No nevim.Ja myslim ze kdysi na tom nejtezsim xl rally Emil na sve 1200gs vubec spatne nejel!Samozrejme ze mit ktm,tak by jel jeste lip,ale bohuzel spousta lidi jezdi velky ****,pak si koupej ktm a maj pocit,ze se hodne zlepsili.Ve skutecnosti maj do terenu mnohem vhodnejsi motorku,ale oni sami jezdej porad to samy ****.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emile nevím, co bude příští týden, ale chci jet Libavou na Enduro Ber Beer tak bychom se mohli sejít tam a tam by jsi mě mohl ukázat své kvality
Ke tvému pytlíku pouze podotknu, že nikde nic o ukazování nepadlo, ale pokud máš tu potřebu tak ho ukaž doma a třeba ti paní koupí pořádnou motorku
A za mou starkou už vůbec nechoď, ještě by se ti vysmála a ty už by jsi si nikdy nepřipadal jako chlap
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Dolek napsal:
Emile nevím, co bude příští týden, ale chci jet Libavou na Enduro Ber Beer tak bychom se mohli sejít tam a tam by jsi mě mohl ukázat své kvality
Ke tvému pytlíku pouze podotknu, že nikde nic o ukazování nepadlo, ale pokud máš tu potřebu tak ho ukaž doma a třeba ti paní koupí pořádnou motorku
A za mou starkou už vůbec nechoď, ještě by se ti vysmála a ty už by jsi si nikdy nepřipadal jako chlap
Čéče,kde bereš tu jistotu?
Když je hlad,je i husa dobrá.
qwert napsal:
Pravdu o lc8 jako o nejlepším enduru prostě nezastavíš..
Pravdu díš jako vždy oranž bratře, jen přoč mě to stále tak zdržuje při cestování do všech končin světových a nucen bratrům podati ruku jsem musel již na třech světadílech a skutky tyto a bledé tvaře mých spolucestovníků jsem fotoaparátem zachytil.
Dolek napsal:
Čéče,kde bereš tu jistotu?
joo jooo,to časy už jsou pryč,kdy tu byl z KTM jen Petr Listopad,ten je z nich asi jen jeden normální .....
tak o tom by se dalo polemizovat...
Upravil Kubrt dne 23.02.2012 22:10
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
qwert napsal:
Pravdu díš jako vždy oranž bratře, jen přoč mě to stále tak zdržuje při cestování do všech končin světových a nucen bratrům podati ruku jsem musel již na třech světadílech a skutky tyto a bledé tvaře mých spolucestovníků jsem fotoaparátem zachytil.
Teď zrovna čtu cestopis o naší cestě od Poubese a ten není nakažen touto oranž nemocí asi proto , že jeho Kačena je bílá.Prostě ten kdo se válel ten se válel, kdo opravoval , svařoval či jinak byl nucen zasáhovat do svého oře popravdě píše.
no ono popravde ja som mal silnu dilemu ci mam kupit LC8 950,alebo 1100GS a vyhrala 1100ka GSka,keby ta KTm bola spolahlivejsia a praktickejsia a mala mensiu spotrebu tak by som ju bral ale mam to co mam a citim sa fajn.
citim sa fajn..
qwert napsal:
Ovšem nezapomeň dodat,kolik si mezitím vystřídal těch modrobílých zázraků. V tomhle světle pak tvoje statistika začíná kulhat na obě nohy.
vevis napsal:
Ty káteemáci to asi nepriznaj,ale na tom nasem webu se jim asi dost líbi.
Nějak se nám tam nedostává exotů,tak chodíme sem, koukat se na to "panoptikum".
Pred chvilej jsem se k vam prihlasil.(na to otevreny forum).Napsal jsem i 1 prispevek.Chvili jsem cekal jestli nekdo zareaguje.Porad nic a pak koukam,ze to ma asi 93 clenu(vcetne me) a prihlasenej jsem tam byl sam.
Upravil vevis dne 23.02.2012 23:17
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Ty káteemáci to asi nepriznaj,ale na tom nasem webu se jim asi dost líbi.
Nějak se nám tam nedostává exotů,tak chodíme sem, koukat se na to "panoptikum".
Pred chvilej jsem se k vam prihlasil.(na to otevreny forum).Napsal jsem i 1 prispevek.Chvili jsem cekal jestli nekdo zareaguje.Porad nic a pak koukam,ze to ma asi 93 clenu(vcetne me) a prihlasenej jsem tam byl sam.
hmm to jim to tam teda žije,tak Kašák bude 94
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
qwert napsal:
Ovšem nezapomeň dodat,kolik si mezitím vystřídal těch modrobílých zázraků. V tomhle světle pak tvoje statistika začíná kulhat na obě nohy.
Asi mě vůbec neznáš a plácáš. Mám druhou 12gs a ma prvni byla ted v jižní Americe taky s 90.000 km( koupil ji totiž kolega) na fotkách je to ta modra ty naše moudro!!
Tak pozor s tím kulhanim
Upravil easyrider dne 23.02.2012 23:31
Asi mě vůbec neznáš a plácáš. Mám druhou 12gs a ma prvni byla ted v jižní Americe taky s 90.000 km( koupil ji totiž kolega) na fotkách je to ta modra ty naše moudro!!
No právě.Bezmezně jim věříš,ale pro sichr si koupíš druhou