Mara napsal:
Ahoj,
také se připojujeme s velkými díky Fífovi, moc pěkné to byl a dokonce se Ti povedlo zařídit i to počasí
Ostatním účastníkům děkujeme za příjemnou společnost a už teď se těšíme na další setkání.
Moňa a Mařa
Moc povedená akce. Jsem rád, že jsem mohl alespoň z pátku na sobotu. Omlouvám se všem, kterým jsem odmítnul pozvání na kořalku - opravdu jsem musel ráno domů a nechtěl jsem udělat policajtům radost ze "zbytkáčem" - tak třeba v červenci v Machově.
Tady nějaký foto: http://tonda1200.....idnes.cz/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Mara napsal:
Ahoj,
také se připojujeme s velkými díky Fífovi, moc pěkné to byl a dokonce se Ti povedlo zařídit i to počasí
Ostatním účastníkům děkujeme za příjemnou společnost a už teď se těšíme na další setkání.
Moňa a Mařa
Fotky pěkný, ale co ty poslední 3? Je to to co si myslím?
byzy bude videovysvětlení... nechtěli jsme jet objížďkou, trochu jsme si ten návrat ozvláštnili... našli jsme ALTERNATIVNÍ cestu...pak už to dál nešlo, tak jsme se otočili a rádi jeli tou OBYČEJNOU objížďkou.
Pozor mapa Garmin Citi Navigator 2012.1 routuje i tudy
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
tak slíbené vysvětlené zabahněné Moni
omluvte prosím :
1. sníženou kvalitu obrazu ještě neumím použít videa z kamery tak, aby nepřišli o kvalitu.
2. sprosté slovo předcházející pád hlavní hrdinky na konci snímku.
Z kamery to tak nevypadá, ale to docela slušné stoupání pokračovalo asi 100m a dál cesta vedla čert ví kam. S ostudou jsme se otočili a vrátili příjmout potupně pravidla daná dopravním značením.
No Mařo, Moňa tě má asi hodně ráda když s tebou do něčeho takového jde. Kompliment Mončo, jsi borec.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
klobouk dolu pred tvojou Monou, ja bych se valel za tu cestu v tom blate tak 5x, nez bych dojel tam kde to polozila. A moja kdyby jela se mnou tak, by se rozrecela na zacatku a utekla do lesa.
zirafak napsal:
bystra: cim jsi to fotil, me se ty fotky taky libi, idel jsme canon, ale nevim kterej. Ted zrovna resim koupi fotaku. Dik, Zirafak
tak asi nejsou zaplať pánbu tak špatný,ale asi by to šlo i líp ale jsem jen ubohey amatér
foťák je canon eos 7 D,měl sem tam dvě skla,sigmu 17-70/f 2,8-4 a tamron 70-300 pro vkrádání se do lidských duší
bystricke přiložený následující obrázek:
to bystra:
jo tak 7D uz je slusnej model a ty skla podle toho co uz tyden nacitam tak taky. Ja jsem uplnej amater, ale ty jsi podle tech fotek na dobry ceste
zirafak napsal:
to bystra:
jo tak 7D uz je slusnej model a ty skla podle toho co uz tyden nacitam tak taky. Ja jsem uplnej amater, ale ty jsi podle tech fotek na dobry ceste
Canon 7D je moc povedený body. Bystřa si evidentně chtěl udělat radost. :-) Já fotím EOS 10D a skla mám středový Tamron 28-75/2,8 a tele Canon EF 70-200mm/2.8 L IS USM.
zde pár fotek z víkendu, ale přiznám se měl jsem spíše chlastací nežli fotivou náladu:-) https://picasaweb...directlink
To moje body je již stařeček a rozhodl jsem se ho vyměnit. Původně jsem uvažoval o tělu s GPS a možností nahrávat video. Nakonec jsem si vyzkoušel EOS 40D a jdu do něj a vyměním i středového Tamrona za Lko.
Upravil lochman dne 16.05.2011 08:51
Mara napsal:
tak slíbené vysvětlené zabahněné Moni
omluvte prosím :
1. sníženou kvalitu obrazu ještě neumím použít videa z kamery tak, aby nepřišli o kvalitu.
2. sprosté slovo předcházející pád hlavní hrdinky na konci snímku.
Z kamery to tak nevypadá, ale to docela slušné stoupání pokračovalo asi 100m a dál cesta vedla čert ví kam. S ostudou jsme se otočili a vrátili příjmout potupně pravidla daná dopravním značením.
Všem děkuji za pochvalná slova za to že jste přijeli a udělaly dobrou zábavu a hezkej víkend
velkej dík patří Vodníkovy který se zhostil zastavovatele při projíždce.
fotky jsou pěkné a hlavně Márovo video při cestě domu monka je 1
Doufám že jste všichni dojely dobře až tedy na Vevise co musel řešit problém z motorkou
tak nezbývá nic jiného než se těšit na další setkání tak za 2 měsíce u Vevise
když ho miluješ není co řešit
Ahoj tímto bych se chtěl také přidat k poděkování Fífovi a vlastně všem za hezký víkend.Jako prvnička jsem byl mile překvapen z atmosféry/domácí/a pohodových lidi.Příšte si to doufám dám i se spaním a troškou toho šnapsu.