Možná se tam taky zjevím. Moto je sice složené, ale ještě jsem na tom nejel, tak nevím jak se to bude chovat...ráno ještě dodělám podtlaky a uvidíme co to poví...ještě mě štve, ža mi střídavě bliká ABS...tak nevím co kde najdu...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal(a):
Možná se tam taky zjevím. Moto je sice složené, ale ještě jsem na tom nejel, tak nevím jak se to bude chovat...ráno ještě dodělám podtlaky a uvidíme co to poví...ještě mě štve, ža mi střídavě bliká ABS...tak nevím co kde najdu...
Pokud jsi nerozpojoval kabel od ABS,je to jen slabá baterka a stačí ji jen lehce dobít a bude to OK.Pokud jsi rozpojil kabel od ABS,musíš provést reset.Stalo se mi to taky.Omylem jsem jej rozpojil a projev byl stejný.Postup na reset najdeš na zdejším fóru.
Škoda že mi ta Myjava nevyšla...skončil jsem s pracemi na motorce až po poledni, tak jsem byl aspoň zkontrolovat bývalou 650 na Spálově :-) ABS už chodí...musel jsem resetovat......a jinak se zdá že zatím je moto v pořádku...zatím mám jen 500km ale nic se neprojevilo
Včera jsem vyjel s novou přítelkyní na Bouzov...ona na CBR 600 Pěkný výlet
jencekgs napsal(a):
Super, už jsi se dlouho neozval jestli s náma jedeš to Norsko??
No zatím doufám, že jo. Jen to budu muset nějak pořešit finančně...ale to nějak udělám.
jencekgs napsal(a):
Super, už jsi se dlouho neozval jestli s náma jedeš to Norsko??
No zatím doufám, že jo. Jen to budu muset nějak pořešit finančně...ale to nějak udělám.
To vis ze to nejak udelas,vzdyt do Norska se nejezdi kazdy rok.Uz je to necele dva mesice tak pripravy vrcholi
Ještě musím vyřešit kufry. U bystřického jsou objednané, ale zatím nevidno neslyšno...rámy na kufry jsou taky ve výrobě...ty ale u mě No snad to splácám...mrzelo by mě kdyby mi to nevyšlo...
Honzo, tak jestli budeš dělat ty rámy, tak udělej nějaké výkresy, chtěl bych to na příští rok taky vyřešit. Letos na to nemám, tak si budu musetpůjčit hliníky od Petra, který je zlatý a slíbil že mi je zapůjčí. Do těch origo plasťáků bych teho moc nedal.
S Penězma bojuju taky, ale nevím jak to bude do budoucna s časem, tak toho chci letos využít.
Zatím je v jednání ještě jedet kolega, takže kdybychom jeli všichni tak budeme moct udělat recenzi na stroje.
11, 1150,12 a 650. To by bylo složení
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Honzo, tak jestli budeš dělat ty rámy, tak udělej nějaké výkresy, chtěl bych to na příští rok taky vyřešit. Letos na to nemám, tak si budu musetpůjčit hliníky od Petra, který je zlatý a slíbil že mi je zapůjčí. Do těch origo plasťáků bych teho moc nedal.
S Penězma bojuju taky, ale nevím jak to bude do budoucna s časem, tak toho chci letos využít.
Zatím je v jednání ještě jedet kolega, takže kdybychom jeli všichni tak budeme moct udělat recenzi na stroje.
Jo to by bylo fajne :-) Jinak rámy budu dělat 4 sady, takže 3 budou k mání. Souhlasím, že do těch origo plasťáků toho moc nedám, tak snad si to bystřa dobře rozvrhne a stihne mi je udělat
jencekgs napsal(a):
TO by bylo super,jeste sezenem 800gs a je to komplet
BMW GS 1200 adventure
...hola, hola Moravo, bude krásný víkend ...máte nějaké plány? Co podnikneme?
...co udělat něco celodenního? ...vyjet okolo osmé a dát třeba Orlické hory (česká i polská strana), nebo skrz Fačkovské sedlo (a halušky) poskákat po Slovensku?
...osobně by mi víc pasovala sobota, to se můžu vrátit třeba o půlnoci ...v neděli bych musel být okolo čtvrté doma
prezi napsal(a):
...hola, hola Moravo, bude krásný víkend ...máte nějaké plány? Co podnikneme?
...co udělat něco celodenního? ...vyjet okolo osmé a dát třeba Orlické hory (česká i polská strana), nebo skrz Fačkovské sedlo (a halušky) poskákat po Slovensku?
...osobně by mi víc pasovala sobota, to se můžu vrátit třeba o půlnoci ...v neděli bych musel být okolo čtvrté doma
...jak to vidíte? kdo se přidá?
Já jsem bohužel do 12 v práci jinak bych jel hned Tak aspon odpoledne zajedu na Rusavu je tam sraz Amerických vozu.
Upravil komaiz dne 24.06.2010 21:27