs, kocourgs...... víc se mi toho do kabele nevleze. Zbývá tedy : pepags, profesor, joni, karlos, kilingman, maca, mamutik, marta, mcj, mirdan, neo.To vyřídím zítra.... PEDRO-až mi napíše tak mu to pošlu, zřejmě je asi někde mimo republiku Bestie-si ještě rozmyslím jestli jí to pošlu když to tak zdržovala.
Upravil swat dne 26.03.2008 16:49
Číslo zásilky ti nedám bo je to poslaný jako normální dopis. Ne doporučeně a už vůbec to není pojištěný. Takže nestačí než doufat že ti to dojde a nebo budeš mít smůlu a nějaká kurva ti to na poště čórla. S tím už ale nic neuděláme, ale tu kurvu lehce poznáme. Takže jak uvidíš poštáka v tričku bmwgs, jdi po něm !!
Vydrž, určitě to dorazí.... přes svátky mají na poště bordel a jak tam poklidí trička určitě najdou............
Jdu balit další trika, tak čus [/quote]
A je to aspoň zabalený tak aby se to cestou neroztrhlo a nebylo poznat co je vevnitř? Jestli je to v normální velký obálce,tak je to v prdeli....
BIGR napsal:
Díky
Jdu balit další trika, tak čus
Myslím, že když to Bigrovi nepřijde, tak že je to Swate spíš vaše smůla .
kakas napsal:
ČÁGO
Nevim uplně jak to je, ale nikde v seznamu jsem se nenašel a přitom mám určitě objednáno i zaplaceno! Pokud nějak prudim tak se omlouvám! Kakas
Málem bych zapoměl..........
Dneska jsem poslal trička těmto lidem:
jako, jarda, jenca, johnyt, kakas, petrs, piky, pivos, ppavel, ptauchman, selver, shimií, slavek, starmo.
Další zas zítra, víc jak 2 kabele přes rameno nepoberu
KAKAS neser ma !!! Když nehledáš tak nenajdeš...........
BIGR: Komu to tričko došlo v pořádku, těch se zeptej. Trička jsou daná ve VELKÉ bublinkové, neprůhledné obálce,přelepeno izolepou pro jistotu. Je to málo ?? Můžu za to že se to někde ztratilo ?? Nějaká K***a to rozbalila ??
Se nezavděčíš, každej dobrej skutek má bejt po zásluze potrestán.........
Prostě vydrž no, určitě to dojde.
BIGR: Komu to tričko došlo v pořádku, těch se zeptej. Trička jsou daná ve VELKÉ bublinkové, neprůhledné obálce,přelepeno izolepou pro jistotu. Je to málo ?? Můžu za to že se to někde ztratilo ?? Nějaká K***a to rozbalila ??
Prostě vydrž no, určitě to dojde.[/quote]
Já držim,ale všichni hlásej jak jim přišly a jak jsou pěkný. Tak začínám bejt nervózní... A nerozčiluj se to škodí pleti. Chápu,že to neni jednoduchý všechno zabalit a poslat.
A neobviňuju tě,že jsi to špatně zabalil,jen se ptám abych věděl až půjdu místní poštu obrátit na ruby abych je našel.
Jo a taky už jsem byl za dobrej skutek po zásluze potrestanej,tak v tom nejsi sám.
kakas napsal:
ČÁGO
Nevim uplně jak to je, ale nikde v seznamu jsem se nenašel a přitom mám určitě objednáno i zaplaceno! Pokud nějak prudim tak se omlouvám! Kakas
Málem bych zapoměl..........
Dneska jsem poslal trička těmto lidem:
jako, jarda, jenca, johnyt, kakas, petrs, piky, pivos, ppavel, ptauchman, selver, shimií, slavek, starmo.
Další zas zítra, víc jak 2 kabele přes rameno nepoberu
KAKAS neser ma !!! Když nehledáš tak nenajdeš...........
Prostě vydrž no, určitě to dojde.
Moc se omlouvám
trika došla! Vypadaj moc dobře a tímto bych chtěl poděkovat všem organizátorům. Kakas
Moc se omlouvám
trika došla! Vypadaj moc dobře a tímto bych chtěl poděkovat všem organizátorům. Kakas[/quote]
Další spokojenej!
Dneska jsem zase porvětrával místní poštu a zase NIC. Bylo mi řečeno,že normální zásilka jde dva až tři dny a když se ztratí,tak prostě mám smůlu a nedá se nikde dohledat. Tak už jsem se rozloučil s trikama a hřeje mě pocit,že nějaká poštovní svině bude mít co na sebe. A může si dokonce vybrat ze tří velikostí a barev.
Tady u nas mi rikali ze bezna dodaci doba bezny zasilky je 3-5 pracovnich dni.
Osobne nechapu ze to nebylo poslany doporucene, myslim, ze by si kazdej rad priplatil, bo vsichni vime, ze ceska posta ztrati vsechno, co doporuceny neni.
Samozrejme chapu chut k vypisovani podacich listku
Alda napsal:
Tady u nas mi rikali ze bezna dodaci doba bezny zasilky je 3-5 pracovnich dni.
Osobne nechapu ze to nebylo poslany doporucene, myslim, ze by si kazdej rad priplatil, bo vsichni vime, ze ceska posta ztrati vsechno, co doporuceny neni.
Samozrejme chapu chut k vypisovani podacich listku
Tak to já taky chápu,že by se z toho swat zbláznil. Poučení pro příště. Poslat jako obchodní balík třeba mě a ostatní z okolí si to vyzvednou u mě. Cena za dopravu se rozpočítá. To by přeci nebyl problém a bylo by to v klidu. Hold chybama se člověk učí. A to pořád..