Kalut napsal(a):
Byl jem rozhodnut že si koupím R2Pro ale jak to tady čtu tak je asi dobrá na to jen když člověk jezdí do terénu a tam maká, není muj případ . Jezdím spíš asfalt a když není už kudy kam tak teren ale jen jako kompromis, tak že Rukka mi přijde vhodnější.Musím přiznat že pořád tápu co koupit.
to je přesně důvod proč jsem se rozhodl poslat ten přispěvek. Jde o drahý nákup a musíš si to dobře rozmyslet. Drahé silniční bundy (např. od Dainese, nemusíš jít do extra drahoty Rukka), velmi kvalitní, pořídíš kolem 300 E, někdy o něco výš, ale budeš víc spokojen. Nebo streetguard od BMW. Užiješ si to lépe Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
R2P - potrebné nosiť nepremok + v chladnejšej dobe potrebná nejaká flece bunda, na telo termo prádlo.R2P je v lete fakt dobrá voľba pri off jazdení. U mňa asi tak, že sa flákam okolo komína a keď vidím nejakú polňačku - musím popozerať kam to ide .
V poslednom čase ale stále viac rozmýšľam o Streetguarde 2 alebo podobnej alternat. V tunajšom klim. pásme musí mať človek aj vyložene jesenno-zimno- jarné oblečenie. Osobne zastávam názor, že radšej si kúpiť drahšie ale kvalitnejšie oblečenie ako niečo lacné a nie celkom funkčné. Myslím teraz na také prkotiny ako vrecká, ventiláciu, kvalitu prevedenia a pod....proste človek musí hľadať to pravé.
Upravil glock7 dne 24.10.2009 18:49
Glock-plastik fantastik :-)
Já od dneška jezdim v kompletu Pharao tour
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
starosta napsal(a):
Kubrte tak se nech vyfotit a hod sem foto at je vidět jakej si fešák
Nééééé to nejde... by jste pak měli komplex,že jsem nejkrásnější Baworář z tohohle webu
Upravil Kubrt dne 24.10.2009 19:05
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Spea napsal(a):
V Polu stale jeste sezenes bundu PT-P Pharao Tour za 4500,-. V Hadrynamoto za 6954,-. To je kurevskej rozdil za super bundu.
Mno - díval jsem se na to (stojím taky před nákupem Pá a Dá oblečení...), ale ta bunda PT-P Pharao Tour Jacke je na Polu ve slevě na 180 euráčků POUZE ve velikosti M a v modré barvě (a už k ní nejsou v této barvě kalhoty ....! V šedé (k mání jsou všechny velikosti bund i kalhot) je cena 250,00 !!!
Barvu bych oželel, ale kupovat si emko jenom kvůli slevě nemusí být pro každého výhodný obchod
jakejch 250 ?
Komplet je za 200 éček,pokud mě zrak neklame.
Spea napsal(a):
V Polu stale jeste sezenes bundu PT-P Pharao Tour za 4500,-. V Hadrynamoto za 6954,-. To je kurevskej rozdil za super bundu.
Mno - díval jsem se na to (stojím taky před nákupem Pá a Dá oblečení...), ale ta bunda PT-P Pharao Tour Jacke je na Polu ve slevě na 180 euráčků POUZE ve velikosti M a v modré barvě (a už k ní nejsou v této barvě kalhoty ....! V šedé (k mání jsou všechny velikosti bund i kalhot) je cena 250,00 !!!
Barvu bych oželel, ale kupovat si emko jenom kvůli slevě nemusí být pro každého výhodný obchod
jakejch 250 ?
Komplet je za 200 éček,pokud mě zrak neklame.
tož se vojáčku vemáčkni so tě ten špás stál
470 ojro a hlavně teď jsem si všimnul,že jsem se minule přepsal s cenofkou.Napsal jsem tam 200ojro za komplet.To jsem ale chuj...
Jen tak mimochodem: BMW prezentuje R2P jako univerzál, nikoliv pouze off-road oblečení:
On or off-road, nothing can stop the Rallye 2 Pro suit. It incorporates a variety of practical pockets and offers incredible protection, while being extremely comfortable to wear and featuring eye-catching design. As such, it is a must for enduro riders who refuse to let the weather spoil their fun.
mitak napsal(a):
Jen tak mimochodem: BMW prezentuje R2P jako univerzál, nikoliv pouze off-road oblečení:
On or off-road, nothing can stop the Rallye 2 Pro suit. It incorporates a variety of practical pockets and offers incredible protection, while being extremely comfortable to wear and featuring eye-catching design. As such, it is a must for enduro riders who refuse to let the weather spoil their fun.
hm, si myslim, ze si uz ted hrajeme se slovicky. Prvni veta je obycejny stylisticky reklamni obrat. Ale pojmenovali to Rally a je to "must for enduro riders".
Jsou lidi, kteri v tom pujdou i na ryby, na svatbu a do kostela Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
to Doc: nebyl bych vůči oblečení typu Rally tak jednostranně zaměřený a kritický...třeba já osobně moc nechápu, že jsi pořídil do vašich teplot model od Rukky, který jsi pořídil...a né AirVision...
Když oblečení typu Rally, tak holt je dobré mít s sebou nepromok, na druhou stranu za jízdy lze lehce reagovat na teplotní změny rozepínáním a větráním...což třeba u "drahé a luxusní" Rukky znamená zastavit a jednu z vrstev sundat...stejně tak při chození někde po hradech, zámcích...dělat se Rally v dámském, asi jej taky máme a né 2x tak drahou Rukku, na druhou stranu v současném počasí je v tomto oblečení neskutečné pohodlí...uvidíme co v létě, jestli to bude vážně tak prodyšné, jak o tom mluví nejen katalog ale i testy....
já se docela ztotožňuju s Docem, loni jsem váhal nad Streetguardem 2 a pak mě zlákala akce na Off Track a je to jak se tu píše ... je v tom zima (pokud je po 15°C tak se to fakt moc nedá ani s vložkama), bez membrány to je okamžitě durch mokrý (a s membránou mě chyt zatím přívalovej liják jen jednou, bunda OK, ale kalhoty protekly asi v rozkroku a byly durch).
Pravda je že v létě je to prima ... je to lehký, vzdušný, bílý (jenže bílý hadry pro offroud ...). Ale jako do našeho podnebí to podle mě fakt není moc šťastná volba, pokud teda někdo jezdí i na podzim nebo na jaře.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Nemáte někdo toto http://www.polo-motorrad.de/shop/Clothing-Gentlemen-Jackets-PT-P-Pharao-3-jacket/group/7499/dmc_mb3_search_pi1.filter.BRAND.0/Pharao/dmc_mb3_search_pi1.page/1/product/291699/L/2/Product-detail.productdetails.0.html
MotoPaja napsal(a):
já se docela ztotožňuju s Docem, loni jsem váhal nad Streetguardem 2 a pak mě zlákala akce na Off Track a je to jak se tu píše ... je v tom zima (pokud je po 15°C tak se to fakt moc nedá ani s vložkama), bez membrány to je okamžitě durch mokrý (a s membránou mě chyt zatím přívalovej liják jen jednou, bunda OK, ale kalhoty protekly asi v rozkroku a byly durch).
Pravda je že v létě je to prima ... je to lehký, vzdušný, bílý (jenže bílý hadry pro offroud ...). Ale jako do našeho podnebí to podle mě fakt není moc šťastná volba, pokud teda někdo jezdí i na podzim nebo na jaře.
Já v Off tracku v 15 C jezdím v tričku s krátkým rukávem a nemám nasazenou ani zimní vložku.Asi to bude individuální ale pro mě použitelný od 0 do 35C
Spea napsal(a):
Nevim, ale koukal sem na stránky, a máš pravdu jen z poloviny:ta dražší je šedá, ale tu modrou mají za 5 146,- V přepočtu dnešního (cca.26-26,5 kč/Euro)kurzu to zas o tolik dražší není (4500,- při nákupu 25,-kč/Euro).
MotoPaja napsal(a):
Já v Off tracku v 15 C jezdím v tričku s krátkým rukávem a nemám nasazenou ani zimní vložku.Asi to bude individuální ale pro mě použitelný od 0 do 35C
celý rok v tričku a v zimě vložka a spokojenost asi je motopaja fajnovka.Vážně v tom není zima i -5 ti.nevím co s tím máš,
Jen bych prohodil pořadí na prvních dvou místech....pak není dlouho nic, pak hadříky KTM....pak opět dlouho nic....pak zbytek světa.....a těsně před mikinou a džínama je Pharao...
MotoPaja napsal(a):
celý rok v tričku a v zimě vložka a spokojenost asi je motopaja fajnovka.Vážně v tom není zima i -5 ti.nevím co s tím máš,
no to asi motopaja bude :-)
ne vážně, letos mám poznatek takový, že do 0°C se s tím dá jet, ale ne dýl než hodinu, prostě to nehřeje, mě (zdůrazňuju že mě, protože mám asi nějakou omezenou termoregulaci )
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?