jarax napsal:
Názor ať si udělá každý sám. Já považuju komunisty za zločince. Začalo to už mým dědečkem. V meziválečném období odjel založit vesnici do podkarpatské rusi ................
Jsem optimista? Jsem. Přestože se dějí svinstva, situace se lepší. Lidé nacházejí ztracené hodnoty, váží si práce i vydělaných peněz, ozvou se, když se něco děje. Viz poslední kauzy rath a spol. Vláda se stává transparentnější, stejně jako její hospodaření. Zatím málo, ale lepší se to. Znamená to, že se postupně morálka vrací. Že lidé přišli na to že rychlý zisk není vše, ale vyplatí se dělat poctivě. To že vše vybublává na povrch je hnusné, ale dobré. Půjde to výš, až dokud se to prostě nevyčistí - to bude trvat jednu, dvě generace Jen prostě nesmíme zapomenout na svojí historii, a nenechat se tahle vymýt, jako se to povedlo komunistům.
Jeden z mnoha smutných osudů.
Vidím to úplně stejně. Každý musíme začít sám u sebe. Tahle diskuse mi hodně otěvřela oči, za což jsem rád. O důvod víc, že chodit volit má smysl.
Díky
Má pravdu předseda.. (V.K.) Tady je jedna z dalších neuvěřitelných pitomostí, kterou vymysleli v Bruselu. To už hraničí se zdravým rozumem..
Příště nařídí, v kolik hodin budem smět chodit na velkou a kolikrát za den na malou.. trotli evropští !!
Tak prej vyhráli komunisti ....nějak jsem si nevšiml ?
Podle mě jde o kulový ....a když se tady bavíte o znárodňování ...a co chcete znárodnovat?
Rozkradenej stát?
skoda :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2