Láďo, víš jak si říkal, že si k výročí mužu koupit co chci? Jasně, co chceš. Tak já bych chtěla něco, co udělá z nuly na sto za tři vteřiny. No tak já ti koupim váhu.
Sedí v porodnici 3 čerství tatíci,Maďar,Slovák a Nigériec.Dojde sestřička,v kočárku 3 děti a povídá: Prosím vás,nezlobte se,ale nějak se nám ty děti pomíchaly,tak si je přeberte.Slovák nemešká,lapne černochá a říká: Maďara ryskovat nebudu!
Upravil Mr GS dne 06.09.2012 13:10
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Sedí v porodnici 3 čerství tatíci,Maďar,Slovák a Nigériec.Dojde sestřička,v kočárku 3 děti a povídá: Prosím vás,nezlobte se,ale nějak se nám ty děti pomíchaly,tak si je přeberte.Slovák nemešká,lapne černochá a říká: Maďara ryskovat nebudu!
bych to předělal: sedí v porodnici jezdec KTM, Ducati a BMW
Over than 250k km on BMW GS bikes
TOLI napsal:
"Na Moravu dorazili noví věrozvěsti:
Metyl a Pančoděj"
Jo slyšel jsem že dorazili i do čech, a to přímo do Příbrami
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
TOLI napsal:
Metyl a Pančoděj"
Jo hoši, jediná skorojistota je jedině v tom, co si uděláte sami. Sám si sbírám, sám si kvasím.......a proto ještě pořád celkem obstojně vidím Věřit se nedá na krámě ani kolkované láhvi. Tohle svinstvo šířené mezi lidma je horší celníci s berňákem dohromady
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
Metyl a Pančoděj"
Na Valašsku byli jako prvnívšak jsme jim postavili pomníkJojo,na Slezské a na jižní moravě to nezvládli,a teď už je to u Prahyna Valašsku nám ani nepřišlo že by nám to nemělo chutnat....