BIGR napsal:
Kalousek příjde na zasedání vlády se dvěma papíry.
Vytáhne první:" Zde jsou vyjmenována opatření, která pokud schválíme, budou se mít lidé dobře až do konce života.
Vytáhne druhý:" A zde je seznam těch lidí."
Už jsem nahlásil jako závadnou stránku,myslím že nejsem sám a stránka brzo zmizí , no uvidíme.Jen mě překvapuje kolik lidí dalo -"to se mi líbí"
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jede takhle namazaný chlápek večer domů, když ho zastaví policajti. Dají mu fouknout do balónku a trubička se zazelená. Tak začnou vyplňovat papíry, když v tom se ozve plechový rachot - na blízké křižovatce se srazila tři auta. Policajti se tam okamžitě rozběhnou a chlápek chvíli váhá, pak sedne do auta, dojede domů, zavře auto do garáže a jde spát. Asi za hodinu zazvoní policajti a ptají se ho:
"Kde jste byl asi tak před hodinou?"
"Kde bych byl, doma, spal jsem."
"Vy máte červenou felicii?"
"No, to mám."
"A mohl byste nám ji ukázat?"
No, tak chlápek vzal klíče, dojde ke garáži, zvedne vrata a tam stojí policejní forman s blikajícím majáčkem.
BMW GS = stroj na radost
Mladík je na plese a strašně se mu tam zlíbí krásná mladá slečna. Začne přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit, aby neudělal ostudu. Otázka "Kolik je hodin?" je trapná, navíc ona nemá hodinky. "Jak se jmenuješ?" To je hned na začátek vlezlý. "Půjdem si zatančit?" Co by tak tančil, když to neumí. Jak tam tak sedí, nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá a odchází k toaletám.
Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní. Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou a vyjde z nich ona. Zhluboka se nadechne a zeptá se: "Sralas?"
Stavil jsem se dneska u Emila, ma to tam hezky , GSA v garazi ,najeto 00152 km, ale hlavne plati u nej to, ze dycky rikal,ze ma doma posledni slovo.. : tak si to teda kup ! fakt to plati..
Upravil bluesbery dne 18.08.2012 23:35