...já včera trajdal okolo Valašského Meziříčí, Rožnova a Valašské Bystřice a bylo azůro ...kousky sněhu a náledí jsem musel vyloženě hledat
...udělil jsem si po obědě volno a vyrazil na dvě hoďky "po stopách kotár rallye"
...znalci valašských kopců odhalí na horizontu vlevo Búřov ;-)
...mezi Velkou Lhotou a Valašskou Bystřicí
...chtěl jsem okouknout "Jenčkův skok", ale nevyjel jsem na Díly
...na fotce to tak nevypadá, ale byla to "sklenka" ...nějakých 20-30 m jsem klouzal jak na skibobu
...moc hezky bylo na Bystřičce
...celkem 120 sluníčkových kilometrů ...na 7. února výborný
to prezi:
mno... u nás sníh většinou padá z nebe. To jsou takové ty bílé vločky, co když jich je víc, tak je bílo všude. Ale je fakt, že i u nás taje, už týden nepadalo nic.
Ale ty tvoje fotky ti můžeme tak leda závidět, pokud zrovna nevytáhnem jiné stroje....
Ale boxer - jako boxer.
joni přiložený následující obrázek:
boxer jako bokser ural
hele,tady na olomoucku nádech jara,mě už lezou ze země na zahrádce narcisy a sósed už stříhá stromky,tady se ta nádhera čeká každým dnem,né jak uvás na klondajku
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
HALOOO!!!
Bando moraFská.......
Gde ste gdoooo.....???
Konečně přišlo jaro i k nám - do hor a tady se mlčí......
Sníh už se krčí jen ve stínech stromů a v příkopech, ale morafská sekce mlčí.....
Toš děcka!!! Vstávat!!! JARO je tady!!!
Batman forever :-)
joni napsal:
HALOOO!!!
Bando moraFská.......
Gde ste gdoooo.....???
Konečně přišlo jaro i k nám - do hor a tady se mlčí......
Sníh už se krčí jen ve stínech stromů a v příkopech, ale morafská sekce mlčí.....
Toš děcka!!! Vstávat!!! JARO je tady!!!
O.K.: tak kdo máte čas a chuť - v sobotu 2.dubna spácháme vyjížďku z Karlovic do Vrbna pod Pradědem, pak na Kopeček (Olomouc), pak zpět do Karlovic, kde bude něco dobrého k snědku a večer posedíme, poklábosíme a popijem a kdo si vezme spacáček a karimatku, může i přepat. Prostě taková jarní pohodička.
Blíže zde: http://www.motocl...-akce.htmlBatman forever :-)
čaute, v sobotu 4.6.2011 pořádáme pod záštitou Sboru Dobrovolných hasičů Dětský Den, a já jako člen SDH Straník jsem přislíbil že se poptám kamarádů a známých zdali by nebyli ochotni dojet a předvést své miláčky dětem, kterým tento den bude věnován, tak se Vás tedy ptám, zdali by jste měli chuť a náladu dojet v počtu 1 - 20 strojů? )Pro každého z vás by tu byl nachystán jeden birel či nealko. :-)(počet strojů není nijak omezen jen sponzoring bude max 20piv celkem, vic jsem z velitele nedostal :-) :-) nejefektivnější by byl hromadný příjezd, ale budu rád když se kdokoliv ukáže kdykoli od 16-30hod !
S pozdravem Sváča04
Straník, Nový Jičín, okres Nový Jičín
GPS: 49°32'33.350"N, 17°59'54.473"E
http://sdh.strani...ky_den.pdf2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
v sobotu asi budu muset být u nás na letišti, jinak bych jednu leštěnku mohl přistavit. Ale píšu kvůli něčeho jiného. Mám (možná ještě) ve fabrice takovou tu stříkačku/pumpu pro hasiče, co se startuje pákou. Bývá vždycky na závodech, jak se trefujete do těch plechovek a padáte, když zakopnete o hadice. Nechceš ji?
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
to Ivo: pokud pojedeš a počasí bude přát, přidali bychom se s naším hodobožovým strojem
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Svaca04 napsal:
čaute, v sobotu 4.6.2011 pořádáme pod záštitou Sboru Dobrovolných hasičů Dětský Den, a já jako člen SDH Straník jsem přislíbil že se poptám kamarádů a známých zdali by nebyli ochotni dojet a předvést své miláčky dětem, kterým tento den bude věnován, tak se Vás tedy ptám, zdali by jste měli chuť a náladu dojet v počtu 1 - 20 strojů? )Pro každého z vás by tu byl nachystán jeden birel či nealko. :-)(počet strojů není nijak omezen jen sponzoring bude max 20piv celkem, vic jsem z velitele nedostal :-) :-) nejefektivnější by byl hromadný příjezd, ale budu rád když se kdokoliv ukáže kdykoli od 16-30hod !
Koho nelaka exkurze u Hubiku v Tlumacove a rozmysla kam by vypadol na vikend, ponukam dalsiu moznost na pohodovu akciu v krasnom horskom prostredi:
- najvysie polozeny "hotel" na Slovensku: Smrekovica ( pri Ružomberku )
v piatok prichod, opekacka, pivko. v sobotu vyjazd po okoli
viac a detailnejsie info najdes tu: http://www.watrat...02011.html
SRDECNE VAS POZYVAM NA SLOVENSKO
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Ahoj ostraváci, nepojede nikdo na sraz na Machově??? chceme vyjet dva tak kolem 14.00 v pátek z Hlučína přes Šumperk a dál, tak jestli se někdo nepřidá na poslední chvíli. Radim a Martin.