...tak trochu jsem upadl a bylo z toho fest naražení žeber, vyražený dech a (dle fyzioterapeuta) snad i luxace ramene
...více zde http://www.cendur...read_id=35
...ale zlomeného nic ...tak se dávám do kupy a těším se, že zítra vyjedu
prezi napsal(a):
...tak trochu jsem upadl a bylo z toho fest naražení žeber, vyražený dech a (dle fyzioterapeuta) snad i luxace ramene
Je vidět, že se nešetříš a jezdíš nadoraz.
Musíš udělat nějaké opatření, takže tentokrát nezapomeň postranní kolečka....
Pája
prezi napsal(a):
Je vidět, že se nešetříš a jezdíš nadoraz.
Musíš udělat nějaké opatření, takže tentokrát nezapomeň postranní kolečka....
prezi napsal(a):
to JaraGS: ...ahój! ...kdy se ukážeš v Beskydech?
ted jsem tam každých 14 dní + -.. akorát minulý víkend jsem jel s kámošem malý okruh..Jižní Čechy - Praha - Sever Čech a domů na Moravu..poslední víkend květen jedu další akci..motorky všehochut na takovou komorní na statek na Strmilov..nějaký soudky a sele..pohoda víkend..někdy se určo přidám, až bude něco v plánu..však to znáš..sezona v plném proudu a akcí je tolik, že by skrz to nebyl čas ani chodit do práce
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Takže hlásím: Prohlítka Petrovy 12stky proběhla k všeobecné spokojenosti. Díky Petře...Následovat bude zkušební jízda v Carteku OV a jsem zvědavý jaký na mě a mé tělo udělá 12ctka dojem.
Pája
Chlapi.V patek po volbach vyrazime s kamosem z Rymařova směr Rozkoš a dale pres vikend do Pekelnych dolu a Prachovskych skal. Nema nekdo podobny plan na tento vikend? Snad nebude zase prset
Upravil milanosor dne 23.05.2010 21:22
Su zvědavej do čeho jsi nakonec šel......
Já myslím že po volbách vyrazí hodně lidí pryč a někteří se snad ani nechystaj vrátit. Čet jsem něco že poslední má zhasnout světlo nebo co
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal(a):
Já myslím že po volbách vyrazí hodně lidí pryč a někteří se snad ani nechystaj vrátit. Čet jsem něco že poslední má zhasnout světlo nebo co
RockWay - kvuli ceny.
Ano, taky jsem dlouhodobe na vazkach jestli zustat v CR nebo jit jinam a jestli to tady vyhrajou socani a zavedou progresivni dan (kdo vydela vic aby odevzdal vetsi zlomek ze sve mzdy), mozna uz to ty vahy pomyslne prevazi.
swat napsal(a):
RockWay - kvuli ceny.
Ano, taky jsem dlouhodobe na vazkach jestli zustat v CR nebo jit jinam a jestli to tady vyhrajou socani a zavedou progresivni dan (kdo vydela vic aby odevzdal vetsi zlomek ze sve mzdy), mozna uz to ty vahy pomyslne prevazi.
jj.. to bude super, inteligence utece, misto aby defenestrovala rudochy a podobnou svoloc.
Pak se nemuzeme divit ze to tu pripadne dopadne, jak dopadne... protoze odpovedni -- jsme temer vsichni.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2