zdarec.. jezdí tu někdo off? klidně bych se přidal, jsem z Havířova, stačí se ozvat. Třeba na meil navratil.jan@email.cz , rád bych se podíval na Libavou, ale neznám to tam.. mějte se, čus
francuz napsal(a):
hosi poradte kam sa vybrat na Moravu v piatok poobede-do nedele.nejaka pekna rieka,kde sa da aj stanovat,popripade nieco pekne aj vidiet.Diik
tak jako rodák bych ti doporučil mrknout do krásné Olomouce, přespat ve Šternberku v kempu kde je i hrad a pak se vydat směr Jeseníky a rozhodně nic nezkazíš s takovouhle kombinací.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Moravané + vsetci ostatny,
vsetci ktory mate chut si pojazdit upozornujem Vas, na akciu http://www.watrat...02010.html
pekny kraj, pocasie ma byt , a itinerar od stefiho je zaruka kvality ..... vrele odporucam !
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Halóóóó,
nechystáte se někdo zítra 28.10. do Jeseníků? Já dnes dal 150km jako včera a naprostá paráda. Cesty suché, stromy zlaté, provoz nulový......
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
IvoM napsal:
Halóóóó,
nechystáte se někdo zítra 28.10. do Jeseníků? Já dnes dal 150km jako včera a naprostá paráda. Cesty suché, stromy zlaté, provoz nulový......
Čus, my se do Jeseníků nechystáme, my v nich přebýváme....
Tak blízko nás další "hrošík" o kterém nevíme? Hele, když ti bude cestou zima, stav se v Karlovicích v pensionu U řeky - uvaříme ti dobrý kafčo a ještě pokecáme o našich brambůrkách...
Batman forever :-)
Ja byl minulej tyden v Jesenikach a chtel jsem vyjet na Ovcarnu ,ale bylo mi to rozmluveno panem u brany ze je tam asi 5cm ujezdeneho snehu tak sem polital jenom po okoli a bylo fajn
BMW GS 1200 adventure
To Joni: dobrá zpráva! Přes Karlovice jsem za minulý měsíc jel min. 50x....Z krnova je to jeden z pár směrů, kam se dá jet, že jo.
To Itchy: Já tam chtěl včera, ale už se stmívalo. Dnes prubnu Rejvíz, Červenohorské sedlo, Losiny ? Uvidíme. Domácí práce mi nehrozí, akorát venku dost nárazově fučí. Ale to nás nezastaví, že?
...já jezdil minulý víkend na Slovensku a bylo to podobné jak píše IvoM - cesty suché, stromy zlaté, provoz téměř žádný ...no a my si to zpestřili i troškou offroudíku
IvoM napsal:
Halóóóó,
Čus, my se do Jeseníků nechystáme, my v nich přebýváme....
Tak blízko nás další "hrošík" o kterém nevíme? Hele, když ti bude cestou zima, stav se v Karlovicích v pensionu U řeky - uvaříme ti dobrý kafčo a ještě pokecáme o našich brambůrkách...
Pro všechny (a ne jen bavoráky) :
Tak jsem to pozvání dnes navečer prubnul ! Přijetí a prostředí nádherné, kafe vynikající, obsazení garáže fascinující........doporučuji všem okolojedoucím ! Super lidi a super místo pro sraz jednostopů BMW.
neni to ještě 100% ale po 12hod bych snad mohl
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023