Tak ja myslim,ze kdyz blbe vidis,tak nemuzes strilet nebo ridit auto.Ale kdyz skocis z letadla,tak se podle mne na zem trefis!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...ledaže by byl tak blbej, že když vypadne z pramice, tak se netrefí ani do vody... ...ale to není, takže za mě:
Kubrt patří k výsadkářům...
(...akorát bych mu dával do kapsy ňáký závaží, páč jak mu do tý figury foukne vítr, tak je v trapu...)
Upravil radosek dne 05.12.2010 00:04
Mr GS : no jenže na moji vadu zraku jsou mi čočky k prdu... Leda že bych je polkl a zapil vodou
Radošek : hele,nebuď drzej,nebo uvidíš ten tanec
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Radosek napsal:
Hele, Kubrte, tahle dělá nábor do Jednotky rychlého nasazení...jak jseš rychlej...???
Na tu bys snad viděl, nee??
jsem rychlejší jak ta umouňená M16ka
Nehledě na to,že už v jedný rychle nasazený jednotce jsem...abych vysvětlil : 4.Brn = Brigáda rychlého nasazení
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Radosek napsal:
Hele, Kubrte, tahle dělá nábor do Jednotky rychlého nasazení...jak jseš rychlej...???
Na tu bys snad viděl, nee??
jsem rychlejší jak ta umouňená M16ka
Nehledě na to,že už v jedný rychle nasazený jednotce jsem...abych vysvětlil : 4.Brn = Brigáda rychlého nasazení
To je jako jak rychle jsi nasadíš prezervativ?
nepoužívám,protože mám tak malýho pinďoura,že by mi stejnak slezl
My se střídali,ale Hrabě je omáčka a hoven vydrží,ak mě šel fotit . Zítra si myslím přibudou další fotky
Přijeď taky volečku !!!!! Bude frdel !!!! Hele,o tom vejrovi nic nevim...
hm a Remuse niíc není...žehlí nějakej pruser nebo co... Kua,tak kde já se dneska opiju?