Bobe prosim Tě, přenechávám ty další dvě místa v chatě někomu jinému.
Platí ubytování pouze pro mě a pro moji milou.
Na ty dva co s nama měli přijet už seru
Děkuji Bobíku
Upravil Kubrt dne 28.05.2023 18:27
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Lukes napsal:
Děkuji - bereme to z pátku na sobotu - kdyby náhodou někdo využil ze soboty na neděli…
Slušné vůči majitelovi je,pokud můžou lidi,tak jedou na sraz na víkend ,to by měl pan domácí fakt radost povlíkat na jeden den a potom zase někomu druhému.Takže pokud do pátku pojede někdo na celej víkend dám ti vědět,majitel mě upozornoval,že má raději samo na celej víkend což ho chápu.
Upravil Bob dne 04.06.2023 14:10
Jako že mi v pátek když tam dojedeme, řekneš, že nemám ubytování že se někdo přihlásil na celý víkend a proto má přednost?
Upravil Lukes dne 04.06.2023 16:18
TAKE IT EASY
Lukes napsal:
Jako že mi v pátek když tam dojedeme, řekneš, že nemám ubytování že se někdo přihlásil na celý víkend a proto má přednost?
Určitě ne do stredy tě to potvrdím.
Také plánuji dorazit s kámošem jen na pátek a beru jako úplnou samozřejmost, že celovíkendoví mají s ubytkem přednost.
Jednu noc vydržíš snad i na schodech hlavou dolů, když na to přijde. (Pokud nepřijedeš už z cesty dolámanej na KáTéeMce. )
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kamarádi,účastníci zájezdu do Machova kdo budete chtít, můžete jít se mnou v sobotu po snídani zapálit Vevisoj svíčku a položit kytičku na hrob..Svíčky,kytička vemte sebou.
Bobe, já půjdu určitě. Kytku asi nepotahnu, ale svíčku nějakou vezmu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Lukes napsal:
Určitě ne do stredy tě to potvrdím.
Také plánuji dorazit s kámošem jen na pátek a beru jako úplnou samozřejmost, že celovíkendoví mají s ubytkem přednost.
Jednu noc vydržíš snad i na schodech hlavou dolů, když na to přijde. (Pokud nepřijedeš už z cesty dolámanej na KáTéeMce. )
Bejvávalo i když třeba si zase vzpomenu jak jsem to dělával…
Ale ano chápu a respektuji že se to chce primárně naplnit na celý víkend jen bych se na to psychicky chtěl připravit proto děkuji za info do středy
TAKE IT EASY
Bohužel se musím omluvit, ale sešlo se teď tolik srač*k najednou, že musím svou účast zrušit.
Uvolňuji tedy flek na spaní, pokud bych tím způsobil nějaké škody, tak je srovnám.
Mrzí mě to, ale hold příště .
Alda napsal:
Bohužel se musím omluvit, ale sešlo se teď tolik srač*k najednou, že musím svou účast zrušit.
Uvolňuji tedy flek na spaní, pokud bych tím způsobil nějaké škody, tak je srovnám.
Mrzí mě to, ale hold příště .
Jak čtu tak nejsem sám . . .
V pátek nestíháme dojet = uvolňuji dvě místa na spaní, v sobotu by jsme už spali
V kolik se v sobotu ráno vyjíždí? aby jsme stihli výlet
Jestli tam bude za pátek nějaké storno samozřejmě zaplatím
Hrabe_X napsal:
Rozhodl jsem se, že nepřijedu. Užijte si akci.
Co to? Jedenáctka nejede?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz