Mr GS napsal:
Zdarec!Musím strašně poděkovat Zetorovi za ty těsnící gumičky na Uvexku.Je to paráda,přestalo to drnčet a samotný vybrace,který se přenaší na plexi jsou taky min. o 50% menší,takže se konečně karbonka stala skoro plnohodnotnou helmou,snesitelnou i na kratší cestování.
Díky Zetore!
Akorát jsem to tam nemohl nacpat tak,jak jsi mi říkal a nakonec jsem se nasr*al,smontoval to normálně a na hulváta jsem to přetáhl přes ty hlavičky normálně z venku.Gumička to kupodivu vydržela a pod ty hlavičky jsem to nacpal nehtem.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Uplně vidim žlutou R1200ADV jak stojí u krajnice a Emila co tam leze po kolenou a cpe si bankovky do všech kapes u svojí modrý Rallye 2 .....
Upravil zetor dne 15.09.2011 09:51
Tak co šulí.nci...?? Tady se nic neděje....Mr GS je nasranej na myslivce,servisák maká jak šroub a Kubrt je tak ZaLOWíSKovaNej že ani neví že jsou nějaký kámoši z BMWGS.....
Upravil zetor dne 21.09.2011 20:47
Jo,prst je pořád zlomenej.Když jsem řikal doktorovi,že je to nějaký divný,tak mi řek,že se to hojí 5 až 6 neděl.To mám radost.
Upravil Kasak dne 21.09.2011 20:53
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tak Zetore,jak jsi si dneska zajezdil?Martina leží pod dekou a nemůže se zahřát jaká jí je kosa.
Upravil Kasak dne 28.09.2011 19:51
Když je hlad,je i husa dobrá.
Dnes jsem ujel asi 20 kilometru na R80GS s kapotou PD. Rok tusim 87 nebo tak nejak. Zkusenost zajimava, ale pri primym srovnani s jeste o neco starsi XT 250 je to dlouha, tezka motorka, ktera se vlni v zatackach, nebrzdi a na nizky a na vysorky otacky moc nejede. Takze pristi BMW bude bud R1100GS (na ty jsem pokud me pamet nesali jeste nejel) a nebo R1200GS (na ty jsem jel asi kilometr na Intermotu)...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Já byl dneska na motce asi 4,5hodiny a pěkně sem se povozil jo a byl sem se podivat v tý blue white restauračce a maj to tam docela pěkný.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.