Upravil Medik dne 25.06.2012 14:27
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[24.48Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
... ta cenovka mě příjde, že patří do kategorie ftipy
Asi už to považuje za veterána. Navíc když tahá jako čert, tak to za to stojí
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
... ta cenovka mě příjde, že patří do kategorie ftipy
423500 Kč za 22 let starou Afriku, to je evidentně pouhý překlep.
Myslel jistě těch 42 až 43 tisíc.
+1
mam ten samy nazor.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
třeba by to usmlouval na 380tis
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Justin Bieber mi zachránil život. 9. Března roku 2009 jsem byl v kómatu na 6 měsíců po těžké autonehodě. Jednoho dne mi sestříčka zapla rádio a zrovna hrála Justinova písnička.
Tak sem se zvedl a to rádio vypl.
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS